mysql_real_escape_string geef error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
Daan s

Daan s

29/12/2011 21:03:48
Quote Anchor link
Hi iedereen,

Ik had een vraagje ik ben bezig met een pagina die bepaalde data uit een cookie haalt, maar deze wil ik (extra) veilig maken.

Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php


$user
= $_COOKIE["Username"];
$pass = $_COOKIE["Password"];


$user = stripslashes($user);
$pass = stripslashes($pass);
$user = mysql_real_escape_string($user);
$pass = mysql_real_escape_string($pass);

 // Connects to your Database
 mysql_connect("localhost", "XX", "XX") or die(mysql_error());
 mysql_select_db("XX") or die(mysql_error());
 $data = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE Username = '$user' AND Password = '$pass'")
 or die(mysql_error());

 while($info = mysql_fetch_array( $data ))
 {


 Print "<th>Username:</th> <td>".$info['username'] . "</td> ";


                
 }


 ?>


maar als ik de mysql_real_escape_string er in zet krijg ik deze error's:

*******************************
Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'justade'@'localhost' (using password: NO) in /home/justade/domains/tracemypc.co.cc/public_html/user/test.php on line 13

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/justade/domains/tracemypc.co.cc/public_html/user/test.php on line 13

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'justade'@'localhost' (using password: NO) in /home/justade/domains/tracemypc.co.cc/public_html/user/test.php on line 14

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/justade/domains/tracemypc.co.cc/public_html/user/test.php on line 14

//************************
wel deze zonder de mysql_real_escape_string wel werkt.

Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om te kijken wat ik fout doe.


Met vriendelijke groet,


Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 14:31:47
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 21:08:40
Quote Anchor link
Je zal eerst moeten connecten met de database.
En heb je meerdere users met dezelfde naam en hetzelfde password? Lijkt mij niet. Dan heb je ook geen while() nodig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2011 21:14:34
Quote Anchor link
En waarom sla je een wachtwoord in een cookie op? Nergens voor nodig....En ook onveilig.
 
Daan s

Daan s

29/12/2011 21:33:13
Quote Anchor link
Waneer een gebruiker zich registreerd, wordt deze meerdere keren door een md5 hash gehaald (6 keer ongeveer)
Verder kun je er van uit gaan dat dit ook bij de cookie gebeurd, daarom is deze bijna niet te kraken en wanneer de gebruiker uitlogt worden de gebruikersgegevens om gezet naar gegevens die niet legitiem zijn aan een gebruiker en daarom geweigerd.


Maar nu eigenlijk terug naar het probleem, wat doe ik fout ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2011 21:35:48
Quote Anchor link
Dan alsnog is het onnodig. Met meerdere keren hashen wordt de kans op een collission steeds groter,meen ik.En dus onveiliger. Wachtwoorden horen alleen in de database.
 
Daan s

Daan s

29/12/2011 21:41:27
Quote Anchor link
Natuurlijk is deze al verbonden met een database

Ik heb hier de database, maar hier is waarschijnlijk niets aan te zien

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.4.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 29 dec 2011 om 21:34
-- Serverversie: 5.1.57
-- PHP-Versie: 5.2.17

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Database: `justad`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `members`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `members` (
`admin` int(1) NOT NULL DEFAULT '0',
`id` int(4) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`username` varchar(65) NOT NULL DEFAULT '',
`password` varchar(65) NOT NULL DEFAULT '',
`Firstname` varchar(225) NOT NULL,
`Lastname` varchar(225) NOT NULL,
`Streetadress` varchar(225) NOT NULL,
`Zipcode` varchar(225) NOT NULL,
`City` varchar(225) NOT NULL,
`Email` varchar(225) NOT NULL,
`Country` varchar(225) NOT NULL,
`Birthmonth` varchar(225) NOT NULL,
`Birthday` varchar(226) NOT NULL,
`Birthyear` varchar(225) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=3 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `members`
--

