mysqli_free_result geeft fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »
Jan R

Jan R

20/01/2023 07:23:24
Quote Anchor link
Ik krijg volgende fout
Quote:
Fatal error: Uncaught TypeError: mysqli_free_result(): Argument #1 ($result) must be of type mysqli_result, bool given

Bij onderstaande code terwijl de code toch werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
    $sql
= '
        set @id:=54;
        select
            @id:=t.id,
            @pw:=t.p_winst,
            @pr:=t.p_remise,
            @pv:=t.p_verlies,
            @pgf:=t.p_geefforfait,
            @pkf:=t.p_krijgforfait,
            @pa:=t.p_afgebroken,
            @pu:=t.p_uitgesteld,
            @po:=t.p_onbekend
        from
            trn_toernooien t
        where
            id=@id;
        SELECT
            naam,
            voornaam,
            (select count(id) from trn_partijen p where s.id in (p.speler1, p.speler2) and p.uitslag in ("0", "1", "2", "3", "f")) partijen,
            @wg := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="3") wg,
            @zg := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="1") zg,
            @wr := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="2") wr,
            @zr := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="2") zr,
            @wv := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="1") wv,
            @zv := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="3") zv,
            
            @wgf := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="0") wgf,
            @wkf := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="f") zgf,
            
            
            @zkf := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="f") wkf,
            @zgf := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="0") zgf,
            
            @wa := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="a") wa,
            @za := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="a") za,
            @wu := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="u") wu,
            @zu := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="u") zu,
            @wo := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler1=s.id and p.uitslag ="?") wo,
            @zo := (select count(id) from trn_partijen p where p.speler2=s.id and p.uitslag ="?") zo,
            (
                (@wg+@zg) * @pw +
                (@wr+@zr) * @pr +
                (@wv+@zv) * @pv +
                (@wa+@za) * @pa +
                (@wu+@zu) * @pu +
                (@wo+@zo) * @po +
                (@wgf+@zgf) * @pgf +
                (@wkf+@zkf) * @pkf +
                s.voorsprong_punten
            ) punten
        FROM
            trn_spelers s
        WHERE
            id_toernooi=@id
        ORDER BY
            voornaam,
            naam
    '
;
    $con = opendatabasei();
    $res = mysqli_multi_query($con, $sql);
    if($res) {
        do {
            if($result = mysqli_store_result($con)) {
                $data = mysqli_fetch_all($result, MYSQLI_ASSOC);
                echo array2table($data);
                //var_dump($data);
            }else{
                fout(mysqli_error($con));
            }

            //mysqli_free_result($result);
            
            if (mysqli_more_results($con)) {
              echo '<hr>';
            }
        }
while (mysqli_next_result($con));
    }
else{
        fout(mysqli_error($con));
    }

?>


query 1: Mijn variabele geeft correct de waarde 54
query 2: 9 variabelen hebben de juiste waarde
Query 3: Resultaat klopt met wat het moet zijn

Waarom bestaat de functie dan?
Moet ik die dan wel gebruiken?

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:31:10
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/01/2023 11:49:56
Quote Anchor link
mysqli_free_result staat in jouw voorbeeld uitgecommentariseerd en kan dus niks doen.

Verder legt de foutmelding uit wat er misgaat:

Argument #1 ($result) must be of type mysqli_result, bool given

Blijkbaar is $result niet van het type mysqli_result.
 
Ivo P

Ivo P

20/01/2023 16:35:29
Quote Anchor link
moet
mysqli_free_result($result);

niet zijn:

mysqli_free_result($res);
 
Jan R

Jan R

22/01/2023 07:35:20
Quote Anchor link
Bedankt voor de antwoorden.

Ozzie PHP op 20/01/2023 11:49:56:
mysqli_free_result staat in jouw voorbeeld uitgecommentariseerd en kan dus niks doen.

het is niet de kwestie van uitgeschakeld.
De vragen
* "Waarom bestaat de functie dan?"
* "Moet ik die dan wel gebruiken?"
als ik ze uitschakel dan werkt het wel als ik ze inschakel heb ik een fatal error. Ter info enkel op de 1° query niet op de 2 anderen.

Ivo P op 20/01/2023 16:35:29:
moet
mysqli_free_result($result);
niet zijn:
mysqli_free_result($res);


Volgens mij niet $res is de variable voor mysqli_multi_query en niet voor mysqli_store_result


Voorbeeldcode komt van https://www.w3schools.com/php/func_mysqli_free_result.asp

Jan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.