Nieuwsbrief verzend 2x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »
Jeroen valcke

jeroen valcke

08/04/2012 20:27:25
Quote Anchor link
Hallo ik ben nieuw met php ik heb een nieuwsbrief script gekocht om dat ik zelf de kennis niet heb om het zelf te maken.

maar nu heb ik een probleem elke mail verzend deze 2x de koper waar ik het aan gekocht heb antwoord zijn mails niet dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
<?php
// verbinding met database vanuit de include
include_once('includes/conn.inc.php');

$server = 'mijnwebsite'; // Domein waar script bevind.

function email($to, $subject, $content, $server, $hash)
{

    $from      = 'emailadresvanadministrator'; // E-mail
    $path     = './template.html';

    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    
    $headers .= 'To: ' . $to . '' . "\r\n";
    $headers .= 'From: ' . $from . '' . "\r\n";

    $template = file_get_contents($path);
    $template = str_replace('{{content}}',$content,$template);
    $template = str_replace('{{footer}}','U kunt afmelden door middel van deze link: ' . $server . '/signoff.php?code=' . $hash,$template);
    
    if(mail($to,$subject,$template,$headers))
    {

        return true;
    }

    else
    {
        return false;
    }
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>SimpleNews</title>
<style type="text/css">
<!--
body
{
    background: #F7F7F7;
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
}

h2
{
    border-bottom: 2px solid #ccc;
    width: 500px;
}

input
{
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 14px;
    color: #333;
    padding: 3px;
}

fieldset, legend
{
    border: 0;
    padding: 0;
    margin: 0;
}

fieldset
{
    margin-bottom: 10px;
}
-->
</style>

<!-- TinyMCE -->
<script type="text/javascript" src="/demo-nieuwsbrief/tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        // General options
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        plugins : "pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,inlinepopups,autosave",

        // Theme options
        theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
        theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
        theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
        theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,pagebreak,restoredraft",
        theme_advanced_toolbar_location : "top",
        theme_advanced_toolbar_align : "left",
        theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
        theme_advanced_resizing : true,

        // Example word content CSS (should be your site CSS) this one removes paragraph margins
        content_css : "css/word.css",

        // Drop lists for link/image/media/template dialogs
        template_external_list_url : "lists/template_list.js",
        external_link_list_url : "lists/link_list.js",
        external_image_list_url : "lists/image_list.js",
        media_external_list_url : "lists/media_list.js",

    });
</script>
<!-- /TinyMCE -->

<script>
//==========================================
// Check All boxes
//==========================================
function CheckAll(fmobj)
{
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox') && (!e.disabled))
        {
            e.checked = fmobj.allbox.checked;
        }
    }
}

//==========================================
// Check all or uncheck all?
//==========================================
function CheckCheckAll(fmobj)
{    
    var TotalBoxes = 0;
    var TotalOn = 0;
    for (var i=0;i<fmobj.elements.length;i++)
    {
        var e = fmobj.elements[i];
        if ((e.name != 'allbox') && (e.type=='checkbox'))
        {
            TotalBoxes++;
            if (e.checked)
            {
                TotalOn++;
            }
        }
    }
    
    if (TotalBoxes==TotalOn)
    {
        fmobj.allbox.checked=true;
    }
    else
    {
        fmobj.allbox.checked=false;
    }
}
</script>
</head>

<body>
<h2>Nieuwsbrief versturen</h2>
<?php
$juist
= true;

if(isset($juist))
{

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if(isset($_POST['subject']) && empty($_POST['subject']))
        {

            echo '<b>Je onderwerp is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(isset($_POST['message']) && empty($_POST['message']))
        {

            echo '<b>Je bericht is leeggelaten, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        elseif(!ctype_alnum(str_replace(' ', '', $_POST['subject'])))
        {

            echo '<b>Je onderwerp heeft geen geldige charackers, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
        }

        else
        {
            if(!isset($_POST['delAnn']))
            {

                echo '<b>Er moet wel een bericht naar iemand toe worden gestuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }

            else
            {
                foreach($_POST['delAnn'] as $id => $user)
                {

                    $query = $mysqli->query("SELECT * FROM users WHERE id='" . $user . "'");
                    
                    if(mysqli_num_rows($query) > 0)
                    {

                        $emails = '';
                        
                        $row = mysqli_fetch_assoc($query);

                        email($row['realname'] . ' <' . $row['email'] . '>', $_POST['subject'], $_POST['message'], $server, $row['hash']);
                        sleep(1);

                        echo 'Mail verstuurd naar ' . $row['email'] . '.<br />';
                    }
                }

                
                echo '<br /><b>U heeft met success iedereen een e-mail verstuurd, <a href="/massmail.php">ga terug</a>.</b>';
            }
        }
    }

    else
    {
    ?>

    <form name="trackunread" id="form" method="post" action="">
        <table style="margin-bottom: 10px; border-bottom: 2px solid #ccc;" width="500" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td><input style="border:inset 1px;" name="allbox" type="checkbox" value="Check All" onclick="CheckAll(document.trackunread);" /></td>
            <td><b>Naam</b></td>
            <td><b>E-mail</b></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        <?php
        $query
= $mysqli->query("SELECT * FROM mailsuers");
            
        if(mysqli_num_rows($query) > 0)
        {

                while($row = mysqli_fetch_assoc($query))
                {

                ?>

                  <tr>
                    <td><input class="boxes" type="checkbox" id="check<?php echo $row['id']; ?>" value="<?php echo $row['id']; ?>" name="delAnn[]" /></td> </td>
                    <td width="150"><label for="check<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $row['realname']; ?></label></td>
                    <td><?php echo $row['email']; ?></td>
                  </tr>
                <?php
                }
        }

        ?>

          <tr>
            <td></td>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        <fieldset>
            <legend>Onderwerp:</legend>
            <input name="subject" type="text" size="35" maxlength="150" />
        </fieldset>
        <fieldset>
            <legend>Bericht:</legend>
            <textarea name="message" cols="45" rows="10"></textarea>
        </fieldset>
        <fieldset>

        <input type="submit" value=" Versturen " onclick="this.value=' Moment... ';" />
        </fieldset>
    </form>
    <?php
    }
}

else
{
    echo '<b>Helaas geen toegang.</b>';
}

?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:31:16
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2012 20:52:11
Quote Anchor link
Waarom het 2x verstuurd wordt zie ik zo snel niet.
Wat ik wel zie is dat je query's niet veilig zijn => SQL-Injection. En de headers van de mail zijn ook niet correct.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

08/04/2012 21:17:09
Quote Anchor link
ik krijg de indruk dat er zoveel mail wordt verstuurd als er entries zijn aangevinkt; en het formulier met de vinkjes wordt opgebouwd uit de tabel "mailsuers" (heet die echt zo? Charmante tikfout, of begrip dat ik nog niet ken?)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.