Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Kitty N

kitty N

11/12/2009 13:58:00
Quote Anchor link
Je geeft in het formulier nog steeds geen ID mee, dan kan hij dus niks verwijderen of bewerken.

Probeer het volgende eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php
error_reporting(E_ALL);
include_once('config.php');

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

    $ID = $_POST['id'];
    $NAAM = $_POST['Naam'];
    $ADRES = $_POST['Adres'];
    $WOONPLAATS = $_POST['Woonplaats'];
    $TELEFOONALGEMEEN = $_POST['TelefoonAlgemeen'];
    $BEDRIJFSNAAM = $_POST['Bedrijfsnaam'];
    $EMAIL = $_POST['Email'];
    $NOTITIE = $_POST['Notitie'];

    if(isset($_POST['Aanpassen']))
    {

        $Aanpassen = "UPDATE gegevens
                         SET Naam='"
. $NAAM . "',
                              Adres='"
. $ADRES."',
                             Woonplaats='"
.$WOONPLAATS."',
                             TelefoonAlgemeen='"
.$TELEFOONALGEMEEN."',
                             Bedrijfsnaam='"
.$BEDRIJFSNAAM."',
                             Notitie='"
.$NOTITIE."',
                             Email='"
.$EMAIL."'
                       WHERE ID="
.$ID;
        $Query1 = mysql_query($Aanpassen) or die(mysql_error());
        echo "Succesvol aangepast";
    }


    if(isset($_POST['Verwijderen']))
    {

        $Delete = "DELETE FROM gegevens WHERE ID=".$ID;
        $Query = mysql_query($Delete) or die(mysql_error());
        echo "Succesvol verwijdert";
    }

}


if(isset($_GET['ID']))
{

    $ID = $_GET['ID'];
    $Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='".$ID);

    while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql))
    {

          $Naam = $row['Naam'];
          $Adres = $row['Adres'];
          $Woonplaats = $row['Woonplaats'];
          $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];
          $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];
          $Notitie = $row['Notitie'];
          $Email = $row['Email'];
    ?>

    <form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
    <!--
    Je gaf nog steeds geen ID mee,
    dus zal er inderdaad niks worden verwijderd
    of bijgewerkt worden.
    -->
    <input type='hidden' name='id' value=<?php echo $nID;?> />
      <table>
        <tr>
          <td>Naam:</td>
          <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value="<?php echo $Naam; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Adres:</td>
          <td><input type='text' name='Adres' size='42' value="<?php echo $Adres; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Woonplaats:</td>
          <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value="<?php echo $Woonplaats; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Telefoon Algemeen:</td>
          <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value="<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>Bedrijfsnaam:</td>
          <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value="<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>E-mail Adres:</td>
          <td><input type='text' name='Email' size='42' value="<?php echo $Email; ?>" /></td>
        </tr>
        <tr>
          <td valign='top'>Notitie:</td>
          <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td></td>
          <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
          <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
        </tr>
      </table>
    </form>
    <br />

    <?php
    }
}

else
{
    echo "Er is geen ID meegegeven";
}

?>


Ik heb hier verder niet gekeken naar sql-injection. Heb variable buiten "" gezet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 16:24:54
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

11/12/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Hidden fields zijn dom en onveilig, tenzij je checked of het veld wel aangepast MAG worden.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

11/12/2009 14:05:00
Quote Anchor link
Ik krijg errors, maar ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php
error_reporting(E_ALL);
include_once('config.php');

if(isset($_GET['ID'])) {
$ID = $_GET['ID'];
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
  
$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];

}

?>


<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value="<?php echo "$Naam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value="<?php echo "$Adres"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value="<?php echo "$Woonplaats"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value="<?php echo "$TelefoonAlgemeen"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value="<?php echo "$Bedrijfsnaam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value="<?php echo "$Email"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$Notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<br />
<?php
}
}
else {

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $row['ID'];
      $Naam = $_POST['Naam'];
      $Adres = $_POST['Adres'];    
      $Woonplaats = $_POST['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $_POST['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $_POST['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $_POST['Notitie'];    
      $Email = $_POST['Email'];
}


if(isset($_POST['Aanpassen'])) {
$Aanpassen = "UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie', Email='$Email' WHERE ID='$ID'";
$Query1 = mysql_query($Aanpassen) or die(mysql_error());
header("Location: http://www.voetbalunited.net16.net/database/");
}


if(isset($_POST['Verwijderen'])) {
$Delete = "DELETE FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'";
$Query = mysql_query($Delete) or die(mysql_error());
header("Location: http://www.voetbalunited.net16.net/database/");
}
}

?>


En hij werkt perfect!
 
