mysql wil niet inserten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:25:33
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Op mijn website (http://cliky.nl), kunnen leden bezoekers verdienen voor hun website, hiervoor moeten ze clikies verdienen, dit doen ze door de websites van andere mensen te bezoeken, de links van die websites staan in een lange lijst. Er zijn twee soorten websites in die lijst, websites die je elk uur kan bezoeken en sites die je elke dag kan bezoeken. Nu kan je er ook voor zorgen dat een ebsite zowel elk uur als elke dag kan bezocht worden, je website wordt dus 2 keer opgenomen in de lijst. Alles werkt perfect, alleen wanneer je een website een tweede keer bezoekt (de eerste keer bekijk je hem als daglink en daarna als uurlink), dan zal hij die website niet meer in mijn database plaatsen als geklikte link en kunnen de leden deze links dan eeuwig blijven klikken (wat niet de bedoeling is :-)), ik weet waar de fout zit, maar ik weet niet hoe ik ze moet oplossen, hopelijk kunnen jullie het wel vinden:

De fout bevind zich op regel 40 en regel 87:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
$inv25=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE '".$_SESSION['uid']."'=id") or die(mysql_error());
$row25 = mysql_fetch_array($inv25);
$tijd2=time();
$tijd3=$row25['eklikvd'];
if ($tijd2-$tijd3>86400 or $tijd3=0) {
$bonus=10;
$inv26=mysql_query("UPDATE cred SET eklikvd='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
}

if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv23=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl24' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=86400") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv23) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row29 = mysql_fetch_array($inv29);
 $totkliks=$row29['bez']+1;
 $inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv27=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $row1 = mysql_fetch_array($inv1);
 $gehad24=$row1['gehad']+1;
 $kliks24=$row1['kl24']-1;
 $inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row3=mysql_fetch_array($inv3);
 $verd=$row3['saldo']+0.9+$bonus;
 $klikopbr=$row3['klikopbr']+0.9;
 $tot=$row3['totaal']+0.9+$bonus;
 $overig=$row3['overig']+$bonus;
 $inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv9=mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd', 86400, '$kl24')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv11=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row11=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv12=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row12=mysql_fetch_array($inv12);
 $refsaldo1=$row12['saldo']+0.09;
 $refopbr1=$row12['refopbrengst']+0.09;
 $reftot1=$row12['totaal']+0.09;
 $inv13=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row13=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv14=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row14=mysql_fetch_array($inv14);
 $refsaldo2=$row14['saldo']+0.045;
 $refopbr2=$row14['refopbrengst']+0.045;
 $reftot2=$row14['totaal']+0.045;
 $inv15=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv16=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site1=$row1['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site1\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\">");
 }
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv24=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl1' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=3600") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv24) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv31=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row31 = mysql_fetch_array($inv31);
 $totkliks=$row31['bez']+1;
 $inv32=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv28=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $row5 = mysql_fetch_array($inv5);
 $gehad1=$row5['gehad']+1;
 $kliks1=$row5['kl1']-1;
 $inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv23=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row7 = mysql_fetch_array($inv7);
 $verd=$row7['saldo']+0.27+$bonus;
 $klikopbr=$row7['klikopbr']+0.27;
 $tot=$row7['totaal']+0.27+$bonus;
 $overig=$row7['overig']+$bonus;
 $inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv10 = mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd',  3600, '$kl1')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv17=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row17=mysql_fetch_array($inv17);
 $inv18=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row18=mysql_fetch_array($inv18);
 $refsaldo1=$row18['saldo']+0.027;
 $refopbr1=$row18['refopbrengst']+0.027;
 $reftot1=$row18['totaal']+0.027;
 $inv19=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row19=mysql_fetch_array($inv19);
 $inv20=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row20=mysql_fetch_array($inv20);
 $refsaldo2=$row20['saldo']+0.014;
 $refopbr2=$row20['refopbrengst']+0.014;
 $reftot2=$row20['totaal']+0.014;
 $inv21=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv22=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site2=$row5['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site2\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\"></iframe>");
 }
}

?>


Alvast bedankt
Gewijzigd op 07/05/2013 23:27:51 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:19:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:28:02
Quote Anchor link
Als ik de code zie, zou ik liever met een schone lei beginnen, want ik kan me voorstellen dat je de fout niet makkelijk kan vinden, met die wirwar van getalletjes in de variabelen en de vele onnodige queries.
Niet bepaald overzichtelijk te noemen....
Gewijzigd op 07/05/2013 23:30:30 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:32:18
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit dan inzichtelijker maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:56:18
Quote Anchor link
Niet onnodige query's aanmaken, probeer JOINS te gebruiken, goede variabelen gebruiken die aangeven waar ze voor dienen en wat er voor soort data in zit (integer, array, string etc..).

Op Google zijn wel tips te vinden voor overzichtelijk programmeren.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 10:55:46
Quote Anchor link
@Aar, dat is niet de eerste keer dat dergelijke opmerkingen over dit script zijn gemaakt....

@TS misschien handig als je ook aangeeft WAT de fout dan is....?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2013 10:59:45
Quote Anchor link
En dan wil ik voor Louis even refereren naar Erwins vorige reactie.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 11:22:46
Quote Anchor link
En ik heb ook wel eens eerder opmerkingen gemaakt over het feit dat je niet twee keer een update statement hoeft uit te voeren op hetzelfde record, maar dat dat in 1 keer kan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//Dus niet:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24', gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
?>

Of dat je voor het ophogen van een getal in een database geen twee queries nodig hebt, maar maar 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//dus niet
$inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
$row29 = mysql_fetch_array($inv29);
$totkliks=$row29['bez']+1;
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez=bez+1") or die(mysql_error());
?>

(en dan laat ik de gebruikelijke opmerkingen over buiten quotes halen en geen die() gebruiken nog weg).

Al met al heb ik niet echt het idee dat TS ook daadwerkelijk iets wil doen om zijn scripts te verbeteren....
Gewijzigd op 08/05/2013 11:25:41 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.