mysqli query limit werkt niet

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:17:12
Anchor link
Hallo,
ik heb volgend query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT posts.post_topic, posts.post_content, posts.post_date, posts.post_by, members.id, members.username FROM posts LEFT JOIN members ON posts.post_by = members.id WHERE posts.post_topic = ".$_GET['id']." ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT ".$position.", 10

Echter geeft mysql volgende error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT 0, 10' at line 1


Wat is er fout aan het query?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:11:04
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:21:20
Anchor link
Echo de query eens.

Je hebt een veiligheidslek: $_GET['id'].
Zie sql-injection.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:24:38
Anchor link
de $_GET['id'] wijst gewoon naar welk topic, en indien het topic niet bestaat word het query niet uitgevoerd (staat nog ergens voor dit query).

Daarbij lijkt dit niet de oorzaak van het probleem.
 
Goto Learn

Goto Learn

24/08/2014 14:26:09
Anchor link
Volgens mij kun je "nog" geen LIMIT gebruiken in een SELECT query.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:27:45
Anchor link
- SanThe - op 24/08/2014 14:21:20:
Echo de query eens.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:31:32
Anchor link
Goto: Dit zou ik bizar vinden, hier heb ik nog nooit een probleem mee gehad

De echouitkomst:
SELECT posts.post_topic, posts.post_content, posts.post_date, posts.post_by, members.id, members.username FROM posts LEFT JOIN members ON posts.post_by = members.id WHERE posts.post_topic = ORDER BY posts.post_date DESC LIMIT 0, 10

Lijkt me dat er niets aan de hand is, of toch niet voor pagina 1, voor pagina 2 moet ik nog wat aan het query aanpassen.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:34:03
Anchor link
... WHERE posts.post_topic = ORDER BY ...

Je GET is leeg.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:36:09
Anchor link
wacht, ik zie het al xd

Toevoeging op 24/08/2014 14:40:48:

Nieuw probleem: hoe krijg ik een GET in een javascript mee doorgestuurd naar een andere pagina?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 14:41:31
Anchor link
Ajax?
Session?
Gewijzigd op 24/08/2014 14:42:50 door - SanThe -
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

24/08/2014 14:57:04
Anchor link
Om de 1 of andere reden wil de get zich niet in het session omvormen.

ik dacht dit ik dit gewoon kon met op de pagina waar de $_GET['id'] wel staat, door volgende code:
$_SESSION['topic'] = $_GET['id'];

Echter wanneer ik deze in het query oproep is deze nog steeds leeg.

Mijn sessie start met volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
function sec_session_start() {
    $session_name = 'sec_session_id';   // Set a custom session name
    if (ini_set('session.use_only_cookies', 1) === FALSE) {
        header("Location: ../error.php?err=Could not initiate a safe session (ini_set)");
        exit();
    }
    // Gets current cookies params.
    $cookieParams = session_get_cookie_params();
    session_set_cookie_params($cookieParams["lifetime"],
        $cookieParams["path"],
        $cookieParams["domain"]);
    // Sets the session name to the one set above.
    session_name($session_name);
    session_start();            // Start the PHP session
    session_regenerate_id();    // regenerated the session, delete the old one.
}
 
- SanThe -

- SanThe -

24/08/2014 15:21:30
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_GET['id']))
{

   $_SESSION['topic'] = $_GET['id'];
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_SESSION['topic']))
{

   // doe wat
}
?>
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 00:13:40
Anchor link
Ik vroeg geen beginnersles sessies, en dat is wat jij net hebt gegeven ...

En aangezien jij ook klaagt over veiligheidslekken: zonder veiligheid een sessie starten is niet veilig!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2014 01:02:27
Anchor link
>> Ik vroeg geen beginnersles sessies, en dat is wat jij net hebt gegeven ...

Je mag best een beetje aardiger reageren als iemand je probeert te helpen.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 10:12:42
Anchor link
Ozzie PHP haar eerste reactie was al naast de kwestie, en nu weer, dit merk ik trouwens vaker hier op het forum dat mensen het antwoord niet weten en dan maar rond de pot komen draaien.
 
Bart V B

Bart V B

25/08/2014 10:22:52
Anchor link
Quote:
Ozzie PHP haar eerste reactie was al naast de kwestie, en nu weer, dit merk ik trouwens vaker hier op het forum dat mensen het antwoord niet weten en dan maar rond de pot komen draaien.

Volgens mij is haar een hij.
Je geeft zelf te weinig informatie.
Quote:
Nieuw probleem: hoe krijg ik een GET in een javascript mee doorgestuurd naar een andere pagina?

Laat dan eens zien HOE je dat in je javascript hebt verwerkt.
Dan weten we WAT je fout doet.
Overigens wat Santhe aangeeft klopt gewoon, dus in de phpcode zou het probleem niet meer zitten als jij het zo hebt verwerkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/08/2014 10:41:03
Anchor link
Zoek het lekker zelf uit.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

25/08/2014 11:42:06
Anchor link
Had ik inderdaad al gedaan, en jou hulp? die heb ik duidelijk niet gehad
 
Bart V B

Bart V B

25/08/2014 11:45:26
Anchor link
En wat was het probleem?

Toevoeging op 25/08/2014 11:45:27:

En wat was het probleem?
 
Wouter J

Wouter J

25/08/2014 12:29:29
Anchor link
Slotje.

Kristof, wanneer je nog hulp zoekt voor je probleem kun je een nieuw topic aanmaken waarin je het probleem uitlegt, wat je hebt geprobeerd, waarom het niet werkt en wat je voor hulp verwacht.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.