mysql update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
hey

ik ben bezig met mysql nu en moet de update hebben
maar ben ff vergeten hoe het ook weer moest
kan iemand me geheugen ff opfrissen
alvast bedankt
groetjes wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:28:22
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je de syntax van een update query?

UPDATE tabelnaam
SET
veldnaam1 = 'een of andere string'
WHERE id = 1
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
die bedoel ik ja maar ben het ff helemaal kwijt :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Nou, nu heb je hem weer ;-)
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:06:00
Quote Anchor link
nou kom ik er nog niet uit:P
dit wil ik update.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE users SET username = '".$user."'");
?>

gebruik kleine letters voor je veldnamen en/of databasenamen (!)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:10:00
Quote Anchor link
Maar dat is geen UPDATE query die je daar uitvoert. Dat is een SELECT query.
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:13:00
Quote Anchor link
@wesley: "je wilt die tabel waar je net gegevens uithaalt in die code toch bewerken?"
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:14:00
Quote Anchor link
ja ik heb alleen de php code gekopieert hier heen
ik was van plan om zeg maar op submit te drukken en dat het script daarna de wijzigingen opslaat in mysql

sorry als ik lastig ben hoor
ben pas een beginnen dus weet nog niet zoveel
heb het wel geleert op school maar ben het haast weer vergeten
zoveel gebruik ik het ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if (isset($_POST['Emailadres']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

<form action="#" method="post" name="bewerk_form">
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row['Username']\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row['Emailadres']\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\</td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
"><input type="hidden" name="id" value="<? echo $row['gebr_id']; ?>" /><input type="submit" value="opslaan" />
</form>


klopt niet helemaal maar U get the point

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/10/2010 13:30:44 door Bas IJzelendoorn
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:26:00
Quote Anchor link
hij werkt voor geen meter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

wat doe ik fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
@wesley: Het ID wat in die hidden input type staat moet je natuurlijk wel aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

$verbinding = mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or die ("could not connect to database");

mysql_select_db("hostingsite",$verbinding) or

     die("could not select database");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld1 = 'a', veld2 = 'b' WHERE .....
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:34:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<table width="455" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="image/longmenu.gif" height="34">
        <tr>
          <td><b>Change profile</b></td></tr></table><p>
          <form action="updateprofile.php" method="post">
<?php

 

// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");

 

// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel

$query = ("select * from users where Username='$user'");

 

// (4) Deze functie voert de query uit

// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat


$resultaat= mysql_query($query) or

        die ( mysql_error( ) );

      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))

      {


 

   // Zolang er nog velden zijn in $row

   {

     // Print gegevens van het volgende veld

         print  "<table border=0 cellpading=2>

              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;

   }


}


 

// Print einde van tabel

print "</table>";

 

?>

<input type="hidden" name="id" value="">
<? echo $row['Username']; ?>
<input type="submit" value="Change" id="change"><input type="reset" value="Reset" id="reset"></form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>
 
K i p

K i p

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
    // (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
    mysql_connect ( 'localhost' , 'root' , '' ) or
         die ( 'could not connect to database' );
    // (2) Deze functie selecteert de administratie database.
    mysql_select_db( 'hostingsite' ) or
         die ( 'could not select database' );
    // (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
    $sql = "
        SELECT
            Username,
            Emailadres
        FROM
            users
        WHERE
            Username = '"
. mysql_real_escape_string ( $user ) . "'
        LIMIT
            1
    "
; #Waar haal je de variabele $user vandaan? Dit vroeg ik me af, en daarom haal ik er die functie over heen, voor de veiligheid. Ook heb ik LIMIT 1 erbij gezet, omdat ik denk dat je maar 1 rij wilt ophalen
    
    // (4) Deze functie voert de query uit
    // Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

    $resultaat= mysql_query ( $sql );
    #or die ( mysql_error( ) );  <- deze regel heb ik even gecomment, dit kan beter
    
    #We controleren nu namelijk met een if() of de query is geslaagd

    if ( $resultaat === false )
    {

        ?>

        <fieldset>
            <legend>De query ging mis!</legend>
            <h2>Fout:</h2>
            <p><?php trigger_error ( mysql_error () ); ?></p>
            <h2>De gebruikte SQL:</h2>
            <p><pre><?php echo $sql; ?></pre></p>
        </fieldset>
        <?php
    }
    else
    {
        #De query is geslaagd, maar hebben we ook resultaten?
        if ( mysql_num_rows ( $resultaat ) > 0 )
        {

            #Een while loop is nu niet (meer) nodig, omdat er LIMIT 1 in de SQL staat
                #while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
                #{
                #// Zolang er nog velden zijn in $row
                #{
            #Dit vervangen we door de volgende regel:

            $row = mysql_fetch_assoc ( $resultaat );
            // Print gegevens van het volgende veld
            ?>

