Mysqli insert werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:01:33
Quote Anchor link
Met dank aan de reacties op mijn vorige topic heb ik de meeste issues uit de weg kunnen helpen. 1 regel van mijn code werkt echter niet en dat is de deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
?>
In mijn tabel "managementboeken2015" zitten voglende kolommen: id, rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url en img. Waar ga ik ergens in de fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

$link = new mysqli() or die (mysql_error());
mysqli_select_db($link, "");
?>


<!doctype html>
<html>
<head>

</head>
<body>
<?php if (empty($_POST)) { ?>

<form action=<?php echo htmlspecialchars($_SERVER["PHP_SELF"]); ?> method="post">
<input type="text" name="jaar" placeholder="jaar" /><br/>
<input type="text" name="rank" placeholder="rank" /><br/>
<input type="text" name="titel" placeholder="titel" /><br/>
<input type="text" name="auteur" placeholder="auteur(s)" /><br/>
<input type="text" name="meerdereauteurs" placeholder="meerdere auteurs (0/1)" /><br/>
<input type="text" name="uitgever" placeholder="uitgever (html url)" /><br/>
<input type="text" name="url" placeholder="aankooplink (tekst + html url)" /><br/>
<input type="text" name="img" placeholder="afbeelding url" /><br/>
<input type="submit" value="verzenden" />
</form>

<?php
} else {
 if ($_POST["jaar"]=="2015") {
echo "jaar: 2015 <br/>";

  $result = mysqli_query($link, 'SELECT * FROM managementboeken2015');
  $num_rows = mysqli_num_rows($result);
  $i=$_POST["rank"]-1;
  while ($i!=$num_rows){
   $newrank=$num_rows+1;
   mysqli_query($link, 'UPDATE managementboeken2015 SET rank="'.$newrank.'" WHERE id="'.$num_rows.'"');
   $num_rows=$num_rows-1;
  }

echo "while loop beeindigd";
  mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'"');
 
}
}

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2016 10:50:48 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:51:12
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:10:20
Quote Anchor link
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/03/2016 10:14:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Toevoeging op 13/03/2016 10:16:00:

- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Oei blijkt toch niet te werken, als ik at doe krijg ik serverfout 500
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 10:20:47
Quote Anchor link
En dan nog een haakje, had ik niet gezien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysqli_query($link, 'INSERT INTO managementboeken2015 (rank, titel, auteur, meerdereauteurs, uitgever, url, img) VALUES ("'.$_POST["rank"].'", "'.$_POST["titel"].'", "'.$_POST["auteur"].'", "'.$_POST["meerdereauteurs"].'", "'.$_POST["uitgever"].'", "'.$_POST["url"].'", "'.$_POST["img"].'")');
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2016 10:31:47
Quote Anchor link
Louis Deconinck op 13/03/2016 10:14:24:
- SanThe - op 13/03/2016 10:10:20:
De laatste enkele quote moet NA het haakje.
Verder is ie lek omdat de query niet beveiligd is.


Bedankt, deze pagina dient enkel voor mijzelf dus echt beveiligen is niet nodig :)

Voer eens een ' in je invoerveld. ;-)
Dan wordt wel degelijk duidelijk dat escapen zeker nut heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.