mysql wil niet inserten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:25:33
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Op mijn website (http://cliky.nl), kunnen leden bezoekers verdienen voor hun website, hiervoor moeten ze clikies verdienen, dit doen ze door de websites van andere mensen te bezoeken, de links van die websites staan in een lange lijst. Er zijn twee soorten websites in die lijst, websites die je elk uur kan bezoeken en sites die je elke dag kan bezoeken. Nu kan je er ook voor zorgen dat een ebsite zowel elk uur als elke dag kan bezocht worden, je website wordt dus 2 keer opgenomen in de lijst. Alles werkt perfect, alleen wanneer je een website een tweede keer bezoekt (de eerste keer bekijk je hem als daglink en daarna als uurlink), dan zal hij die website niet meer in mijn database plaatsen als geklikte link en kunnen de leden deze links dan eeuwig blijven klikken (wat niet de bedoeling is :-)), ik weet waar de fout zit, maar ik weet niet hoe ik ze moet oplossen, hopelijk kunnen jullie het wel vinden:

De fout bevind zich op regel 40 en regel 87:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
$inv25=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE '".$_SESSION['uid']."'=id") or die(mysql_error());
$row25 = mysql_fetch_array($inv25);
$tijd2=time();
$tijd3=$row25['eklikvd'];
if ($tijd2-$tijd3>86400 or $tijd3=0) {
$bonus=10;
$inv26=mysql_query("UPDATE cred SET eklikvd='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
}

if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv23=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl24' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=86400") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv23) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row29 = mysql_fetch_array($inv29);
 $totkliks=$row29['bez']+1;
 $inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv27=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $row1 = mysql_fetch_array($inv1);
 $gehad24=$row1['gehad']+1;
 $kliks24=$row1['kl24']-1;
 $inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
 $inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row3=mysql_fetch_array($inv3);
 $verd=$row3['saldo']+0.9+$bonus;
 $klikopbr=$row3['klikopbr']+0.9;
 $tot=$row3['totaal']+0.9+$bonus;
 $overig=$row3['overig']+$bonus;
 $inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv9=mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd', 86400, '$kl24')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv11=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row11=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv12=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row12=mysql_fetch_array($inv12);
 $refsaldo1=$row12['saldo']+0.09;
 $refopbr1=$row12['refopbrengst']+0.09;
 $reftot1=$row12['totaal']+0.09;
 $inv13=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row13=mysql_fetch_array($inv11);
 $inv14=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row14=mysql_fetch_array($inv14);
 $refsaldo2=$row14['saldo']+0.045;
 $refopbr2=$row14['refopbrengst']+0.045;
 $reftot2=$row14['totaal']+0.045;
 $inv15=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row11['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv16=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row13['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site1=$row1['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site1\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\">");
 }
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv24=mysql_query("SELECT * FROM klik WHERE code='$kl1' and '".$_SESSION['uid']."'=gebr and sec=3600") or die(mysql_error());
 if (mysql_num_rows($inv24) > 0) {
 echo ('Je hebt deze link al bezocht, sluit deze pagina en probeer een andere link, om zo clikies te verdienen.');
 }

 else {
 $inv31=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
 $row31 = mysql_fetch_array($inv31);
 $totkliks=$row31['bez']+1;
 $inv32=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
 $inv28=mysql_query("UPDATE cred SET lklik='$tijd2' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $row5 = mysql_fetch_array($inv5);
 $gehad1=$row5['gehad']+1;
 $kliks1=$row5['kl1']-1;
 $inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv23=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
 $inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row7 = mysql_fetch_array($inv7);
 $verd=$row7['saldo']+0.27+$bonus;
 $klikopbr=$row7['klikopbr']+0.27;
 $tot=$row7['totaal']+0.27+$bonus;
 $overig=$row7['overig']+$bonus;
 $inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot', klikopbr='$klikopbr', overig='$overig' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $tijd=time();
 $inv10 = mysql_query("INSERT INTO klik (gebr, tijd, sec, code) VALUES ('".$_SESSION['uid']."', '$tijd',  3600, '$kl1')") or die(mysql_error()); !!!!!!!!!! hier zit de fout !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 $inv17=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row17=mysql_fetch_array($inv17);
 $inv18=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $row18=mysql_fetch_array($inv18);
 $refsaldo1=$row18['saldo']+0.027;
 $refopbr1=$row18['refopbrengst']+0.027;
 $reftot1=$row18['totaal']+0.027;
 $inv19=mysql_query("SELECT * FROM gebr WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
 $row19=mysql_fetch_array($inv19);
 $inv20=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $row20=mysql_fetch_array($inv20);
 $refsaldo2=$row20['saldo']+0.014;
 $refopbr2=$row20['refopbrengst']+0.014;
 $reftot2=$row20['totaal']+0.014;
 $inv21=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo1', totaal='$reftot1', refopbrengst='$refopbr1' WHERE id='".$row17['ref1']."'") or die(mysql_error());
 $inv22=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$refsaldo2', totaal='$reftot2', refopbrengst='$refopbr2' WHERE id='".$row19['ref2']."'") or die(mysql_error());
 $site2=$row5['site'];
 echo ("<iframe src=\"$site2\" seamless height=\"100%\" width=\"100%\"></iframe>");
 }
}

?>


Alvast bedankt
Gewijzigd op 07/05/2013 23:27:51 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:24:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:28:02
Quote Anchor link
Als ik de code zie, zou ik liever met een schone lei beginnen, want ik kan me voorstellen dat je de fout niet makkelijk kan vinden, met die wirwar van getalletjes in de variabelen en de vele onnodige queries.
Niet bepaald overzichtelijk te noemen....
Gewijzigd op 07/05/2013 23:30:30 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

07/05/2013 23:32:18
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit dan inzichtelijker maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2013 23:56:18
Quote Anchor link
Niet onnodige query's aanmaken, probeer JOINS te gebruiken, goede variabelen gebruiken die aangeven waar ze voor dienen en wat er voor soort data in zit (integer, array, string etc..).

Op Google zijn wel tips te vinden voor overzichtelijk programmeren.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 10:55:46
Quote Anchor link
@Aar, dat is niet de eerste keer dat dergelijke opmerkingen over dit script zijn gemaakt....

@TS misschien handig als je ook aangeeft WAT de fout dan is....?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2013 10:59:45
Quote Anchor link
En dan wil ik voor Louis even refereren naar Erwins vorige reactie.
 
Erwin H

Erwin H

08/05/2013 11:22:46
Quote Anchor link
En ik heb ook wel eens eerder opmerkingen gemaakt over het feit dat je niet twee keer een update statement hoeft uit te voeren op hetzelfde record, maar dat dat in 1 keer kan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//Dus niet:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv24=mysql_query("UPDATE sites SET gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24', gehad='$gehad24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
?>

Of dat je voor het ophogen van een getal in een database geen twee queries nodig hebt, maar maar 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//dus niet
$inv29=mysql_query("SELECT * FROM admin") or die(mysql_error());
$row29 = mysql_fetch_array($inv29);
$totkliks=$row29['bez']+1;
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez='$totkliks'") or die(mysql_error());
//maar:
$inv30=mysql_query("UPDATE admin SET bez=bez+1") or die(mysql_error());
?>

(en dan laat ik de gebruikelijke opmerkingen over buiten quotes halen en geen die() gebruiken nog weg).

Al met al heb ik niet echt het idee dat TS ook daadwerkelijk iets wil doen om zijn scripts te verbeteren....
Gewijzigd op 08/05/2013 11:25:41 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.