Wesley PHP

Wesley PHP

13/12/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Ik ben nu bezig met een script dat alles uit de database haalt, dat lukt maar ik wil er ook een soort sorteer script bij maken maar hij doet het niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
if(isset($_GET['sortby']))
    {

switch($_GET['Sorteer'])
    {
        case
"Naam": $Sorteer = "Naam"; break;
        case
"Adres": $Sorteer = "Adres"; break;
        case
"Woonplaats": $Sorteer = "Woonplaats"; break;
        case
"TelefoonAlgemeen": $Sorteer = "TelefoonAlgemeen"; break;
        default:
$Sorteer = "ID"; break;
    }
  }
else {
 $Sorteer = "$ID";
}

?>


<table id='gegevens'>
    <tr>
      <th>Naam <a href='gegevens_ophalen.php?Sorteer=Naam&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Adres <a href='gegevens_ophalen.php?Sorteer=Adres&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Woonplaats <a href='index.php?Sorteer=Woonplaats&Order='>^</a><br /></th>
      <th>TelefoonAlgemeen <a href='index.php?Sorteer=TelefoonAlgemeen&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Bedrijfsnaam <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>Notitie <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>E-mail <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>Datum <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>Tijd <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>Door <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
      <th>Bewerken <a href='gegevens_ophalen.php'>^</a><br /></th>
    </tr>
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens ORDER BY '".$Sorteer."'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
      $ID = $row['ID'];
?>

  <form action='gegevens_veranderen.php?ID=<?php echo $ID; ?>' method='post'>
    <tr>
      <td><?php echo "$Naam"; ?></td>
      <td><?php echo "$Adres"; ?></td>
      <td><?php echo "$Woonplaats"; ?></td>
      <td><?php echo "$TelefoonAlgemeen"; ?></td>
      <td><?php echo "$Bedrijfsnaam"; ?></td>
      <td><?php echo "$Notitie"; ?></td>
      <td><?php echo "$Email"; ?></td>
      <td><?php echo "$Datum"; ?></td>
      <td><?php echo "$Tijd"; ?></td>
      <td><?php echo "$Door"; ?></td>
      <td><input type='submit' name='Bewerken' value='Bewerken' /></td>
    </tr>
  </form>
<?php
}
?>

</table>
 
Wesley PHP

Wesley PHP

14/12/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Bump
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2009 18:32:00
Quote Anchor link
"hij doet het niet."

Nou oké, dat weten we dan ook :-)
 
Wesley PHP

Wesley PHP

14/12/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Het scherm blijft gewoon hetzelfde, hij sorteert niks.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2009 18:36:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt.

Dit geldt nog steeds.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

14/12/2009 19:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
if(isset($_GET['Sorteer']))
    {

switch($_GET['Sorteer'])
    {
        case
"Naam": $Sorteer = "Naam"; break;
        case
"Adres": $Sorteer = "Adres"; break;
        case
"Woonplaats": $Sorteer = "Woonplaats"; break;
        case
"TelefoonAlgemeen": $Sorteer = "TelefoonAlgemeen"; break;
        case
"Bedrijfsnaam": $Sorteer = "Bedrijfsnaam"; break;
        case
"Notitie": $Sorteer = "Notitie"; break;
        case
"Email": $Sorteer = "Email"; break;
        case
"Datum": $Sorteer = "Datum"; break;
        case
"Tijd": $Sorteer = "Tijd"; break;
        case
"Door": $Sorteer = "Door"; break;
        default:
$Sorteer = "ID"; break;
    }
  }
else {
 $Sorteer = "ID";
}

?>


<table id='gegevens'>
    <tr>
      <th>Naam <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Naam&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Adres <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Adres&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Woonplaats <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Woonplaats&Order='>^</a><br /></th>
      <th>TelefoonAlgemeen <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=TelefoonAlgemeen&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Bedrijfsnaam <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Bedrijfsnaam&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Notitie <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Notitie&Order='>^</a><br /></th>
      <th>E-mail <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Email&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Datum <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Datum&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Tijd <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Tijd&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Door <a href='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>?Sorteer=Door&Order='>^</a><br /></th>
      <th>Bewerken </th>
    </tr>

<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens ORDER BY '".$Sorteer."'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
      $ID = $row['ID'];
?>

  <form action='gegevens_veranderen.php?ID=<?php echo $ID; ?>' method='post'>
    <tr>
      <td><?php echo "$Naam"; ?></td>
      <td><?php echo "$Adres"; ?></td>
      <td><?php echo "$Woonplaats"; ?></td>
      <td><?php echo "$TelefoonAlgemeen"; ?></td>
      <td><?php echo "$Bedrijfsnaam"; ?></td>
      <td><?php echo "$Notitie"; ?></td>
      <td><?php echo "$Email"; ?></td>
      <td><?php echo "$Datum"; ?></td>
      <td><?php echo "$Tijd"; ?></td>
      <td><?php echo "$Door"; ?></td>
      <td><input type='submit' name='Bewerken' value='Bewerken' /></td>
    </tr>
  </form>
<?php
}
?>

</table>


Maar hij geeft geen error, maar hij sorteert ook niks.
 
Harmen

Harmen

14/12/2009 19:25:00
Quote Anchor link
Kijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("SELECT * FROM gegevens ORDER BY '".$Sorteer."'");
?>


Komt daar wel iets uit?

