nieuws_id wordt niet meegestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een reactie systeem, maar het nieuws_id wordt maar niet meegestuurt. in de db krijg ik steeds 0 en hij telt het aantal records op(dus er komt er steeds 1 bij(9..10 etc.)

me script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
include('config.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>Jznwlnl.org - Versie 2 beta</title>
<meta name="generator" content="MAX's HTML Beauty++ 2004" />
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="logo"><img src="<?php echo $logo; ?>" border="0" alt="Simpele Versie van het logo"></div>
<div id="container">
<?php include("lmenu.php"); ?>
    <div id="content">
        <div class="contentheading">Content</div>
        <div class="contentcontent">
        <p>
<?php
// include en error reporting
error_reporting(E_ALL);

// uitvoeren van het script


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$id=$_GET['nieuws_id'];

$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

if(isset($reag) && $reag != FALSE)
{

echo "Je reactie is geplaats.";
}

else
{
echo "Je reactie is niet geplaats.";
}
}
else {
?>

<form action="reageren_nieuws.php" method="post">
<tr>
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam:</td><br>
<td><input type="text" name="some"</td>
</tr><br>
<tr>
<td>Bericht:</td><br>
<td><textarea rows="6" cols="10" name="sage"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Reageren"></td>
</tr>
</form>
<?php
}
?>

</p>
        </div>
        <div class="contentheading">&nbsp;</div>
    </div>
<?php include("rmenu.php"); ?>        
    <div id="copyright"><?php echo $footer; ?></div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:00:12
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/08/2006 23:07:00
Quote Anchor link
Staat auto_increment aan op die die ID kolom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$reag
= mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES(
'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());
?>


Misschien dat dit ook iets beter werkt.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 23:14:00
Quote Anchor link
nee zoals jij het hebt, had ik het eerst maar ook dit werkt niet??

auto_increment staat natuurlijk aan. hij geeft het nieuws_id niet mee,

CREATE TABLE `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`nieuws_id` tinyint(5) NOT NULL,
`naam` varchar(15) NOT NULL,
`bericht` text NOT NULL,
`datum` datetime NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 23:26:00
Quote Anchor link
Dit:
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
kan ook gewoon zo:
);

Dat snapt het script zelf ook nog wel.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 08:00:00
Quote Anchor link
Ik heb de tabel gexporteerd vandaar.

maaa het script wilt niet werken :S ??
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/08/2006 08:07:00
Quote Anchor link
volgens jou database is id auto_increment,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'".$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

Waarom doe je dit dan?
waarom vul je id met een waarde, terwijl dat volledig automatisch opgeteld wordt....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Roy Bongers

Roy Bongers

11/08/2006 09:23:00
Quote Anchor link
phpmyadmin vult volgensmij ook altijd een lege value in en dan wordt die id evengoed ingevuld maar goed ik laat em ook altijd weg idd.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 09:34:00
Quote Anchor link
het staat tussen '' dus gevuld zal die niet worden., maar zonder het id werkt die ook niet :S?
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Hij stuurt bij de hidden field geen value mee. hier ligt dacht ik de fout.

heb meteen ook even een .htaccess bestand toegevoegd en nu zie ik ook de fouten goed.:

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:18:00
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_GET['nieuws_id'];

LIjkt mij omlogich. eerder iets van:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_POST['nieuws_id'];
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Werkte ook niet klaasjan

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());

dit is volgens mij nog de enigste fout.

ik ga ook even verder prutsen hoor het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Waar wordt $nieuws_zien1['id']. geset dan?
en dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>

Wordt imo dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id ?>
'"></td>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/08/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Die notice krijg je als je niet gecontroleerd hebt of de variabele wel bestaat, doe dit met bijvoorbeeld isset()...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.