niet meer mogen inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

J A

J A

20/04/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag als je 10 keer fout je gegevens hebt ingevoerd bij mijn script dat je dan 15 minuten niet meer mag inloggen. Maar hoe krijg ik dat voor mekaar? Cookies is geen oplossing ...
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:16:39
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/04/2008 18:04:00
Quote Anchor link
Heb je hier al tussen de tutorials en script gekeken? want volgens mij zitten er wel wat script tussen met deze functie. Die kan je als voorbeeld gebruiken.
 
J A

J A

20/04/2008 18:08:00
Quote Anchor link
Ik heb wel gezocht, maar kon er niet echt 1 vinden.. ik had er 1 gevonden, alleen dat was een class. En ik doe niet met een class.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:14:00
Quote Anchor link
Je doet niet met een class? Zeg nooit nooit...

Maar goed, dan is er nog de vraag: hoe wil je dan opslaan hoevaak iemand inlogt? Per IP ofzo, dus elke keer dat iemand met ip 88.123.123.123 probeert in te loggen zet je een tellertje omhoog in een tabel met de structuur id || ip || ingelogd || datum? En elke keer dat iemand de pagina aanroept, kijken of zijn (ip) tellertje (ingelogd) al op 10 staat, en zoja kijken of de 15 minuten al voorbij zijn (datum)?
 
J A

J A

20/04/2008 18:18:00
Quote Anchor link
Lol, zoiets jah :P

Maar hoe controleer je of die 15 minuten al voorbij zijn dan ?
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:23:00
Quote Anchor link
DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) < NOW()
 
J A

J A

20/04/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het is dat ik weet dat het SQL is, maar wat het doet ed??

Ik had meer iets in php verwacht :P .. maar als het gelijk in SQL kan :)
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 18:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $sSql
= "
        SELECT id
        FROM inlogpogingen
        WHERE ip = "
. $ip . "
        AND DATE_ADD( datum , INTERVAL 54000 SECONDS) > NOW()
    "
;
    
    if ( !$rRes = mysql_query ( $sSql ) )
    {

        // Foutmelding geven
    }
    else
    {
        if ( mysql_num_rows ( $rRes ) )
        {

            // Gebruiker mag niet inloggen
        }
        else
        {
            // Gebruiker mag inloggen
        }
    }

?>
 
Jan geen

Jan geen

20/04/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Je kan ook in een sessie het aantal inlog pogingen bijhouden, bij een foute login hoog je die op.
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
J A

J A

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Het zal wel aan mij liggen hoor, maar ik voer die query (natuurlijk wel de namen veranderd) direct uit in phpMyAdmin, maar daar krijg ik een standaart error :(
 
GaMer B

GaMer B

20/04/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();

$_SESSION['loginFailure'] = 0;
if(FOUTE LOGIN) {
    $_SESSION['loginFailure']++;
}
else {
    // Login is oke, dus dan maar weg met de counter
    unset($_SESSION['loginFailure']);
}[
/code]
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 20:58:00
Quote Anchor link
Jordi schreef op 20.04.2008 17:47:
Cookies is geen oplossing ...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 21:47:00
Quote Anchor link
@Marcel: Cookies zijn geen sessies. Hou maar op met die zin te quoten, we weten het nu wel.

@Jordi: DATE_ADD () is nergens voor nodig.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT *
FROM tabel
WHERE
  (datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Nee maar het sessie id zit in een cookie...
 
J A

J A

20/04/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Ik snap er helemaal niks van :P

@Djemo, bij dat dat stukje word nergens aangegeven bij welk ip hij hoort. Ook snap ik geen bal van wat het doet (als ik het niet weet, kan ik er ook weinig mee :p)...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/04/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Je kunt de query nog altijd zelf aanpassen naar wat je wilt, hè... Even nog zelf een nieuw where-statement erachter plakken en je had al één deel van je vraag kunnen wegstrepen. Dit is de nette methode van rekenen met een datum in SQL. Daar zijn geen rare functies voor nodig. SQL trekt hier 15 minuten van de datum af, en kijkt of deze groter is dan de momentele datum.

@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
 
Marcel

Marcel

20/04/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Levert CURRENT_DATE Y-m-d op of Y-m-d H:i:s?
Djemo schreef op 20.04.2008 22:02:
@Marcel: Dat sessie id heb je niet nodig. Zolang de sessies het maar doen ;-).
Goed dat je dat zegt, want naar mijn weten werken sessies niet zonder sessie id.
 
J A

J A

21/04/2008 15:58:00
Quote Anchor link
Ja sorry, ik snap het echt niet wat hij nou doet. 'datum' moet ik toch veranderen in bijv de datum van vandaag (21-4-2008 15:48:23)??

Dus hij neemt 15 minuten van de tijd eraf en als die datum groter(oftewel: later) is dan de nu datum op dit moment. Mag de persoon niet inloggen?

Volgens mij klopt dan dit regeltje niet:
"(datum - INTERVAL 15 MINUTE) > CURRENT_DATE;"

(datum + INTERVAL 15 MINUTE) < CURRENT_DATE;"
Als die true is, dan mag de persoon inloggen, anders niet.
Of zit ik er nu helemaal naast?

En die query voer ik dan natuurlijk vaker uit (elke keer als de persoon op de inlog pagina komt). Hoe weet ik dan die 'datum' in het begin ?
 
Marcel

Marcel

21/04/2008 16:27:00
Quote Anchor link
nee datum moet je niet vervangen :-) dat is de DATETIME kolom in je tabel waarin de tijd van de laatste inlogpoging is opgeslagen :-)
 
Frank -

Frank -

21/04/2008 16:30:00
Quote Anchor link
De constante CURRENT_DATE levert alleen de datum op, geen tijd. Wil je datum én tijd hebben, gebruik dan bv. de functie NOW().
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.