MsSql Multi Select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 15:39:00
Quote Anchor link
Oke, ik moet dus 3 tables emt elkaar vergelijken, en dan de data fetchen die ik nodig heb, dus dacht ik INNER JOIN, dat moet ik gebruiken.
Maar nu in de MSSQL Management Studio Express geeft die de volgende fout aan(waneer ik de sql code wil verifieren):
Incorrect syntax near the keyboard 'WHERE'.

Dit is dus mijn query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT     a.CID, a.Name, b.CLID, c.CID, c.CLID
FROM         ClanMember c INNER JOIN Clan b INNER JOIN Character a
ON b.CLID = c.CLID AND a.CID = c.CID WHERE c.CLID = 5
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:50:55
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Moet die INNER JOIN Clan b niet direct gevolgd worden door ON b.CLID = c.CLID?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    a.CID,
    a.Name,
    b.CLID,
    c.CID,
    c.CLID
FROM
    ClanMember c
INNER JOIN Clan b ON
    b.CLID = c.CLID
INNER JOIN Character a ON
    a.CID = c.CID
WHERE
    c.CLID = 5


* disclaimer: ik heb alleen ervaring met MySQL :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ah dankje, de query is geverifieerd in de client, en werkt dus!
 
Johan

johan

28/07/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Maar dan krijgen de andre de waarden van de tabel ClanMember c
En als je de waarde van tabel ClanMember c lager is danwort het ook aangepast
Waarom heb je in je DB meerdere tabel met de zelfde wardes ?
Want mijn is geleerd alles wat dubbel is is over bodeg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Omdat CID een automatisch gegenereerd nummer is die een Character ID voor steld.

De CID komt voor in de ClanMember & Character Table voor.

De Character houd specifieke details over de character, zoals XP, level, equipped items enzo.

De ClanMember table houd informatie over de hele clan, maar deze heeft geen namen in de tabel, alleen CID, & CLID (Clan ID), Clan ID staat weer in Clan Tabel, waar ook de naam staat, wins, losses, draws en andere informatie.

Ik wil juist deze informatie allemaal selecteren zodat ik een ranking page kan maken. Clan based, User based, Top-100's, etc.

Maar nu heb ik nog een vraagje
Als ik deze query in een functie gebruik, komt er helemaal geen values uit de array.

Een soort functie staat ook al eerder door mij gepost op het forum, alleen is deze iets aan gepast.

functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
function membRank(){
$membarray = array();
$query = "
SELECT     a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM         ClanMember AS c INNER JOIN
                      Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
                      Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE     (c.CID = "
.$_SESSION['UPCID'].")
"
;
$query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
while($row = mssql_fetch_row($query)){
$membarray[] = array("Name" => colorname($row[0]),
                            "Level" => $row[1],
                            "XP" => $row[4],
                            "Killcount" => $row[2],
                            "Deathcount" => $row[3],
                            "K/D Ratio" => $row[5],
                            "6" => $row[6],
                            "7" => $row[7],
                            "8" => $row[8],
                            "9" => $row[9]);
}

    return $membarray;
}

?>


dan print_r ik de functie, maar staat er alleen
Array ( )
 
Johan

johan

28/07/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit print is $_SESSION['UPCID'] in de function boven aan ?
"is de waarde geset ?"
en dat met print_r bedoelde ik dat je de $row moest prineten dan wet je ale key's die er beschik baar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 17:50:00
Quote Anchor link
oh ja, dat klopt, was vergeten de session functie te runnen die de UPCID zet xD
Eens kijken als het nu werkt
_
Werkte niet, nog steeds lege arrays
En de $row geprint, nog steeds leeg.

En $_SESSION['UPCID'] komt overeen met wat er in de database staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 18:09:00
Quote Anchor link
is het een int of een str "var_bump"

als het een str is

$query = "
SELECT a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM ClanMember AS c INNER JOIN
Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE (c.CID = '".$_SESSION['UPCID']."')
";
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Nog steeds lege array

dom dom dom

Bleekt dat ik het probeerde bij een character die geen clan had. Daarom was ie dus leeg! xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Oooooow LOL het werkt duss !?
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Ja het werkt xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.