Nieuwsbrief verzend 2x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jeroen valcke

jeroen valcke

08/04/2012 20:27:25
Quote Anchor link
Hallo ik ben nieuw met php ik heb een nieuwsbrief script gekocht om dat ik zelf de kennis niet heb om het zelf te maken.

maar nu heb ik een probleem elke mail verzend deze 2x de koper waar ik het aan gekocht heb antwoord zijn mails niet dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('includes/conn.inc.php');

$server = 'mijnwebsite'; // Domein waar script bevind.

function email($to, $subject, $content, $server, $hash)
{

    $from      = 'emailadresvanadministrator'; // E-mail
    $path     = './template.html';

    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    
    $headers .= 'To: ' . $to . '' . "\r\n";
    $headers .= 'From: ' . $from . '' . "\r\n";

    $template = file_get_contents($path);
    $template = str_replace('{{content}}',$content,$template);
    $template = str_replace('{{footer}}','U kunt afmelden door middel van deze link: ' . $server . '/signoff.php?code=' . $hash,$template);
    
    if(mail($to,$subject,$template,$headers))
    {

        return true;
    }

    else
    {
        return false;
    }
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>SimpleNews</title>
<style type="text/css">
<!--
body
{
    background: #F7F7F7;
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
}

h2
{
    border-bottom: 2px solid #ccc;
    width: 500px;
}

input
{
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
    padding: 3px;
}

fieldset, legend
{
    border: 0;
    padding: 0;
    margin: 0;
}

fieldset
{
    margin-bottom: 10px;
}
-->
</style>

<!-- TinyMCE -->
<script type="text/javascript" src="/demo-nieuwsbrief/tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        // General options
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        plugins : "pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,inlinepopups,autosave",

        // Theme options
        theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
        theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
        theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
        theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,pagebreak,restoredraft",
        theme_advanced_toolbar_location : "top",
        theme_advanced_toolbar_align : "left",
        theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
        theme_advanced_resizing : true,

        // Example word content CSS (should be your site CSS) this one removes paragraph margins
        content_css : "css/word.css",

        // Drop lists for link/image/media/template dialogs
        template_external_list_url : "lists/template_list.js",
        external_link_list_url : "lists/link_list.js",
        external_image_list_url : "lists/image_list.js",
        media_external_list_url : "lists/media_list.js",

    });
</script>
<!-- /TinyMCE -->

<script>
//==========================================
// Check All boxes
//==========================================
function CheckAll(fmobj)
{
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox') && (!e.disabled))
        {
            e.checked = fmobj.allbox.checked;
        }
    }
}

//==========================================
// Check all or uncheck all?
//==========================================
function CheckCheckAll(fmobj)
{    
    var TotalBoxes = 0;
    var TotalOn = 0;
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox'))
        {
            TotalBoxes++;
            if (e.checked)
            {
                TotalOn++;
            }
        }
    }
    
    if (TotalBoxes==TotalOn)
    {
        fmobj.allbox.checked=true;
    }
    else
    {
        fmobj.allbox.checked=false;
    }
}
</script>
</head>

<body>
<h2>Nieuwsbrief versturen</h2>
<?php
$juist
= true;

if(isset($juist))
{

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if(isset($_POST['subject']) && empty($_POST['subject']))
        {

            echo '<b>Je onderwerp is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(isset($_POST['message']) && empty($_POST['message']))
        {

            echo '<b>Je bericht is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(!ctype_alnum(str_replace(' ', '', $_POST['subject'])))
        {

            echo '<b>Je onderwerp heeft geen geldige charackers, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        else
        {
            if(!isset($_POST['delAnn']))
            {

                echo '<b>Er moet wel een bericht naar iemand toe worden gestuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }

            else
            {
                foreach($_POST['delAnn'] as $id => $user)
                {

                    $query = $mysqli->query("SELECT * FROM users WHERE id='" . $user . "'");
                    
                    if(mysqli_num_rows($query) > 0)
                    {

                        $emails = '';
                        
                        $row = mysqli_fetch_assoc($query);

                        email($row['realname'] . ' <' . $row['email'] . '>', $_POST['subject'], $_POST['message'], $server, $row['hash']);
                        sleep(1);

                        echo 'Mail verstuurd naar ' . $row['email'] . '.<br />';
                    }
                }

                
                echo '<br /><b>U heeft met success iedereen een e-mail verstuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }
        }
    }

    else
    {
    ?>

    <form name="trackunread" id="form" method="post" action="">
        <table style="margin-bottom: 10px; border-bottom: 2px solid #ccc;" width="500" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td><input style="border:inset 1px;" name="allbox" type="checkbox" value="Check All" onclick="CheckAll(document.trackunread);" /></td>
            <td><b>Naam</b></td>
            <td><b>E-mail</b></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        <?php
        $query
= $mysqli->query("SELECT * FROM mailsuers");
            
        if(mysqli_num_rows($query) > 0)
        {

                while($row = mysqli_fetch_assoc($query))
                {

                ?>

                  <tr>
                    <td><input class="boxes" type="checkbox" id="check<?php echo $row['id']; ?>" value="<?php echo $row['id']; ?>" name="delAnn[]" /></td> </td>
                    <td width="150"><label for="check<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $row['realname']; ?></label></td>
                    <td><?php echo $row['email']; ?></td>
                  </tr>
                <?php
                }
        }

        ?>

          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        <fieldset>
            <legend>Onderwerp:</legend>
            <input name="subject" type="text" size="35" maxlength="150" />
        </fieldset>
        <fieldset>
            <legend>Bericht:</legend>
            <textarea name="message" cols="45" rows="10"></textarea>
        </fieldset>
        <fieldset>

        <input type="submit" value=" Versturen " onclick="this.value=' Moment... ';" />
        </fieldset>
    </form>
    <?php
    }
}

else
{
    echo '<b>Helaas geen toegang.</b>';
}

?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:59:24
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2012 20:52:11
Quote Anchor link
Waarom het 2x verstuurd wordt zie ik zo snel niet.
Wat ik wel zie is dat je query's niet veilig zijn => SQL-Injection. En de headers van de mail zijn ook niet correct.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

08/04/2012 21:17:09
Quote Anchor link
ik krijg de indruk dat er zoveel mail wordt verstuurd als er entries zijn aangevinkt; en het formulier met de vinkjes wordt opgebouwd uit de tabel "mailsuers" (heet die echt zo? Charmante tikfout, of begrip dat ik nog niet ken?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.