            <!-- Misschien een <form> tag openen? Of heb je die al? -->
            <form action="verwerk.php" method="post">
                <table border cellpading=2> <!-- wat doet 'border' in de tag? -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Username
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Username']; ?>" name="Username" type="text" id="username" size="25" maxlength="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Email
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Emailadres']; ?>" name="Email" type="text" id="email" size="25" maxlength="100" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Een submit knopje is ook altijd leuk :-P -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            &nbsp;
                        </th>
                        <td>
                            <input value="Doe iets geks!" type="submit" id="submit" size="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Misschien de <table> tag afsluiten? Of doe je dat al? -->
                </table>
            </form>
            <?php
                #} <-- einde oude while (), nu weggecomment
            }
            else
            {
                #De gebruiker is niet gevonden
                ?>

                <h1>De gebruiker is niet gevonden!</h1>
                <?php
            }
        }
    }

    // Print einde van tabel
    #print "</table>"; <-- Ah, hier had je dus het einde van de tabel :-)

?>
En dan verwerk.php zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php
    if ( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
    {

        $error = false;
        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Email'] ) ) ? trim ( $_POST['Email'] ) : '' ) )
        {

            #Emailadres is niet ingevuld
            ?>

            Het email-adres is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Username'] ) ) ? trim ( $_POST['Username'] ) : '' ) )
        {

            #Username is niet ingevuld
            ?>

            De username is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( $error === false )
        {

            $sql = "
                UPDATE
                    users
                SET
                    Username = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Username'] ) ) . "'
                AND
                    Emailadres = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Email'] ) ) . "'
                WHERE
                    gebr_id = "
. $id . "
                ;
            "
; #Je moet zelf nog even aan $id komen ;-)
            
            if ( !$res = mysql_query ( $sql ) )
            {

                ?>

                Query ging mis.  <br />
                Fout: <?php trigger_error ( mysql_error () ); ?> <br />
                Query: <br />
                <pre><?php echo $sql; ?></pre>
                <?php
            }
            else
            {
                ?>

                Query geslaagd
                <?php
            }
        }
    }

    else
    {
        ?>

        Je hoort hier alleen te komen als je iets hebt gepost ;-)
        <?php
    }
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
?><!-- ----------------------- IN DIE VALUE MOET HET ID VAN DIE PERSOON KOMEN EN ALS
JE ELKE USER WIL KUNNE WIJZIGEN MOET JE DE KNOP BINNEN JE WHILE ZETTe ---------------- --->
<input type="hidden" name="id" value="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $row['Username']; ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Leer het scripten een beetje fatsoenlijk aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
print  "<table border=0 cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=................"
;

// Gebruik echo en gebruik enkele quotes dan hoef je de dubbele html-quotes niet te escapen.
// Haal $vars buiten de quotes.
// Gebruik bij array's enkele quotes.


echo '<table border="0" cellpading="2">
          <tr><th align="left">Username</th>
            <td><input value="'
. $row['Username'] . '" name=..................';
?>

Edit: Tag vergeten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
nu snap ik er helemaal niks meer van
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 23:01:00
Quote Anchor link
en dan $rij['gebruikernummer'] vervangen met de ID/sleutel van je tabel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (isset($_POST['gebruiker']))
    {

    //--- alle gebruikers upadten
    $teller = 0;
    while (isset($gebruiker[$teller]))
        {

        $kwerie = "UPDATE users SET Username = '".$gebruiker[$teller]."', Emailadres = '".$email[$teller]."' WHERE id = ".$id[$teller]);
        $teller++;
        echo "<br>".$kwerie;
        // hier dan ook de mysql_query
        }
    }

?>

<html>
<head>
<title>Pagina test</title>
</head>
<body>
<b>Change profile</b><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    $verbinding
= mysql_connect("localhost","root","WAAACCHHTTOWOOROD");
    mysql_select_db("hostingsite",$verbinding);
    $resultaat= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE Username = '".$user."'");
    if (mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
        {

        echo "<form action=\"updateprofile.php\" method=\"post\">\r\n";
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
            {

            echo "        <br>User: ".$rij['gebruikernummer']."\r\n";
            echo "        <br>Username <input value=\"".$rij['Username']."\" name=\"gebruiker[]\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\">\r\n";
            echo "        <br>Email <input value=\"".$row['Emailadres']."\" name=\"email[]\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\">\r\n";
            echo "        <input value=\"".$rij['gebruikernummer']."\" name=\"id[]\" type=\"hidden\"\r\n";
            echo "        <hr><br>\r\n";
            }

        echo "        <input type=\"submit\" value=\"Opslaan\" id=\"change\">\r\n";
        echo "    </form>\r\n";
        }

    else
        {
        echo "    Nog geen gebruiker!\r\n";
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik vind het ingewikkelt worden hoor
snap het echt niet meer
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/10/2010 11:48:22
Quote Anchor link
ik zit dit een beetje door te lezen , maar word er niet veel wijzer van, ik heb ongeveer het zelfde probleem als stephan, ik heb 19 resultaten, maar zodra ik op mijn opslaan knop druk, en ik de $_POST['name'] opvraag en die in een while loop gooi dan krijg ik alleen het laaste resultaat 19 keer weer gegeven. terwijl ik op de pagina ervoor ze allemaal netjes te zien krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.