Mysqli insert werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:01:33
Quote Anchor link
Met dank aan de reacties op mijn vorige topic heb ik de meeste issues uit de weg kunnen helpen. 1 regel van mijn code werkt echter niet en dat is de deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
?>
In mijn tabel "managementboeken2015" zitten voglende kolommen: id, rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url en img. Waar ga ik ergens in de fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

$link = new mysqli() or die (mysql_error());
mysqli_select_db($link, "");
?>


<!doctype html>
<html>
<head>

</head>
<body>
<?php if (empty($_POST)) { ?>

<form action=<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]); ?> method="post">
<input type="text" name="jaar" placeholder="jaar" /><br/>
<input type="text" name="rank" placeholder="rank" /><br/>
<input type="text" name="titel" placeholder="titel" /><br/>
<input type="text" name="auteur" placeholder="auteur(s)" /><br/>
<input type="text" name="meerdereauteurs" placeholder="meerdere auteurs (0/1)" /><br/>
<input type="text" name="uitgever" placeholder="uitgever (html url)" /><br/>
<input type="text" name="url" placeholder="aankooplink (tekst + html url)" /><br/>
<input type="text" name="img" placeholder="afbeelding url" /><br/>
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>

<?php
} else {
 if ($_POST["jaar"]=="2015") {
echo "jaar: 2015 <br/>";

  $result = mysqli_query($link, 'SELECT * FROM managementboeken2015');
  $num_rows = mysqli_num_rows($result);
  $i=$_POST["rank"]-1;
  while ($i!=$num_rows){
   $newrank=$num_rows+1;
   mysqli_query($link, 'UPDATE managementboeken2015 SET rank="'.$newrank.'" WHERE id="'.$num_rows.'"');
   $num_rows=$num_rows-1;
  }

echo "while loop beeindigd";
  mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
 
}
}

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2016 10:50:48 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:57:21
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:10:20
Quote Anchor link
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Toevoeging op 13/03/2016 10:16:00:

- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Oei blijkt toch niet te werken, als ik at doe krijg ik serverfout 500
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:20:47
Quote Anchor link
En dan nog een haakje, had ik niet gezien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'")');
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2016 10:31:47
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 13/03/2016 10:14:24:
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Voer eens een ' in je invoerveld. ;-)
Dan wordt wel degelijk duidelijk dat escapen zeker nut heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.