Doe eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("SELECT * FROM gegevens ORDER BY '".$Sorteer."'") or die('Fout in de query');
?>


Edit:

Moeten daar wel een hoge komma?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
Wesley PHP

Wesley PHP

15/12/2009 15:48:00
Quote Anchor link
Ik heb weer een probleempje namelijk ik heb een script dat gegevens uit de database haalt en bewerkt alleen als ik iets probeer te verwijderen, verwijdert hij altijd de bovenste regel en niet diegene die ik wil.

En als ik op aanpassen druk dan maakt hij nieuwe gegevens aan ipv de oude bewerken

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php
error_reporting(E_ALL);
include_once('config.php');

if(isset($_GET['ID'])) {
$ID = $_GET['ID'];

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
  
$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];

}

?>


<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value="<?php echo "$Naam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value="<?php echo "$Adres"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value="<?php echo "$Woonplaats"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value="<?php echo "$TelefoonAlgemeen"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value="<?php echo "$Bedrijfsnaam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value="<?php echo "$Email"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$Notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<br />
<?php
}
}
else {

$Mysql1 = mysql_query("SELECT * FROM gegevens");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql1)) {
      $ID = $row['ID'];
      $Naam = $_POST['Naam'];
      $Adres = $_POST['Adres'];    
      $Woonplaats = $_POST['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $_POST['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $_POST['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $_POST['Notitie'];    
      $Email = $_POST['Email'];
}


if(isset($_POST['Aanpassen'])) {
$Aanpassen = "UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie', Email='$Email' WHERE ID='$ID'";
$Query1 = mysql_query($Aanpassen) or die(mysql_error());
header("Location: http://www.voetbalunited.net16.net/database/");
}


if(isset($_POST['Verwijderen'])) {
$Delete = "DELETE FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'";
$Query = mysql_query($Delete) or die(mysql_error());
header("Location: http://www.voetbalunited.net16.net/database/");
}
}

?>
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/12/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Bump.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar waarom doe je niet aan foutenafhandeling?
 
Niels K

Niels K

16/12/2009 16:01:00
Quote Anchor link
Goser,

Wat jij doet..

Je plaats een vraag. wij proberen antwoord te vinde. Maar naar 3 minuten gooi je al een bump neer.. En voor dat we 2 post verder zijn plaats je weer een nieuwe vraag met weer andere code.. Zo wordt het voor ons best lastig vind je niet?
 
John Cena

John Cena

16/12/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 16.12.2009 16:01:
Goser,

Wat jij doet..

Je plaats een vraag. wij proberen antwoord te vinde. Maar naar 3 minuten gooi je al een bump neer.. En voor dat we 2 post verder zijn plaats je weer een nieuwe vraag met weer andere code.. Zo wordt het voor ons best lastig vind je niet?


Die 3 minuten bedoel je met 1 dag denk ik. :$

Daarnaast ben ik het met je eens.
Wesley, kom even met een fatsoenlijke vraag, en volg de antwoorden dan ook.
Dus, ga allereerst maar foutafhandeling toevoegen.
 
Niels K

Niels K

16/12/2009 16:13:00
Quote Anchor link
@chillion

Oh. niet op de datum gelet.. Alleen op de tijd:P En dat was zo'n 3 minuten + 1 dag dan XD sorry TS
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/12/2009 17:35:00
Quote Anchor link
Ik heb dit + foutafhandeling ik krijg geen error, en hij verwijdert nog steeds alleen maar de bovenste regel.

Wie kan me helpen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

include_once('config.php');

if(isset($_GET['ID'])) {
$ID = $_GET['ID'];

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
  
$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];

}

?>


<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value="<?php echo "$Naam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value="<?php echo "$Adres"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value="<?php echo "$Woonplaats"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value="<?php echo "$TelefoonAlgemeen"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value="<?php echo "$Bedrijfsnaam"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value="<?php echo "$Email"; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$Notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<br />
<?php
}
}
else {

$Mysql1 = mysql_query("SELECT * FROM gegevens");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql1)) {
      $ID = $row['ID'];
      $Naam = $_POST['Naam'];
      $Adres = $_POST['Adres'];    
      $Woonplaats = $_POST['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $_POST['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $_POST['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $_POST['Notitie'];    
      $Email = $_POST['Email'];
}


if(isset($_POST['Aanpassen'])) {
$Aanpassen = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie."', Email='".$Email."' WHERE ID='".$ID."'";
$Query = mysql_query($Aanpassen) or die('Fout in de query');
if(!$Query)
{

echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $Query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}
}


if(isset($_POST['Verwijderen'])) {
$Verwijderen = "DELETE FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'";
$Query = mysql_query($Verwijderen) or die('Fout in de query');
if(!$Query)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $Query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='".$ID."'");


Welke foutafhandeling??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
}
}
}

Ook zo slecht leesbaar. Lang leve de TAB-knop trouwens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/12/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Ge-edit, zie vorige post.

Maar krijg geen error.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2009 19:54:00
Quote Anchor link
Ik mis nog steeds hier en daar foutafhandeling? O.a op Mysql1 (wat houdt dit in? => Naamgeving aanpassen is wel zo handig)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
}
}

is ook nog steeds erg onduidelijk.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.