navigatie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

06/01/2006 23:33:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb deze site: http://huissenpoll.to.md/reacties.php maar de navigatie werkt hier niet.. alleen pagina 1 werkt. als k volgende of een pagina klik doet die het niet.. dit is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php
function replys()
{

    global $HTTP_GET_VARS,$admin,$mod;
    
    include "config.php";
    
    $bestanden = array();
    $map = opendir($berichten_dir);
    while ($bestand = readdir($map))
    {

        if ($bestand != "." && $bestand != ".." && $bestand != "index.php" && $bestand != ".htaccess")
        {

            $bestanden[] = $bestand;
        }
    }

    closedir($map);
    rsort($bestanden);
    reset($bestanden);
    
    $lengte1 = count($bestanden);

    if($lengte1 == 0)
    {

        echo
        "<br><table width=\"100%\" border=\"1\" bordercolor=\"black\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\" class=\"header\" align=\"center\"><font size=\"2\"><b>Er zijn geen reacties</b>".
        "</font></td></tr></table>";
    }

    else
    {
        if(!$page){$page = 0;}
        else{$page = intval($page);}
        
        // -------------------------------------------------------------------
        // Begin volgende vorige pagina nummering

    
        $volgende = 10 + $page;
        $vorige = $page - 10;
        $bgcolor="#F8F6F6";
        $nav="";

        if($vorige >= 0){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$vorige'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Vorige</b>$nav2";

        for($i = 0; $i < $lengte1; $i+=10)
        {

            if($lengte1 > $i)
            {

                $nav.="&nbsp;[<a href='$PHP_SELF?n=$i'>".($i/10+1)."</a>]";
            }
        }

        $nav.="&nbsp;";
        
        if($lengte1 > $volgende){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$volgende'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Volgende</b>$nav2";

        include $poll_file;
        $total_votes=$pieces0+$pieces1+$pieces2+$pieces3+$pieces4;

        echo
        "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\"><font size=\"2\"><b>Er zijn $lengte1 reacties en zijn $total_votes stemmen.</b></font></td>".
        "<td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\">".
        "<img src=\"images/newthread.gif\" border=\"0\" alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a>".
        "</td></tr></table><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"#8295B3\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"1\">".
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav</td></tr>";

        for($i=$page;$i<$volgende;$i++)
        {

            if($bestanden[$i])
            {

                unset($ReactieNaam);
                unset($ReactieDatum);
                unset($ReactieTijd);
                unset($ReactieBericht);
                include("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                $bericht = bbcode($bericht);
                if($naam!='' && $onderwerp!='' && $bericht!='' && $email!='')
                {

                    if($bgcolor=="#F8F6F6")
                        {
$bgcolor="#DCE0E6";}
                    else{$bgcolor="#F8F6F6";}

                    echo
                    "<a name=\"top\"><tr bgcolor=\"$bgcolor\"><td align=\"center\" bgcolor=\"$bgcolor\" ".
                    "rowspan=\"2\" valign=\"top\"><font color=\"#344457\">$naam</font><br>";

                    if(stristr(file_get_contents($ban_file), strval('|'.$ip.'|')) || $ip=='')
                    {

                        $PostBanned=1;
                    }


                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        if($PostBanned==0)
                        {

                            echo
                            "<a href=\"ban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/ban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Ban IP\" title=\"Ban IP\"></a>&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                            echo
                            "<a href=\"unban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/unban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Unban IP\" title=\"Unban IP\"></a>&nbsp;";
                        }
                    }

                    $width = "1%";
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        $width = "18%";
                    }

                    echo
                    "</td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"50%\"><font color=\"#344457\"><b><a ".
                    "href=\"reactie.php?id=$bestanden[$i]\">$onderwerp</a></b></font><font color=\"#344457\">&nbsp;".
                    "($datum @ $tijd)</font></td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"$width\" align=\"right\" ".
                    "cellpadding=\"0\"><font color=\"#344457\"><a href=\"voegtoe.php?q=$bestanden[$i]\">".
                    "<img src=\"images/quote.gif\" border=\"0\" alt=\"Quote\" title=\"Quote\"></a>&nbsp;";
                    
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"edit.php?id=$bestanden[$i]\"><img src=\"images/".
                        "bewerk.gif\" border=\"0\" alt=\"Edit Post\" title=\"Edit Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"del.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\"><img src=\"images/delete.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Delete Post\" title=\"Delete Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"ip.php?id=$bestanden[$i]\">".
                        "<img src=\"images/ip.gif\" border=\"0\" alt=\"Check ip\" ".
                        "title=\"Check ip\"></a>";
                    }

                    
                    echo
                    "</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\"valign=\"top\" colspan=\"2\">".
                    "<font color=\"#344457\">$bericht</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td height=\"2\" align=\"left\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"20%\" valign=\"middle\">&nbsp;</td>".
                    "<td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\" colspan=\"2\">";
                    if($emailLatenZien==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"mailto:$email\"><img src=\"images/email.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Send email\" title=\"Send email\"></a>&nbsp;";
                    }

                    $site1 = $site;
                    if(eregi(" ",$site1))
                    {

                        $site1 = "";
                    }


                    if($site1!='' && $site1!='http://')
                    {

                        if(!eregi("http://",$site1))
                        {

                            $site1 = "http://".$site1."/";
                        }


                        echo
                        "<a href=\"$site1\" target=\"_blank\"><img src=\"images/site.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Check Site\" title=\"Check Site\"></a>&nbsp;";
                    }

                    if($PostBanned==1)
                    {

                        echo"<img src=\"images/banned.gif\">&nbsp;";
                    }

                    echo
                    "</td></tr><tr bgcolor=\"silver\"><td colspan=\"3\">".
                    "<img src=\"images/spacer.gif\" width=\"100%\" height=\"0\"></td></tr>";
                }

                else
                {
                    @
unlink("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                }
            }
        }

        echo
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav";
    }

    echo
    "</td></tr></table></table></td></tr></table></td></tr></table><table width=\"100%\" ".
    "border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr><td width=\"48%\">&nbsp;".
    "</td><td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\"><img src=\"images/".
    "newthread.gif\" border=0 alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a></td></tr></table>";

}

?>
Gewijzigd op 08/01/2006 08:02:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:36:36
 
The Hosh

The Hosh

07/01/2006 23:17:00
Quote Anchor link
niemand???
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/01/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een query, in je query moet iets staan van:
LIMIT $start,$aantal...

$aantal zal vast staan, en $start moet die ?n= worden uit je link van vorige...
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 07:47:00
Quote Anchor link
njah er zit geen query in omdat het met bestanden werkt.. en wat bedoel je met $start en $aantal.. keb geen een variable met $start en/of $aantal :s
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 08:01:00
Quote Anchor link
Willem Jan bedankt maarlaat maar.. k heb hem al.. ut was de ik niet liet zien wat $page was.. dit moest er dus nog bij: $page = $HTTP_GET_VARS['page'];
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.