Multi dimension Array uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:11:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben echt slecht met Array's.
Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik onderstaande array het beste uitlees?

Heb momenteel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
echo '<table>';
  foreach($response as $keys):
    if(!is_array($keys)):
      foreach($keys as $key => $value):
        echo '<tr>';
          echo '<td>'.$key.'</td>';
          echo '<td>'.$value.'</td>';
        echo '</tr>';
      endforeach;
    endif;

  endforeach;
echo '</table>';
?>


Array zelf is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
SimpleXMLElement Object
(
    [Consignment] => SimpleXMLElement Object
        (
            [ConsignmentNumber] => 880618471
            [OriginDepotName] => Zwolle
            [CustomerReference] => RETURN 20160035
            [CollectionDate] => 4 Feb 2016
            [DeliveryTown] => ALMERE
            [DeliveryDate] => 5 Feb 2016
            [DeliveryTime] => 16:19
            [Signatory] => michel
            [SummaryCode] => Delivered
            [Cou-Id-Dest] => Netherlands
            [Cou-Id-Orig] => Netherlands
            [SearchType] => C
            [SearchKey] => 880618471
            [TOPaccountNo] => 245500
            [TOPaccountCouID] => Netherlands
            [SenderaccountNo] => 245500
            [SenderCouID] => Netherlands
            [StatusData] => Array
                (
                    [0] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT DELIVERED IN GOOD CONDITION.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 16:19
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [1] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => OUT FOR DELIVERY.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 10:23
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [2] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 04:42
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [3] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 22:08
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [4] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TRANSIT POINT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:53
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [5] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:44
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [6] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 19:59
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [7] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:32
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [8] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT ORIGIN DEPOT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:31
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [9] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT COLLECTED FROM CUSTOMER
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 13:54
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                )

        )

)


Ik wil dus zodra hij bij StatusData aankomt, deze ook weer in keys en values uitspuugt.

Iemand enig idee?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/02/2016 13:13:47 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:49:16
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:14:20
Quote Anchor link
Dit gaat niet goed lijkt mij:

if(!is_array($keys)):
foreach($keys as $key => $value):

Als het GEEN array is ga jij het doorlopen.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:16:52
Quote Anchor link
Heb if(is_array) weggehaald..

Maar moet er niet nog een foreach loop in??

Website: http://mijnpompen.nl/BETA/tnt/ECtracker.php

Toevoeging op 18/02/2016 13:17:41:

Wil dus ook dat hij bij statusdata niet 10 keer statusdata weergeeft, maar statusdata als aparte loop opnieuw uitspuugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:21:57
Quote Anchor link
Joni Fleischer op 18/02/2016 13:16:52:
Heb if(is_array) weggehaald..


Je moet dat niet weghalen, alleen de NOT (!).
 
Randy vsf

Randy vsf

18/02/2016 14:24:46
Quote Anchor link
Array zelf is:
SimpleXMLElement Object
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.