Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik snap niks van mysql update daarom krijg ik ook een error.

Mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie'");


Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:41:00
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Als je de error geeft kunnen we makkelijker kijken wat er fout is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie);
?>


Je vergat de puntjes, en de ", vergeet ook niet te checken of alle variabelen wel bestaan / een waarde hebben ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
John D

John D

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Bouw je query altijd op in een variabele bijvoorbeeld $query en print deze variabele om te debuggen. Dit geeft je een beeld wat je op MySQl afvuurt en geeft je de gelegenheid om te testen. copy and paste de query en test deze op de MySQl prompt. Dit is slechts een voorbeeld neem ik aan ? In de daadwerkelijke query heb je toch wel een where clausule ??
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4

Maar als ik op bewerk klikt past hij het wel aan..

@John ik heb alleen where naam = '.$naam.'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//dit bovenaan je script
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);



//je query met al een beetje foutafhandeling
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie;
$Mysql = mysql_query($query);
if(!$Mysql)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}

?>


Er gaat al iets in je query fout, daardoor werkt je mysql_fetch_assoc niet.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
LEES nou es je error...




nee, ECHT lezen




vertaal hem anders eens naar het nederlands..





nog niet?




mysql_fetch_assoc($var) doe jij op lijn 4, waar $var niet een geldig resultaat is van mysql_query()

Heldert dit wat op?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb die fout afhandeling erbij gedaan en ik krijg nog steeds dezelfde error.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:00:00
Quote Anchor link
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 15:58:
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.

Lol, daar heb ik gewoon overheen gekeken. Ik mis gewoon al de foutafhandeling :p
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:07:
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..


Wist niet dat het niet verplicht was, maar lijkt mij dat het beter is als je where wel in je query gebruikt, om eventuele fouten te voorkomen.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Plak je gehele script is ipv alleen die ene regel, het is mij niet geheel duidelijk wat je bedoeling is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

if($_POST['Aanpassen'] == 'Aanpassen') {
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='.$Naam.' Adres='.$Adres.', Woonplaats='.$Woonplaats.', TelefoonAlgemeen='.$TelefoonAlgemeen.', Bedrijfsnaam='.$Bedrijfsnaam.', Notitie='.$Notitie.' WHERE ID='.$ID.'";
}


if($_POST['Verwijderen'] == 'Verwijderen') {
$Delete = mysql_query("DELETE FROM gegevens WHERE ID='.$ID.'");
header("Location: #");
}



while($row = $query) {
      $ID = $row['ID'];
      $naam = $row['Naam'];                          
      $adres = $row['Adres'];                        
      $woonplaats = $row['Woonplaats'];              
      $telefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];  
      $bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];          
      $notitie = $row['Notitie'];                    
      $email = $row['Email'];                    
  }
  
?>

    
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo "$naam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo "$adres"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo "$woonplaats"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo "$telefoonAlgemeen"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo "$bedrijfsnaam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo "$email"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='right'><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 03.12.2009 16:20:
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?


Dan doe je weer een SELECT statement.

Om te controleren of je UPDATE gelukt is (persoonlijk doe ik dit nooit) kun je mysql_affected_rows() gebruiken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

04/12/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='$ID'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $_GET['ID'];
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
}
                
?>


<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo $Naam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo $Adres; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo $Woonplaats; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo $Email; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />

<?php
include_once('gegevens_ophalen.php');
?>


Alleen zet hij niks in de values..
 
- SanThe -

- SanThe -

04/12/2009 15:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.