Mysql database gebruiken in een tabel

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Ni els

Ni els

30/05/2014 13:58:29
Anchor link
Ik heb nu de code aangepast naar dit: echo "<img src=C:\wamp\www\DBFact\Images/".$row['I_FILE']." />";

Ik denk dat het gelukt is aangezien die icoontjes zoals 'no image found' verdwenen zijn. Maar de plaatsen waar ik een foto zou moeten zien, is nu gewoon wit.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:15:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/05/2014 14:00:58
Anchor link
Ja, maar buitenstaanders kunnen er uiteraard niet bij. Dat leggen we nu de hele tijd uit.

Zij hebben immers geen directory: C:\wamp\www\DBFact\Images\

Dit is dus geen goede oplossing.....
Gewijzigd op 30/05/2014 14:02:40 door - Ariën -
 
Ni els

Ni els

30/05/2014 14:04:31
Anchor link
Ja weet ik, maar zoals ik zei, ik wil graag een voorlopige werkende locale versie maken :)

Later verander ik de link naar die desbetreffende server map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/05/2014 14:07:40
Anchor link
Waarom niet gewoon een relatieve link geven? Straks blijf je alles wijzigen....

echo '<img src="Images/'.$row['I_FILE'].'" />';
Gewijzigd op 30/05/2014 14:16:06 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2014 14:08:52
Anchor link
Doe de echo gelijk goed zodat html zijn dubbele quotes krijgt.
Als het relatieve path op localhost hetzelfde is als op de server hoef je hier later niks aan te veranderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="/DBFact/Images/'.$row['I_FILE'].'" />';
?>
 
Ni els

Ni els

30/05/2014 14:08:53
Anchor link
Klopt maar ik heb nog geen toegang tot de plek waar de webpagina's en de images staan of mogen komen. :s

Toevoeging op 30/05/2014 14:16:39:

Ok, ik heb de code aangepast naar dit:

echo '<img src="Images'.$row['I_FILE'].'" />';

Maar nu krijg terug zo'n icoontje dat mijn afbeeldingen niet gelinkt zijn op de plek waar de foto's zouden moeten staan. Best raar.

Toevoeging op 30/05/2014 14:20:56:

Ah nvm, het werkt, sorry, ik ben blind zo te zien, ik had png's in men map staan, geen jpg's xd
 
Ivo P

Ivo P

30/05/2014 14:40:51
Anchor link
maar dan nog steeds alleen naar die mappen die binnen de docroot liggen.

volgens mij moet ik vaker F5-en
Gewijzigd op 30/05/2014 14:42:13 door Ivo P
 
Ni els

Ni els

30/05/2014 14:49:46
Anchor link
Ja idd, het reageren op de posts gaat hier heel snel. Gelukkig maar :) in ieder geval, iedereen echt hartelijk dank voor zijn/haar hulp. Ik ben heel blij dat het af is :D "Take that, no knowledge of php"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/04/2018 12:56:40
Anchor link
Let er in het vervolg even op hoe oud een topic is. Een topic van 4 jaar geleden hoef je niet opnieuw omhoog te schoppen met een reactie.

Deze sluit ik maar om verdere reacties te voorkomen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.