MsSql Multi Select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 15:39:00
Quote Anchor link
Oke, ik moet dus 3 tables emt elkaar vergelijken, en dan de data fetchen die ik nodig heb, dus dacht ik INNER JOIN, dat moet ik gebruiken.
Maar nu in de MSSQL Management Studio Express geeft die de volgende fout aan(waneer ik de sql code wil verifieren):
Incorrect syntax near the keyboard 'WHERE'.

Dit is dus mijn query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT     a.CID, a.Name, b.CLID, c.CID, c.CLID
FROM         ClanMember c INNER JOIN Clan b INNER JOIN Character a
ON b.CLID = c.CLID AND a.CID = c.CID WHERE c.CLID = 5
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:38:49
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Moet die INNER JOIN Clan b niet direct gevolgd worden door ON b.CLID = c.CLID?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    a.CID,
    a.Name,
    b.CLID,
    c.CID,
    c.CLID
FROM
    ClanMember c
INNER JOIN Clan b ON
    b.CLID = c.CLID
INNER JOIN Character a ON
    a.CID = c.CID
WHERE
    c.CLID = 5


* disclaimer: ik heb alleen ervaring met MySQL :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ah dankje, de query is geverifieerd in de client, en werkt dus!
 
Johan

johan

28/07/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Maar dan krijgen de andre de waarden van de tabel ClanMember c
En als je de waarde van tabel ClanMember c lager is danwort het ook aangepast
Waarom heb je in je DB meerdere tabel met de zelfde wardes ?
Want mijn is geleerd alles wat dubbel is is over bodeg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Omdat CID een automatisch gegenereerd nummer is die een Character ID voor steld.

De CID komt voor in de ClanMember & Character Table voor.

De Character houd specifieke details over de character, zoals XP, level, equipped items enzo.

De ClanMember table houd informatie over de hele clan, maar deze heeft geen namen in de tabel, alleen CID, & CLID (Clan ID), Clan ID staat weer in Clan Tabel, waar ook de naam staat, wins, losses, draws en andere informatie.

Ik wil juist deze informatie allemaal selecteren zodat ik een ranking page kan maken. Clan based, User based, Top-100's, etc.

Maar nu heb ik nog een vraagje
Als ik deze query in een functie gebruik, komt er helemaal geen values uit de array.

Een soort functie staat ook al eerder door mij gepost op het forum, alleen is deze iets aan gepast.

functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
function membRank(){
$membarray = array();
$query = "
SELECT     a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM         ClanMember AS c INNER JOIN
                      Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
                      Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE     (c.CID = "
.$_SESSION['UPCID'].")
"
;
$query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
while($row = mssql_fetch_row($query)){
$membarray[] = array("Name" => colorname($row[0]),
                            "Level" => $row[1],
                            "XP" => $row[4],
                            "Killcount" => $row[2],
                            "Deathcount" => $row[3],
                            "K/D Ratio" => $row[5],
                            "6" => $row[6],
                            "7" => $row[7],
                            "8" => $row[8],
                            "9" => $row[9]);
}

    return $membarray;
}

?>


dan print_r ik de functie, maar staat er alleen
Array ( )
 
Johan

johan

28/07/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit print is $_SESSION['UPCID'] in de function boven aan ?
"is de waarde geset ?"
en dat met print_r bedoelde ik dat je de $row moest prineten dan wet je ale key's die er beschik baar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 17:50:00
Quote Anchor link
oh ja, dat klopt, was vergeten de session functie te runnen die de UPCID zet xD
Eens kijken als het nu werkt
_
Werkte niet, nog steeds lege arrays
En de $row geprint, nog steeds leeg.

En $_SESSION['UPCID'] komt overeen met wat er in de database staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 18:09:00
Quote Anchor link
is het een int of een str "var_bump"

als het een str is

$query = "
SELECT a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM ClanMember AS c INNER JOIN
Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE (c.CID = '".$_SESSION['UPCID']."')
";
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Nog steeds lege array

dom dom dom

Bleekt dat ik het probeerde bij een character die geen clan had. Daarom was ie dus leeg! xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Oooooow LOL het werkt duss !?
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Ja het werkt xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.