Nieuws toevoegen+verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

20/05/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Nou ik zit weer met een prob :/
Zal wel weer iets makkelijks zijn(voor jullie althans ;p).
Ik heb op deze site aantal scripts+tut gevolgd om nieuws toe te voegen en te verwijderen. Maar het wil nie lukken, als ik iets verwijder...verwijderd ie niets en als ik iets wil toevoegen doet ie dat ook niet >_< :(. Ik krijg geen error ofzo :s. Misschien zit ik ook helemaal verkeerd met het scriptje, maar alle hulp is welkom ;D.
-------------nieuws verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['delete']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['id']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


-------------nieuws toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include ("conn.php");
if ($post['submit'])
if($datum == "" || $titel == "" || $bericht == "" || $afzender == "" || $land == "" || $email == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."',)") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. <br> <br> Klik <a href=nieuwssysteem.php>hier</a><BR> hier om terug te gaan naar de nieuws panel <br> Klik <a href=index.php>hier</a><BR> om het nieuws te bekijken";
}

else {
$a = date("d-m-Y H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name=afzender></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name=datum value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name=titel></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name=land>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name=email></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name=msg rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=Toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:21:21
 
Something Else

Something Else

21/05/2005 01:30:00
Quote Anchor link
iemand
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
Zie ik niet in "nieuws verwijderen" staan.

Kan ik de code eens zien van conn.php?

In je form zit ook geen action=\" ... \"
Moet dat niet action=\"" .$_SERVER['PHP_SELF']."\" worden?
In je form maak je best van o.a. name=msg name=\"msg\" , rows=8 rows=\"8\" etc.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 15:30:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult gaat hij automatisch naar zelfde pagina...
 

21/05/2005 17:11:00
Quote Anchor link
:O die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
is om connectie te hebben met de db.
Zit ik er dicht bij of zit ik er helemaal naast :s?
tnx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Zet eerst die include ook boven je verwijder zcript..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:39:00
Quote Anchor link
Veel fouten....

Verwijderen.php
----------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
include('conn.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>

-------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else {

?>
-----------------------------------------------------------

Misschien werkt het zo...
Gewijzigd op 21/05/2005 19:40:00 door Willem Jan Z
 

22/05/2005 13:02:00
Quote Anchor link
tnx for the help :)
ja die verwijder wordt geinclude bij een file die wel connectie maakt met de db, dus vandaar dat ik het nie erin had. Ik zal de scripts uitproberen zodra ik thuis kom :)
 
Something Else

Something Else

22/05/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hmmz die verwijder werkt perfect, maar met toevoegen krijg ik heel de tijd dit:
Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik hier om weer terug te gaan.

terwijl ik alles heb ingevuld :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2005 23:27:00
Quote Anchor link
------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
{
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else
{
// Verwerking

}
// Formulier
}
?>
-----------------------------------------------------------
 
Something Else

Something Else

23/05/2005 02:26:00
Quote Anchor link
Het was iets anders willem-jan, bedankt voor de hulp hiero :). De scripts hieronder werken voor mij :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Nieuws posten---------"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
if ($_POST['submit'])
if($_POST['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik <a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."')") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";
}

else {
$a = date("Y-m-d H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name='afzender'></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name='datum' value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name='titel'></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name='land'>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name='email'></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name='bericht' rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Delete Nieuws---------"; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<? $query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren');
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.