navigatie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

06/01/2006 23:33:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb deze site: http://huissenpoll.to.md/reacties.php maar de navigatie werkt hier niet.. alleen pagina 1 werkt. als k volgende of een pagina klik doet die het niet.. dit is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php
function replys()
{

    global $HTTP_GET_VARS,$admin,$mod;
    
    include "config.php";
    
    $bestanden = array();
    $map = opendir($berichten_dir);
    while ($bestand = readdir($map))
    {

        if ($bestand != "." && $bestand != ".." && $bestand != "index.php" && $bestand != ".htaccess")
        {

            $bestanden[] = $bestand;
        }
    }

    closedir($map);
    rsort($bestanden);
    reset($bestanden);
    
    $lengte1 = count($bestanden);

    if($lengte1 == 0)
    {

        echo
        "<br><table width=\"100%\" border=\"1\" bordercolor=\"black\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\" class=\"header\" align=\"center\"><font size=\"2\"><b>Er zijn geen reacties</b>".
        "</font></td></tr></table>";
    }

    else
    {
        if(!$page){$page = 0;}
        else{$page = intval($page);}
        
        // -------------------------------------------------------------------
        // Begin volgende vorige pagina nummering

    
        $volgende = 10 + $page;
        $vorige = $page - 10;
        $bgcolor="#F8F6F6";
        $nav="";

        if($vorige >= 0){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$vorige'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Vorige</b>$nav2";

        for($i = 0; $i < $lengte1; $i+=10)
        {

            if($lengte1 > $i)
            {

                $nav.="&nbsp;[<a href='$PHP_SELF?n=$i'>".($i/10+1)."</a>]";
            }
        }

        $nav.="&nbsp;";
        
        if($lengte1 > $volgende){$nav1="<a href='$PHP_SELF?n=$volgende'>";$nav2="</a>";}
        $nav.="$nav1<b>Volgende</b>$nav2";

        include $poll_file;
        $total_votes=$pieces0+$pieces1+$pieces2+$pieces3+$pieces4;

        echo
        "<table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr>".
        "<td width=\"48%\"><font size=\"2\"><b>Er zijn $lengte1 reacties en zijn $total_votes stemmen.</b></font></td>".
        "<td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\">".
        "<img src=\"images/newthread.gif\" border=\"0\" alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a>".
        "</td></tr></table><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\">".
        "<tr bgcolor=\"#8295B3\"><td height=\"2\"><table width=\"100%\" border=\"0\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"1\">".
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav</td></tr>";

        for($i=$page;$i<$volgende;$i++)
        {

            if($bestanden[$i])
            {

                unset($ReactieNaam);
                unset($ReactieDatum);
                unset($ReactieTijd);
                unset($ReactieBericht);
                include("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                $bericht = bbcode($bericht);
                if($naam!='' && $onderwerp!='' && $bericht!='' && $email!='')
                {

                    if($bgcolor=="#F8F6F6")
                        {
$bgcolor="#DCE0E6";}
                    else{$bgcolor="#F8F6F6";}

                    echo
                    "<a name=\"top\"><tr bgcolor=\"$bgcolor\"><td align=\"center\" bgcolor=\"$bgcolor\" ".
                    "rowspan=\"2\" valign=\"top\"><font color=\"#344457\">$naam</font><br>";

                    if(stristr(file_get_contents($ban_file), strval('|'.$ip.'|')) || $ip=='')
                    {

                        $PostBanned=1;
                    }


                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        if($PostBanned==0)
                        {

                            echo
                            "<a href=\"ban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/ban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Ban IP\" title=\"Ban IP\"></a>&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                            echo
                            "<a href=\"unban.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\">".
                            "<img src=\"images/unban.gif\" border=\"0\" ".
                            "alt=\"Unban IP\" title=\"Unban IP\"></a>&nbsp;";
                        }
                    }

