Mysql date

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 19:01:16
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik zit momenteel met een lastige situatie.

Ik heb momenteel een pagina waar ik allerlij logs ophaal.
Maar nu wil ik ook dat ik deze tijd op kan halen door een datum te selecteren.
Nu heb ik een selector gemaakt en die post de tijd op deze manier:

yy-mm-dd

Maar ik zet de tijd in de database als time();

Nu wil ik dus de logs ophalen van de DAG die ik selecteer en wil graag weten hoe ik dit in een query op kan halen.

Hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
Herhaling: de tijd staat als time(); in de database.

Mvg,

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:55:02
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/11/2010 20:13:08
Quote Anchor link
gebruik ipv time in je database de functie DATE ( Voor 0000-00-00 )

of gebruik DATETIME ( Voor 0000-00-00 00:00:00 )
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 20:42:36
Quote Anchor link
Ik moet het in een bestaand script bouwen en alles word al op deze manier in de database gezet.
 
Laurens ten Ham

Laurens ten Ham

16/11/2010 10:27:29
Quote Anchor link
Jouw datum en tijd worden opgeslagen als UNIX timestamp.
Je kan deze heel makkelijk omrekenen met date().
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// vervang time() met je query uitkomst....
date('Y-m-d', time());
?>


Wellicht is het handig als je een beetje meer code post zodat we kunnen zien wat je wilt....
Gewijzigd op 16/11/2010 10:29:20 door Laurens ten Ham
 

16/11/2010 10:31:04
Quote Anchor link
NOW() en DATE_FORMAT() zijn functies die je van mysql wel kunt gebruiken. Gebruik geen php functie voor de tijd. Zie verder de overige functies van mysql: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/date-and-time-functions.html
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:04:19
Quote Anchor link
Ik weet het Karl maar diegene waar ik dit voor moet maken had dit zo al in de datbase staan dus kan het nu niet veranderen.

Enig idee hoe ik dit kan doen?
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:05:52
Quote Anchor link
Je kunt het ombouwen zodat date er wel in staat :P
 

16/11/2010 13:06:28
Quote Anchor link
Waarom kan je dat niet veranderen? Zijn allerlei mogelijkheden om dat te kunnen doen. Met verkeerde formaten e.d. is het ontzettend lastig werken, zo niet onmogelijk (zoals je nu merkt).
Een auto die op gas rijd, maar nog een benzine tank heeft werkt ook niet.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:33:08
Quote Anchor link
Ok ik ga zorgen dat het als DATETIME in de database komt.
Kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/11/2010 13:44:49
Quote Anchor link
structuur wijzigen in phpmyadmin
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:47:25
Quote Anchor link
Teun, ben je fkn niet normaal? Dan ben je toch al je data kwijt :s

Tim, ik weet niet precies hoe, maar maak in ieder geval een backup!!!!
 

16/11/2010 13:55:33
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 16/11/2010 13:44:49:
structuur wijzigen in phpmyadmin


Als het in het verkeerde formaat opgeslagen word moet dat inderdaad gebeuren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:58:14
Quote Anchor link
Nee met de vaag kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen bedoel ik niet hoe ik me structuur anders krijg, Hier vind ik wel een oplossing voor. dat is niet zo moeilijk

de vraag is, Kan iemand mij dan vertellen hoe ik van die ene gelecteerde dag de data kan grijpen uit de db?
 

16/11/2010 14:08:36
Quote Anchor link
Met STR_TO_DATE of DATE_FORMAT
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 18:17:29
Quote Anchor link
Ben hier echt nog niet goed in,

Heb een beetje gezocht maar kan geen goed antwoord vinden dus hier maar even de vraag..

Ik heb het zo in de database staan:
2010-08-23 03:38:18

nu wil ik het ophalen op deze manier
WHERE `time` =
en dan 2010-08-23 alle resultaten van deze dag.

De vraag is dus hoe?
 

16/11/2010 18:47:53
Quote Anchor link
Ik heb al meerdere keren gezegd: Backticks horen niet thuis in queries.
Het wordt dan iets als WHERE DATE_FORMAT(time, 'hier-het-format') = 2010-08-03
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.