Mollie betaaldienst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:03:27
Quote Anchor link
Ik wil Mollie gaan gebruiken en de mollie-feedback, factuur, etc opslaan in mySQL database.
Ik weet dat dit zichtbaar is in het Mollie dashboard, maar de betaler krijgt via mySQl meer rechten en functionaliteiten.
Ik ben op zoek naar wat PHP voorbeeldcode en/of best practice hoe Mollie betalingen te regelen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:13:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:07:31
Quote Anchor link
Heb je al de README.md gezien van hun Github repositories?

https://github.com/mollie/mollie-api-php
Gewijzigd op 11/05/2021 12:07:48 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:11:19
Quote Anchor link
Ja, en ook de voorbeelden toegepast, maar ik wil graag eerst wat meer/betere toepassingen zien/proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:19:39
Quote Anchor link
De vraag is meer waar je op vast loopt?

Want het betaalproces, en het ophalen van de betaling zijn twee belangrijke onderdelen bij het doen van een betaling. En die kan je gewoon in die manual vinden.

Daarnaast is er ook een mooie flowchart van het betaalproces.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:19:52 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:24:06
Quote Anchor link
Nou, dit bv. Kies een bank en klik op OK:
https://www.codobyte.com/pim_mollietest/
Niet bang zijn, je gaat niets betalen. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:26:10
Quote Anchor link
Ja, die error kan je makkelijk verklaren.
De waarde (amount) klopt niet in je code. Mogelijk omdat er een komma staat, in plaats van een punt.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:26:39 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:33:00
Quote Anchor link
Nee, er staat een punt en zoals aangegeven moet je values als String posten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$payment
= $mollie->payments->create([
    "amount" => [
      "currency" => "EUR",
      "value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings
    ],
    "method" => \Mollie\Api\Types\PaymentMethod::IDEAL,
    "description" => "Een Test betaling met Mollie in PHP Order #{$orderId}",
    "redirectUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/return.php?order_id={$orderId}",
    "webhookUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/webhook.php",
    "metadata" => [
      "order_id" => $orderId,
    ],

    "issuer" => !empty($_POST["issuer"]) ? $_POST["issuer"] : null,
  ]);

?>
Gewijzigd op 11/05/2021 12:52:26 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/05/2021 12:48:43
Quote Anchor link
"value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings

Haal voor de zekerheid die komma en wat erachter staat eens weg

"value" => "00.01"
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:49:17
Quote Anchor link
OK, blijkt dat "00.01" de fout is, want "0.01" werkt.

Toevoeging op 11/05/2021 12:59:06:

Dank voor jullie support!

Ik blijf openstaan voor goede voorbeelden/best practices...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:08:40
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat je nog meer zoekt?
De links naar uitleg heb ik al genoemd. ;-)

Of gaat het meer om de UI/UX?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 13:13:37
Quote Anchor link
Ik ben altijd geinteresseerd in andermans aanpak/ervaring/etc.
Ook OAuth is voor mij een groot raadsel en heb geen idee hoe dit werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:18:18
Quote Anchor link
Hoe het in de theorie werkt wordt hier uitgelegd. Het werkt met tokens die voor korte duur geldig zijn.

En hoe je het moet implementeren kan je vinden in de documentatie van de programmeur.
Gewijzigd op 11/05/2021 13:19:14 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:05:55
Quote Anchor link
@Ariën: Of gaat het meer om de UI/UX?
Ik heb een first payment aangemaakt voor maandelijkse recurring payments, maar in de UI wordt niet automatisch duidelijk voor de klant dat hij hiermee een automatische incasso afgeeft.
Ik werk op dit moment alleen nog in testmode, dus weet niet of er verschil is met een volledig account?
Maar de vraag is: hoe pas ik de formulieren aan die een gebruiker gepresenteerd krijgt vanuit Mollie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 10:29:13
Quote Anchor link
Welk formulier? Zegt de manual daar niks daarover?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:36:11
Quote Anchor link
Het formulier dat zich opent vanuit Mollie nadat de klant zijn bank gekozen heeft.
Natuurlijk kan ik voordat hij iets kiest verklarende tekst tonen maar is het mogelijk de Mollie popup te wijzigen anders dan alleen een eigen logo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:28:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/05/2021 10:29:13:
Zegt de manual daar niks daarover?


Ik denk dat dit specifieke vragen voor de helpdesk zijn?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 11:39:11
Quote Anchor link
@Zegt de manual daar niks daarover?
heb ik niet kunnen vinden.
Wederom bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:41:07
Quote Anchor link
Volgens mij heb je in de testmode een aparte Mollie-pagina voor debugging. Maar verder is het bij productie als het goed is volledig 'white-label'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.