Nieuwsbrief verzend 2x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Jeroen valcke

jeroen valcke

08/04/2012 20:27:25
Quote Anchor link
Hallo ik ben nieuw met php ik heb een nieuwsbrief script gekocht om dat ik zelf de kennis niet heb om het zelf te maken.

maar nu heb ik een probleem elke mail verzend deze 2x de koper waar ik het aan gekocht heb antwoord zijn mails niet dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('includes/conn.inc.php');

$server = 'mijnwebsite'; // Domein waar script bevind.

function email($to, $subject, $content, $server, $hash)
{

    $from      = 'emailadresvanadministrator'; // E-mail
    $path     = './template.html';

    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    
    $headers .= 'To: ' . $to . '' . "\r\n";
    $headers .= 'From: ' . $from . '' . "\r\n";

    $template = file_get_contents($path);
    $template = str_replace('{{content}}',$content,$template);
    $template = str_replace('{{footer}}','U kunt afmelden door middel van deze link: ' . $server . '/signoff.php?code=' . $hash,$template);
    
    if(mail($to,$subject,$template,$headers))
    {

        return true;
    }

    else
    {
        return false;
    }
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>SimpleNews</title>
<style type="text/css">
<!--
body
{
    background: #F7F7F7;
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
}

h2
{
    border-bottom: 2px solid #ccc;
    width: 500px;
}

input
{
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
    padding: 3px;
}

fieldset, legend
{
    border: 0;
    padding: 0;
    margin: 0;
}

fieldset
{
    margin-bottom: 10px;
}
-->
</style>

<!-- TinyMCE -->
<script type="text/javascript" src="/demo-nieuwsbrief/tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        // General options
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        plugins : "pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,inlinepopups,autosave",

        // Theme options
        theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
        theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
        theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
        theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,pagebreak,restoredraft",
        theme_advanced_toolbar_location : "top",
        theme_advanced_toolbar_align : "left",
        theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
        theme_advanced_resizing : true,

        // Example word content CSS (should be your site CSS) this one removes paragraph margins
        content_css : "css/word.css",

        // Drop lists for link/image/media/template dialogs
        template_external_list_url : "lists/template_list.js",
        external_link_list_url : "lists/link_list.js",
        external_image_list_url : "lists/image_list.js",
        media_external_list_url : "lists/media_list.js",

    });
</script>
<!-- /TinyMCE -->

<script>
//==========================================
// Check All boxes
//==========================================
function CheckAll(fmobj)
{
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox') && (!e.disabled))
        {
            e.checked = fmobj.allbox.checked;
        }
    }
}

//==========================================
// Check all or uncheck all?
//==========================================
function CheckCheckAll(fmobj)
{    
    var TotalBoxes = 0;
    var TotalOn = 0;
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox'))
        {
            TotalBoxes++;
            if (e.checked)
            {
                TotalOn++;
            }
        }
    }
    
    if (TotalBoxes==TotalOn)
    {
        fmobj.allbox.checked=true;
    }
    else
    {
        fmobj.allbox.checked=false;
    }
}
</script>
</head>

<body>
<h2>Nieuwsbrief versturen</h2>
<?php
$juist
= true;

if(isset($juist))
{

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if(isset($_POST['subject']) && empty($_POST['subject']))
        {

            echo '<b>Je onderwerp is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(isset($_POST['message']) && empty($_POST['message']))
        {

            echo '<b>Je bericht is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(!ctype_alnum(str_replace(' ', '', $_POST['subject'])))
        {

            echo '<b>Je onderwerp heeft geen geldige charackers, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        else
        {
            if(!isset($_POST['delAnn']))
            {

                echo '<b>Er moet wel een bericht naar iemand toe worden gestuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }

            else
            {
                foreach($_POST['delAnn'] as $id => $user)
                {

                    $query = $mysqli->query("SELECT * FROM users WHERE id='" . $user . "'");
                    
                    if(mysqli_num_rows($query) > 0)
                    {

                        $emails = '';
                        
                        $row = mysqli_fetch_assoc($query);

                        email($row['realname'] . ' <' . $row['email'] . '>', $_POST['subject'], $_POST['message'], $server, $row['hash']);
                        sleep(1);

                        echo 'Mail verstuurd naar ' . $row['email'] . '.<br />';
                    }
                }

                
                echo '<br /><b>U heeft met success iedereen een e-mail verstuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }
        }
    }

    else
    {
    ?>

    <form name="trackunread" id="form" method="post" action="">
        <table style="margin-bottom: 10px; border-bottom: 2px solid #ccc;" width="500" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td><input style="border:inset 1px;" name="allbox" type="checkbox" value="Check All" onclick="CheckAll(document.trackunread);" /></td>
            <td><b>Naam</b></td>
            <td><b>E-mail</b></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        <?php
        $query
= $mysqli->query("SELECT * FROM mailsuers");
            
        if(mysqli_num_rows($query) > 0)
        {

                while($row = mysqli_fetch_assoc($query))
                {

                ?>

                  <tr>
                    <td><input class="boxes" type="checkbox" id="check<?php echo $row['id']; ?>" value="<?php echo $row['id']; ?>" name="delAnn[]" /></td> </td>
                    <td width="150"><label for="check<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $row['realname']; ?></label></td>
                    <td><?php echo $row['email']; ?></td>
                  </tr>
                <?php
                }
        }

        ?>

          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        <fieldset>
            <legend>Onderwerp:</legend>
            <input name="subject" type="text" size="35" maxlength="150" />
        </fieldset>
        <fieldset>
            <legend>Bericht:</legend>
            <textarea name="message" cols="45" rows="10"></textarea>
        </fieldset>
        <fieldset>

        <input type="submit" value=" Versturen " onclick="this.value=' Moment... ';" />
        </fieldset>
    </form>
    <?php
    }
}

else
{
    echo '<b>Helaas geen toegang.</b>';
}

?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:06:49
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2012 20:52:11
Quote Anchor link
Waarom het 2x verstuurd wordt zie ik zo snel niet.
Wat ik wel zie is dat je query's niet veilig zijn => SQL-Injection. En de headers van de mail zijn ook niet correct.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

08/04/2012 21:17:09
Quote Anchor link
ik krijg de indruk dat er zoveel mail wordt verstuurd als er entries zijn aangevinkt; en het formulier met de vinkjes wordt opgebouwd uit de tabel "mailsuers" (heet die echt zo? Charmante tikfout, of begrip dat ik nog niet ken?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.