Meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:50:05
Quote Anchor link
we hebben een site met een "redirect" gemaakt, die redirect deden we met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<meta http-equiv="refresh" content="0; index2.php?page=error" />';
maar het blijkt bij IE niet te werken, en dat moet wel.

Wat kan ik gebruiken ipv de meta?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:47:06
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:51:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript">window.location = "http://google.nl"</script>
Gewijzigd op 27/10/2010 15:54:06 door Jel le
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:52:43
Quote Anchor link
Wat is het nut van deze site als jullie zeggen dat ik toch alles moet googlen
Gewijzigd op 27/10/2010 15:53:17 door Pieter M
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:53:50
Quote Anchor link
Dat is een script die redirect naar google :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:54:42
Quote Anchor link
/shame
sorry, een vriend dacht slim te zijn door te zeggen dat je bedoelde dat ik moest googlen
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 15:55:44
Quote Anchor link
haha maakt niet uit hoor. Je snapt het script in ieder geval wel :P
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 15:56:13
Quote Anchor link
ja, en dank je wel =3
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:01:04
Quote Anchor link
Je kan ook nog redirecten met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: index2.php?page=error");

Maar dat kan je alleen doen als er nog geen output is gegeven.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 16:02:10
Quote Anchor link
of door gebruik van header() location
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:13:51
Quote Anchor link
dat header werkt niet goed, want we hebben eerst een query staan daarvoor, en die voert die dan niet uit, en blijkbaar wel met de javascript

en is het mogelijk (Bij dat javascript) dat je eerst 5 seconde wacht, en dan pas redirect
 
Jel le

Jel le

27/10/2010 16:16:22
Quote Anchor link
setTimeout('window.location.href="example.com"', 5000)

probeer dit eens
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 16:18:15
Quote Anchor link
zal ik proberen, dank je

Toevoeging op 27/10/2010 16:20:32:

Hij doet het, dank je wel
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 16:43:58
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon je script beter opstellen en toch doosturen met header, ga geen onnodige dingen doen als het beter kan op een andere manier.
Waarom zou je 2 script talen gebruiken als 1 volstaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh:5; url=wherever.php');
?>


Zie dat je trouwens al eerder een topic hebt gemaakt over de header functie. Daar gaat het om een edit pagina. Dus ik ga er op het gemak even vanuit dat dit ook zoiets is, of een reageer pagina, komt allemaal op dezelfde opbouw neer.
Als je hier iets meer code neergooit kunnen we je helpen een juiste opbouw te maken voor je script.
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 17:34:07
Quote Anchor link
De site is nu eigenlijk helemaal af, nog niet echt veilig, maar wel af

Link
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 18:00:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het zeg, maar echt mooi vind ik hem niet... Beetje vieze kleur groen / blauw. Houd je er ook rekening mee dat oude pc's zonder office 2007^ en mac jouw lettertype niet ondersteunen.
Ook is de codering niet strak, je mist doctype e.d.

Ook is hij dus niet valid.

Succes ermee!
Gewijzigd op 27/10/2010 20:55:22 door Milo S
 
Pieter M

Pieter M

27/10/2010 18:21:21
Quote Anchor link
dat vieze groen / blauw zijn de kleuren van mijn school =P

en bedant voor de tip over het lettertype

en wat betekent dat "niet valid"? wat is er dan?



en hou er rekening mee dat het ong 5 weken werk is van 5 mensen die daarvoor geen HTML en PHP konden, en per werk dag maar iets van 2 uur werken
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/10/2010 18:34:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Location: pagina.php");
exit; // vergeet deze niet om een warning te voorkomen.
?>
 
Milo S

Milo S

27/10/2010 20:54:52
Quote Anchor link
Niet valid, is eigenlijk gewoon dat je script niet aan de standaard eisen voldoet, de fouten kun je zien bij die url.

@ Erik Rijk; waarom nou weer een exit, mits je je script goed opbouwt heb je dat niet nodig. Althans niet bij wat hij waarschijnlijk wilt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.