mysqli query limit werkt niet

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:17:12
Anchor link
Hallo,
ik heb volgend query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT posts.post_topic, posts.post_content, posts.post_date, posts.post_by, members.id, members.username FROM posts LEFT JOIN members ON posts.post_by = members.id WHERE posts.post_topic = ".$_GET['id']." ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT ".$position.", 10

Echter geeft mysql volgende error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT 0, 10' at line 1


Wat is er fout aan het query?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:40:48
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:21:20
Anchor link
Echo de query eens.

Je hebt een veiligheidslek: $_GET['id'].
Zie sql-injection.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:24:38
Anchor link
de $_GET['id'] wijst gewoon naar welk topic, en indien het topic niet bestaat word het query niet uitgevoerd (staat nog ergens voor dit query).

Daarbij lijkt dit niet de oorzaak van het probleem.
 
Goto Learn

Goto Learn

24/08/2014 14:26:09
Anchor link
Volgens mij kun je "nog" geen LIMIT gebruiken in een SELECT query.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:27:45
Anchor link
- SanThe - op 24/08/2014 14:21:20:
Echo de query eens.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:31:32
Anchor link
Goto: Dit zou ik bizar vinden, hier heb ik nog nooit een probleem mee gehad

De echouitkomst:
SELECT posts.post_topic, posts.post_content, posts.post_date, posts.post_by, members.id, members.username FROM posts LEFT JOIN members ON posts.post_by = members.id WHERE posts.post_topic = ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT 0, 10

Lijkt me dat er niets aan de hand is, of toch niet voor pagina 1, voor pagina 2 moet ik nog wat aan het query aanpassen.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:34:03
Anchor link
... WHERE posts.post_topic = ORDER BY ...

Je GET is leeg.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:36:09
Anchor link
wacht, ik zie het al xd

Toevoeging op 24/08/2014 14:40:48:

Nieuw probleem: hoe krijg ik een GET in een javascript mee doorgestuurd naar een andere pagina?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:41:31
Anchor link
Ajax?
Session?
Gewijzigd op 24/08/2014 14:42:50 door - SanThe -
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:57:04
Anchor link
Om de 1 of andere reden wil de get zich niet in het session omvormen.

ik dacht dit ik dit gewoon kon met op de pagina waar de $_GET['id'] wel staat, door volgende code:
$_SESSION['topic'] = $_GET['id'];

Echter wanneer ik deze in het query oproep is deze nog steeds leeg.

Mijn sessie start met volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
function sec_session_start() {
    $session_name = 'sec_session_id';   // Set a custom session name
    if (ini_set('session.use_only_cookies', 1) === FALSE) {
        header("Location: ../error.php?err=Could not initiate a safe session (ini_set)");
        exit();
    }
    // Gets current cookies params.
    $cookieParams = session_get_cookie_params();
    session_set_cookie_params($cookieParams["lifetime"],
        $cookieParams["path"],
        $cookieParams["domain"]);
    // Sets the session name to the one set above.
    session_name($session_name);
    session_start();            // Start the PHP session
    session_regenerate_id();    // regenerated the session, delete the old one.
}
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 15:21:30
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_GET['id']))
{

   $_SESSION['topic'] = $_GET['id'];
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_SESSION['topic']))
{

   // doe wat
}
?>
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 00:13:40
Anchor link
Ik vroeg geen beginnersles sessies, en dat is wat jij net hebt gegeven ...

En aangezien jij ook klaagt over veiligheidslekken: zonder veiligheid een sessie starten is niet veilig!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2014 01:02:27
Anchor link
>> Ik vroeg geen beginnersles sessies, en dat is wat jij net hebt gegeven ...

Je mag best een beetje aardiger reageren als iemand je probeert te helpen.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 10:12:42
Anchor link
Ozzie PHP haar eerste reactie was al naast de kwestie, en nu weer, dit merk ik trouwens vaker hier op het forum dat mensen het antwoord niet weten en dan maar rond de pot komen draaien.
 
Bart V B

Bart V B

25/08/2014 10:22:52
Anchor link
Quote:
Ozzie PHP haar eerste reactie was al naast de kwestie, en nu weer, dit merk ik trouwens vaker hier op het forum dat mensen het antwoord niet weten en dan maar rond de pot komen draaien.

Volgens mij is haar een hij.
Je geeft zelf te weinig informatie.
Quote:
Nieuw probleem: hoe krijg ik een GET in een javascript mee doorgestuurd naar een andere pagina?

Laat dan eens zien HOE je dat in je javascript hebt verwerkt.
Dan weten we WAT je fout doet.
Overigens wat Santhe aangeeft klopt gewoon, dus in de phpcode zou het probleem niet meer zitten als jij het zo hebt verwerkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/08/2014 10:41:03
Anchor link
Zoek het lekker zelf uit.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 11:42:06
Anchor link
Had ik inderdaad al gedaan, en jou hulp? die heb ik duidelijk niet gehad
 
Bart V B

Bart V B

25/08/2014 11:45:26
Anchor link
En wat was het probleem?

Toevoeging op 25/08/2014 11:45:27:

En wat was het probleem?
 
Wouter J

Wouter J

25/08/2014 12:29:29
Anchor link
Slotje.

Kristof, wanneer je nog hulp zoekt voor je probleem kun je een nieuw topic aanmaken waarin je het probleem uitlegt, wat je hebt geprobeerd, waarom het niet werkt en wat je voor hulp verwacht.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.