mysql update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
hey

ik ben bezig met mysql nu en moet de update hebben
maar ben ff vergeten hoe het ook weer moest
kan iemand me geheugen ff opfrissen
alvast bedankt
groetjes wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:36:41
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je de syntax van een update query?

UPDATE tabelnaam
SET
veldnaam1 = 'een of andere string'
WHERE id = 1
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
die bedoel ik ja maar ben het ff helemaal kwijt :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Nou, nu heb je hem weer ;-)
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:06:00
Quote Anchor link
nou kom ik er nog niet uit:P
dit wil ik update.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE users SET username = '".$user."'");
?>

gebruik kleine letters voor je veldnamen en/of databasenamen (!)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:10:00
Quote Anchor link
Maar dat is geen UPDATE query die je daar uitvoert. Dat is een SELECT query.
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:13:00
Quote Anchor link
@wesley: "je wilt die tabel waar je net gegevens uithaalt in die code toch bewerken?"
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:14:00
Quote Anchor link
ja ik heb alleen de php code gekopieert hier heen
ik was van plan om zeg maar op submit te drukken en dat het script daarna de wijzigingen opslaat in mysql

sorry als ik lastig ben hoor
ben pas een beginnen dus weet nog niet zoveel
heb het wel geleert op school maar ben het haast weer vergeten
zoveel gebruik ik het ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if (isset($_POST['Emailadres']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

<form action="#" method="post" name="bewerk_form">
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row['Username']\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row['Emailadres']\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\</td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
"><input type="hidden" name="id" value="<? echo $row['gebr_id']; ?>" /><input type="submit" value="opslaan" />
</form>


klopt niet helemaal maar U get the point

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/10/2010 13:30:44 door Bas IJzelendoorn
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:26:00
Quote Anchor link
hij werkt voor geen meter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

wat doe ik fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
@wesley: Het ID wat in die hidden input type staat moet je natuurlijk wel aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

$verbinding = mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or die ("could not connect to database");

mysql_select_db("hostingsite",$verbinding) or

     die("could not select database");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld1 = 'a', veld2 = 'b' WHERE .....
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:34:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<table width="455" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="image/longmenu.gif" height="34">
        <tr>
          <td><b>Change profile</b></td></tr></table><p>
          <form action="updateprofile.php" method="post">
<?php

 

// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");

 

// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel

$query = ("select * from users where Username='$user'");

 

// (4) Deze functie voert de query uit

// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat


$resultaat= mysql_query($query) or

        die ( mysql_error( ) );

      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))

      {


 

   // Zolang er nog velden zijn in $row

   {

     // Print gegevens van het volgende veld

         print  "<table border=0 cellpading=2>

              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;

   }


}


 

// Print einde van tabel

print "</table>";

 

?>

<input type="hidden" name="id" value="">
<? echo $row['Username']; ?>
<input type="submit" value="Change" id="change"><input type="reset" value="Reset" id="reset"></form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>
 
K i p

K i p

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
    // (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
    mysql_connect ( 'localhost' , 'root' , '' ) or
         die ( 'could not connect to database' );
    // (2) Deze functie selecteert de administratie database.
    mysql_select_db( 'hostingsite' ) or
         die ( 'could not select database' );
    // (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
    $sql = "
        SELECT
            Username,
            Emailadres
        FROM
            users
        WHERE
            Username = '"
. mysql_real_escape_string ( $user ) . "'
        LIMIT
            1
    "
; #Waar haal je de variabele $user vandaan? Dit vroeg ik me af, en daarom haal ik er die functie over heen, voor de veiligheid. Ook heb ik LIMIT 1 erbij gezet, omdat ik denk dat je maar 1 rij wilt ophalen
    
    // (4) Deze functie voert de query uit
    // Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

    $resultaat= mysql_query ( $sql );
    #or die ( mysql_error( ) );  <- deze regel heb ik even gecomment, dit kan beter
    
    #We controleren nu namelijk met een if() of de query is geslaagd

    if ( $resultaat === false )
    {

        ?>

        <fieldset>
            <legend>De query ging mis!</legend>
            <h2>Fout:</h2>
            <p><?php trigger_error ( mysql_error () ); ?></p>
            <h2>De gebruikte SQL:</h2>
            <p><pre><?php echo $sql; ?></pre></p>
        </fieldset>
        <?php
    }
    else
    {
        #De query is geslaagd, maar hebben we ook resultaten?
        if ( mysql_num_rows ( $resultaat ) > 0 )
        {

            #Een while loop is nu niet (meer) nodig, omdat er LIMIT 1 in de SQL staat
                #while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
                #{
                #// Zolang er nog velden zijn in $row
                #{
            #Dit vervangen we door de volgende regel:

            $row = mysql_fetch_assoc ( $resultaat );
            // Print gegevens van het volgende veld
            ?>