INSERT INTO `members` (`admin`, `id`, `username`, `password`, `Firstname`, `Lastname`, `Streetadress`, `Zipcode`, `City`, `Email`, `Country`, `Birthmonth`, `Birthday`, `Birthyear`) VALUES
(0, 1, 'john', '1234', '', '', '', '', '', '', '', '', '', ''),
(1, 2, 'user', 'hash passwprd', 'Daan', 'tje', 'straat', 'nummer', 'Amersfoort', 'mijn e-amil', 'Netherlands', '', '', '');

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET CHARACTER_SET_RESULTS=@OLD_CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET COLLATION_CONNECTION=@OLD_COLLATION_CONNECTION */;


Toevoeging op 29/12/2011 21:42:38:

Welke manier kan ik dan wel als beste gebruiken
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 21:44:08
Quote Anchor link
Daan Seegers op 29/12/2011 21:41:27:
Natuurlijk is deze al verbonden met een database


Nee hoor.
Jij maakt verbinding met de database op regel 14, maar op regel 10 probeer jij de verbinding al te gebruiken. Ook mysql_real_escape_string() heeft verbinding nodig.

Toevoeging op 29/12/2011 21:46:59:

`Birthmonth` varchar(225) NOT NULL,
`Birthday` varchar(226) NOT NULL,
`Birthyear` varchar(225) NOT NULL,

Wat is er mis met een gewoon date-veld?
 
Daan s

Daan s

29/12/2011 21:58:45
Quote Anchor link
'k ik dacht dat deze alleen de tekst ripte zodat deze geen SQL injections in gevoerd konden worden.

"Wat is er mis met een gewoon date-veld?"

Dit komt natuurlijk ook op de site te staan,
Maar de krijgt een belangrijk aspect betreft tijd.
het admin paneel zal openflahchart gebruiken en deze heb ik nodig voor de statistieken.

Tip: http://teethgrinder.co.uk/open-flash-chart/ geweldige site :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2011 22:14:17
Quote Anchor link
Gelukkig kan je een datetime veld een eigen indeling geven.....
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 22:20:42
Quote Anchor link
Een fatsoenlijk ingerichte database heeft niks met flash te maken. Je gebruikt nu in de database 676 bytes voor de opslag van één datum terwijl dat in enkele bytes kan. Beetje verspilling lijkt mij. Daarbij komt ook nog dat er nu op geen enkele nette manier op gesorteerd kan worden.
 
Aad B

Aad B

29/12/2011 22:20:42
Quote Anchor link
Fraaie topic, in elke reactie van San The en Aar staan tips en in elke reactie van Daan lees je zijn verdediging en negeert hij de tips....
 
Daan s

Daan s

29/12/2011 22:22:30
Quote Anchor link
Is het eigelijk slimmer om in plaats van cookie's te gebruiken, gebruik te maken van sessions.
want dat kan ik binnen enkele minuten omzetten
 
Aad B

Aad B

29/12/2011 22:23:23
Quote Anchor link
Ja en niet 6x md hashen, zie de tip van Aar
 
Daan s

Daan s

29/12/2011 22:32:44
Quote Anchor link
Ik ga er natuurlijk ook wel vanuit, dat jullie gelijk hebben. ;-)

ik wil ze in deze kwestie alleen met elkaar vergelijken

Cookie & SESSIONS

Klein vraagje nog

Indien ik iets in een session wil zetten/halen doe ik het dan zo goed?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['naamsessie'] = test;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo echo . $_SESSION['naamsessie'];?>


GR, daan

Toevoeging op 29/12/2011 22:33:08:

die dubbel echo was niet de bedoeling ;-)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 22:40:27
Quote Anchor link
Daan Seegers op 29/12/2011 22:32:44:
die dubbel echo was niet de bedoeling ;-)


Die . (punt) ook niet lijkt mij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.