Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik snap niks van mysql update daarom krijg ik ook een error.

Mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie'");


Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 02:13:08
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Als je de error geeft kunnen we makkelijker kijken wat er fout is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie);
?>


Je vergat de puntjes, en de ", vergeet ook niet te checken of alle variabelen wel bestaan / een waarde hebben ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
John D

John D

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Bouw je query altijd op in een variabele bijvoorbeeld $query en print deze variabele om te debuggen. Dit geeft je een beeld wat je op MySQl afvuurt en geeft je de gelegenheid om te testen. copy and paste de query en test deze op de MySQl prompt. Dit is slechts een voorbeeld neem ik aan ? In de daadwerkelijke query heb je toch wel een where clausule ??
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4

Maar als ik op bewerk klikt past hij het wel aan..

@John ik heb alleen where naam = '.$naam.'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//dit bovenaan je script
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);



//je query met al een beetje foutafhandeling
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie;
$Mysql = mysql_query($query);
if(!$Mysql)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}

?>


Er gaat al iets in je query fout, daardoor werkt je mysql_fetch_assoc niet.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
LEES nou es je error...




nee, ECHT lezen




vertaal hem anders eens naar het nederlands..





nog niet?




mysql_fetch_assoc($var) doe jij op lijn 4, waar $var niet een geldig resultaat is van mysql_query()

Heldert dit wat op?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb die fout afhandeling erbij gedaan en ik krijg nog steeds dezelfde error.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:00:00
Quote Anchor link
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 15:58:
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.

Lol, daar heb ik gewoon overheen gekeken. Ik mis gewoon al de foutafhandeling :p
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:07:
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..


Wist niet dat het niet verplicht was, maar lijkt mij dat het beter is als je where wel in je query gebruikt, om eventuele fouten te voorkomen.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Plak je gehele script is ipv alleen die ene regel, het is mij niet geheel duidelijk wat je bedoeling is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

if($_POST['Aanpassen'] == 'Aanpassen') {
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='.$Naam.' Adres='.$Adres.', Woonplaats='.$Woonplaats.', TelefoonAlgemeen='.$TelefoonAlgemeen.', Bedrijfsnaam='.$Bedrijfsnaam.', Notitie='.$Notitie.' WHERE ID='.$ID.'";
}


if($_POST['Verwijderen'] == 'Verwijderen') {
$Delete = mysql_query("DELETE FROM gegevens WHERE ID='.$ID.'");
header("Location: #");
}



while($row = $query) {
      $ID = $row['ID'];
      $naam = $row['Naam'];                          
      $adres = $row['Adres'];                        
      $woonplaats = $row['Woonplaats'];              
      $telefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];  
      $bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];          
      $notitie = $row['Notitie'];                    
      $email = $row['Email'];                    
  }
  
?>

    
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo "$naam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo "$adres"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo "$woonplaats"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo "$telefoonAlgemeen"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo "$bedrijfsnaam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo "$email"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='right'><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 03.12.2009 16:20:
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?


Dan doe je weer een SELECT statement.

Om te controleren of je UPDATE gelukt is (persoonlijk doe ik dit nooit) kun je mysql_affected_rows() gebruiken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

04/12/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='$ID'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $_GET['ID'];
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
}
                
?>


<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo $Naam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo $Adres; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo $Woonplaats; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo $Email; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />

<?php
include_once('gegevens_ophalen.php');
?>


Alleen zet hij niks in de values..
 
- SanThe -

- SanThe -

04/12/2009 15:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.