            <!-- Misschien een <form> tag openen? Of heb je die al? -->
            <form action="verwerk.php" method="post">
                <table border cellpading=2> <!-- wat doet 'border' in de tag? -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Username
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Username']; ?>" name="Username" type="text" id="username" size="25" maxlength="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Email
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Emailadres']; ?>" name="Email" type="text" id="email" size="25" maxlength="100" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Een submit knopje is ook altijd leuk :-P -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            &nbsp;
                        </th>
                        <td>
                            <input value="Doe iets geks!" type="submit" id="submit" size="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Misschien de <table> tag afsluiten? Of doe je dat al? -->
                </table>
            </form>
            <?php
                #} <-- einde oude while (), nu weggecomment
            }
            else
            {
                #De gebruiker is niet gevonden
                ?>

                <h1>De gebruiker is niet gevonden!</h1>
                <?php
            }
        }
    }

    // Print einde van tabel
    #print "</table>"; <-- Ah, hier had je dus het einde van de tabel :-)

?>
En dan verwerk.php zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php
    if ( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
    {

        $error = false;
        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Email'] ) ) ? trim ( $_POST['Email'] ) : '' ) )
        {

            #Emailadres is niet ingevuld
            ?>

            Het email-adres is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Username'] ) ) ? trim ( $_POST['Username'] ) : '' ) )
        {

            #Username is niet ingevuld
            ?>

            De username is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( $error === false )
        {

            $sql = "
                UPDATE
                    users
                SET
                    Username = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Username'] ) ) . "'
                AND
                    Emailadres = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Email'] ) ) . "'
                WHERE
                    gebr_id = "
. $id . "
                ;
            "
; #Je moet zelf nog even aan $id komen ;-)
            
            if ( !$res = mysql_query ( $sql ) )
            {

                ?>

                Query ging mis.  <br />
                Fout: <?php trigger_error ( mysql_error () ); ?> <br />
                Query: <br />
                <pre><?php echo $sql; ?></pre>
                <?php
            }
            else
            {
                ?>

                Query geslaagd
                <?php
            }
        }
    }

    else
    {
        ?>

        Je hoort hier alleen te komen als je iets hebt gepost ;-)
        <?php
    }
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
?><!-- ----------------------- IN DIE VALUE MOET HET ID VAN DIE PERSOON KOMEN EN ALS
JE ELKE USER WIL KUNNE WIJZIGEN MOET JE DE KNOP BINNEN JE WHILE ZETTe ---------------- --->
<input type="hidden" name="id" value="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $row['Username']; ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Leer het scripten een beetje fatsoenlijk aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
print  "<table border=0 cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=................"
;

// Gebruik echo en gebruik enkele quotes dan hoef je de dubbele html-quotes niet te escapen.
// Haal $vars buiten de quotes.
// Gebruik bij array's enkele quotes.


echo '<table border="0" cellpading="2">
          <tr><th align="left">Username</th>
            <td><input value="'
. $row['Username'] . '" name=..................';
?>

Edit: Tag vergeten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
nu snap ik er helemaal niks meer van
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 23:01:00
Quote Anchor link
en dan $rij['gebruikernummer'] vervangen met de ID/sleutel van je tabel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (isset($_POST['gebruiker']))
    {

    //--- alle gebruikers upadten
    $teller = 0;
    while (isset($gebruiker[$teller]))
        {

        $kwerie = "UPDATE users SET Username = '".$gebruiker[$teller]."', Emailadres = '".$email[$teller]."' WHERE id = ".$id[$teller]);
        $teller++;
        echo "<br>".$kwerie;
        // hier dan ook de mysql_query
        }
    }

?>

<html>
<head>
<title>Pagina test</title>
</head>
<body>
<b>Change profile</b><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    $verbinding
= mysql_connect("localhost","root","WAAACCHHTTOWOOROD");
    mysql_select_db("hostingsite",$verbinding);
    $resultaat= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE Username = '".$user."'");
    if (mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
        {

        echo "<form action=\"updateprofile.php\" method=\"post\">\r\n";
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
            {

            echo "        <br>User: ".$rij['gebruikernummer']."\r\n";
            echo "        <br>Username <input value=\"".$rij['Username']."\" name=\"gebruiker[]\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\">\r\n";
            echo "        <br>Email <input value=\"".$row['Emailadres']."\" name=\"email[]\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\">\r\n";
            echo "        <input value=\"".$rij['gebruikernummer']."\" name=\"id[]\" type=\"hidden\"\r\n";
            echo "        <hr><br>\r\n";
            }

        echo "        <input type=\"submit\" value=\"Opslaan\" id=\"change\">\r\n";
        echo "    </form>\r\n";
        }

    else
        {
        echo "    Nog geen gebruiker!\r\n";
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik vind het ingewikkelt worden hoor
snap het echt niet meer
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/10/2010 11:48:22
Quote Anchor link
ik zit dit een beetje door te lezen , maar word er niet veel wijzer van, ik heb ongeveer het zelfde probleem als stephan, ik heb 19 resultaten, maar zodra ik op mijn opslaan knop druk, en ik de $_POST['name'] opvraag en die in een while loop gooi dan krijg ik alleen het laaste resultaat 19 keer weer gegeven. terwijl ik op de pagina ervoor ze allemaal netjes te zien krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.