                    $width = "1%";
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        $width = "18%";
                    }

                    echo
                    "</td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"50%\"><font color=\"#344457\"><b><a ".
                    "href=\"reactie.php?id=$bestanden[$i]\">$onderwerp</a></b></font><font color=\"#344457\">&nbsp;".
                    "($datum @ $tijd)</font></td><td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"$width\" align=\"right\" ".
                    "cellpadding=\"0\"><font color=\"#344457\"><a href=\"voegtoe.php?q=$bestanden[$i]\">".
                    "<img src=\"images/quote.gif\" border=\"0\" alt=\"Quote\" title=\"Quote\"></a>&nbsp;";
                    
                    if($admin==1 or $mod==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"edit.php?id=$bestanden[$i]\"><img src=\"images/".
                        "bewerk.gif\" border=\"0\" alt=\"Edit Post\" title=\"Edit Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"del.php?id=$bestanden[$i]&stap=0\"><img src=\"images/delete.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Delete Post\" title=\"Delete Post\"></a>&nbsp;".
                        "<a href=\"ip.php?id=$bestanden[$i]\">".
                        "<img src=\"images/ip.gif\" border=\"0\" alt=\"Check ip\" ".
                        "title=\"Check ip\"></a>";
                    }

                    
                    echo
                    "</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\"valign=\"top\" colspan=\"2\">".
                    "<font color=\"#344457\">$bericht</font></td></tr><tr bgcolor=\"$bgcolor\">".
                    "<td height=\"2\" align=\"left\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"20%\" valign=\"middle\">&nbsp;</td>".
                    "<td height=\"2\" bgcolor=\"$bgcolor\" width=\"75%\" colspan=\"2\">";
                    if($emailLatenZien==1)
                    {

                        echo
                        "<a href=\"mailto:$email\"><img src=\"images/email.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Send email\" title=\"Send email\"></a>&nbsp;";
                    }

                    $site1 = $site;
                    if(eregi(" ",$site1))
                    {

                        $site1 = "";
                    }


                    if($site1!='' && $site1!='http://')
                    {

                        if(!eregi("http://",$site1))
                        {

                            $site1 = "http://".$site1."/";
                        }


                        echo
                        "<a href=\"$site1\" target=\"_blank\"><img src=\"images/site.gif\" ".
                        "border=\"0\" alt=\"Check Site\" title=\"Check Site\"></a>&nbsp;";
                    }

                    if($PostBanned==1)
                    {

                        echo"<img src=\"images/banned.gif\">&nbsp;";
                    }

                    echo
                    "</td></tr><tr bgcolor=\"silver\"><td colspan=\"3\">".
                    "<img src=\"images/spacer.gif\" width=\"100%\" height=\"0\"></td></tr>";
                }

                else
                {
                    @
unlink("$berichten_dir/$bestanden[$i]");
                }
            }
        }

        echo
        "<tr><td class=\"header\"><a href=\"index.php\">$SiteName</a> :: Berichten</td>".
        "<td class=\"header\" colspan=\"2\" align=\"right\">$nav";
    }

    echo
    "</td></tr></table></table></td></tr></table></td></tr></table><table width=\"100%\" ".
    "border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\"><tr><td width=\"48%\">&nbsp;".
    "</td><td width=\"52%\" align=\"right\"><a href=\"voegtoe.php\"><img src=\"images/".
    "newthread.gif\" border=0 alt=\"New Post\" title=\"New Post\"></a></td></tr></table>";

}

?>
Gewijzigd op 08/01/2006 08:02:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 11:23:08
 
The Hosh

The Hosh

07/01/2006 23:17:00
Quote Anchor link
niemand???
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/01/2006 23:21:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een query, in je query moet iets staan van:
LIMIT $start,$aantal...

$aantal zal vast staan, en $start moet die ?n= worden uit je link van vorige...
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 07:47:00
Quote Anchor link
njah er zit geen query in omdat het met bestanden werkt.. en wat bedoel je met $start en $aantal.. keb geen een variable met $start en/of $aantal :s
 
The Hosh

The Hosh

08/01/2006 08:01:00
Quote Anchor link
Willem Jan bedankt maarlaat maar.. k heb hem al.. ut was de ik niet liet zien wat $page was.. dit moest er dus nog bij: $page = $HTTP_GET_VARS['page'];
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.