mohaa server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

21/03/2005 15:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een mohaa server waarbij ik natuurlijk status heb.
Ik ben nog opzoek naar playerstats maar dat gaat me denk ik ook wel lukken (als iemand directe link weet is dat altijd welkom) ik zou zelf niet weten hoe je zoiets vanaf een gameserver moet halen namelijk.

nu heb ik hetvolgende
$player_data

geeft gegevens van persoon op server weer.
ik zou graag eronder willen hebben staan hoeveel spelers er op me server zijn geweest..
hoe kan ik dit doen doormiddel van een tekst bestand?
of is het misschien makkelijker om een database te gebruiken?

Greetz,

Mallory^ aKa Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:24:59
 
Roderik

Roderik

21/03/2005 16:09:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik er al uit be.
dit kan niet. :P
tenzij ik een batchfile zou maken en die op de game ftp zou zetten die telt hoeveel mensen erop zitten..
want het scriptje wat ik nu gebruik laat alleen zien wie er op de server zitten op dat moment en maakt niet gebruik van de game ftp :)
 
Martijn B

Martijn B

21/03/2005 16:31:00
Quote Anchor link
Ik het een php script die mohaa server stats van een server kan halen:

http://www.nedclan.nl/servers.ned

Duurt wel 4 seconden voor 4 server ;D

Download: http://www.nedclan.nl/zooi/phphulp/mohaaStats.zip

Zo moet je de functie aanroepen:
NED_mohaa_server( '123.123.123.123:10000' )

Dus ip:poort.
Gewijzigd op 21/03/2005 16:33:00 door Martijn B
 
Roderik

Roderik

21/03/2005 16:48:00
Quote Anchor link
ik snap niet helemaal hoe je bedoelt waar je dat moet invullen..
btw..
waar heb je die playerstatics vandaan?
greetz..
 
Martijn B

Martijn B

21/03/2005 18:41:00
Quote Anchor link
Via..via...

Als je dus de zip uitpakt dan heb je het bestand 'func.mohaa.php'.

Nu maak je even een php bestand met de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

include './func.mohaa.php';

// Eerst NED public Mohaa server weergeven
echo NED_mohaa_server( '217.170.21.237:12203' );

?>


Maar je hebt ook kant en klare scripts hiervoor:

http://www.nedclan.nl//ffastats/

(onderin)
Gewijzigd op 21/03/2005 18:42:00 door Martijn B
 
Roderik

Roderik

21/03/2005 19:12:00
Quote Anchor link
jah die link naar die mohstats doet het niet :) kijk wel ff bij google :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.