mysql select not empty fields

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:24:53
Quote Anchor link
Ik heb een mysql database met de structuur zoals onderstaand plaatje. Nu heb ik in de 'INT' row 'Limit' soms het limit 0 staan, dan weer 5 etc. Nu wil ik alle rijen selecteren waar het 'Limit' field niet '0' is. De rest van de rijen moeten allemaal meegenomen worden. Nu had ik onderstaande code maar helaas geeft dit geen resultaten. Ik denk dat het probleem erin zit dat het een 'INT' rij is? Ik kan dit alleen niet meer aanpassen dus zou graag een optie hebben om het zo op te lossen.


Afbeelding

Quote:
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE Limit > 0;
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:00:41
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 15:36:05
Quote Anchor link
Dat de kolom INT is, is goed gekozen. Je slaat er getallen in op, dus dat klopt.

Wat werkte er niet aan "WHERE Limit > 0" ?

Daarmee vraag je de records op waarvan Limit groter is dan 0. Zou dus moeten werken.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 15:42:34
Quote Anchor link
Oke dat is mooi dat de database in ieder geval goed staat! Ik krijg helemaal geen resulstaten uit deze query. En dit terwijl er wel limits groter dan 0 zijn, zie onderstaand b.v.

Afbeelding
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

02/10/2016 16:20:29
Quote Anchor link
Krijg je wel resultaten als je er helemaal geen WHERE in zet?
Of krijg je foutmeldingen uit je query?

Misschien dat er iets anders fout gaat. Er staan namelijk getallen in hoger dan 0, het is een INT en je query lijkt te kloppen.
Klopt hij niet, moet je zorgen dat hij een foutmelding geeft.

Toevoeging op 02/10/2016 16:21:14:

En; je voert je query wel uit toch?
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

02/10/2016 16:23:30
Quote Anchor link
Als ik de where eruit haal werkt de query wel. Ik krijg verder geen foutmeldingen met of zonder de where. Het gaat hier om een query die ik gebruik in 'WP Tables' een plugin voor Wordpress. Ik heb onderstaande query hiervoor al meerdere malen op deze manier gebruikt en die werken wel uitstekend. Het gaat alleen fout met deze 'Limit >0' query.

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE provider LIKE '%Tweaknews%'

Edit:
Het is me inmiddels toch gelukt!! Na wat extra zoekwerk blijft voor deze Wordpress plugin een andere query nodig te zijn, met onderstaande query werkt het nu wel!

SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE 1=1 AND wp_wpdatatable_7.Limit > '0'
Gewijzigd op 02/10/2016 16:37:43 door roy marijnissen
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/10/2016 16:42:08
Quote Anchor link
Die 1 = 1 AND kun je gewoon weglaten, dat voegt niets toe. Dat wp_datatable_7.Limit wel werkt en Limit niet komt vermoedelijk doordat limit een gereserveerd woord is.
 
Ivo P

Ivo P

02/10/2016 21:24:43
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2016 23:31:42
Quote Anchor link


Precies. LIMIT is een gereserveerd woord in SQL. Het advies is om de kolom een andere naam te geven. En anders backticks gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM wp_wpdatatable_7 WHERE `Limit` > 0
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2016 09:24:35
Quote Anchor link
Met uiteraard de voorkeur voor het eerste. De backtics worden soms vergeten, met dit soort fouten tot gevolg.

Sowieso is het verstandig om een regel voor jezelf te hanteren voor het gebruik van hoofdlettes in de namen van kolommen en tabellen. Ik zie dat je daar niet consequent in bent bij de kolomnamen.

Onder Windows is het gebruik van hoofdletters in tabelnamen niet relevant, maar onder Linux cs. is er een verschil tussen "tabelnaam" en "TabelNaam".

ps:
en het is altijd (zeker tijdens het ontwikkelen) verstandig om de foutmeldingen te kunnen zien, omdat je dan waarschijnlijk al een melding het gehad dat de fout "near Limit" optrad.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

04/10/2016 21:15:44
Quote Anchor link
Thanks allemaal voor jullie hulp! Ik was mij er niet van bewust dat er reserved keywords waren, erg handig om dit te weten voortaan. Ben het ook eens met de hoofdletters dat dit niet handig is. Dit is voor mij de eerste keer dat ik een site maak via wordpress dus is allemaal nog even uitvogelen hoe ik wat eigen php/mysql aanpassingen het beste kan toepassen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.