Mysql date

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 19:01:16
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik zit momenteel met een lastige situatie.

Ik heb momenteel een pagina waar ik allerlij logs ophaal.
Maar nu wil ik ook dat ik deze tijd op kan halen door een datum te selecteren.
Nu heb ik een selector gemaakt en die post de tijd op deze manier:

yy-mm-dd

Maar ik zet de tijd in de database als time();

Nu wil ik dus de logs ophalen van de DAG die ik selecteer en wil graag weten hoe ik dit in een query op kan halen.

Hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
Herhaling: de tijd staat als time(); in de database.

Mvg,

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:26:17
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/11/2010 20:13:08
Quote Anchor link
gebruik ipv time in je database de functie DATE ( Voor 0000-00-00 )

of gebruik DATETIME ( Voor 0000-00-00 00:00:00 )
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

15/11/2010 20:42:36
Quote Anchor link
Ik moet het in een bestaand script bouwen en alles word al op deze manier in de database gezet.
 
Laurens ten Ham

Laurens ten Ham

16/11/2010 10:27:29
Quote Anchor link
Jouw datum en tijd worden opgeslagen als UNIX timestamp.
Je kan deze heel makkelijk omrekenen met date().
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// vervang time() met je query uitkomst....
date('Y-m-d', time());
?>


Wellicht is het handig als je een beetje meer code post zodat we kunnen zien wat je wilt....
Gewijzigd op 16/11/2010 10:29:20 door Laurens ten Ham
 

16/11/2010 10:31:04
Quote Anchor link
NOW() en DATE_FORMAT() zijn functies die je van mysql wel kunt gebruiken. Gebruik geen php functie voor de tijd. Zie verder de overige functies van mysql: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/date-and-time-functions.html
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:04:19
Quote Anchor link
Ik weet het Karl maar diegene waar ik dit voor moet maken had dit zo al in de datbase staan dus kan het nu niet veranderen.

Enig idee hoe ik dit kan doen?
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:05:52
Quote Anchor link
Je kunt het ombouwen zodat date er wel in staat :P
 

16/11/2010 13:06:28
Quote Anchor link
Waarom kan je dat niet veranderen? Zijn allerlei mogelijkheden om dat te kunnen doen. Met verkeerde formaten e.d. is het ontzettend lastig werken, zo niet onmogelijk (zoals je nu merkt).
Een auto die op gas rijd, maar nog een benzine tank heeft werkt ook niet.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:33:08
Quote Anchor link
Ok ik ga zorgen dat het als DATETIME in de database komt.
Kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/11/2010 13:44:49
Quote Anchor link
structuur wijzigen in phpmyadmin
 
John Cena

John Cena

16/11/2010 13:47:25
Quote Anchor link
Teun, ben je fkn niet normaal? Dan ben je toch al je data kwijt :s

Tim, ik weet niet precies hoe, maar maak in ieder geval een backup!!!!
 

16/11/2010 13:55:33
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 16/11/2010 13:44:49:
structuur wijzigen in phpmyadmin


Als het in het verkeerde formaat opgeslagen word moet dat inderdaad gebeuren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 13:58:14
Quote Anchor link
Nee met de vaag kun je me vertellen hoe ik het dan moet doen bedoel ik niet hoe ik me structuur anders krijg, Hier vind ik wel een oplossing voor. dat is niet zo moeilijk

de vraag is, Kan iemand mij dan vertellen hoe ik van die ene gelecteerde dag de data kan grijpen uit de db?
 

16/11/2010 14:08:36
Quote Anchor link
Met STR_TO_DATE of DATE_FORMAT
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

16/11/2010 18:17:29
Quote Anchor link
Ben hier echt nog niet goed in,

Heb een beetje gezocht maar kan geen goed antwoord vinden dus hier maar even de vraag..

Ik heb het zo in de database staan:
2010-08-23 03:38:18

nu wil ik het ophalen op deze manier
WHERE `time` =
en dan 2010-08-23 alle resultaten van deze dag.

De vraag is dus hoe?
 

16/11/2010 18:47:53
Quote Anchor link
Ik heb al meerdere keren gezegd: Backticks horen niet thuis in queries.
Het wordt dan iets als WHERE DATE_FORMAT(time, 'hier-het-format') = 2010-08-03
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.