nieuws_id wordt niet meegestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een reactie systeem, maar het nieuws_id wordt maar niet meegestuurt. in de db krijg ik steeds 0 en hij telt het aantal records op(dus er komt er steeds 1 bij(9..10 etc.)

me script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
include('config.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>Jznwlnl.org - Versie 2 beta</title>
<meta name="generator" content="MAX's HTML Beauty++ 2004" />
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="logo"><img src="<?php echo $logo; ?>" border="0" alt="Simpele Versie van het logo"></div>
<div id="container">
<?php include("lmenu.php"); ?>
    <div id="content">
        <div class="contentheading">Content</div>
        <div class="contentcontent">
        <p>
<?php
// include en error reporting
error_reporting(E_ALL);

// uitvoeren van het script


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$id=$_GET['nieuws_id'];

$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

if(isset($reag) && $reag != FALSE)
{

echo "Je reactie is geplaats.";
}

else
{
echo "Je reactie is niet geplaats.";
}
}
else {
?>

<form action="reageren_nieuws.php" method="post">
<tr>
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam:</td><br>
<td><input type="text" name="some"</td>
</tr><br>
<tr>
<td>Bericht:</td><br>
<td><textarea rows="6" cols="10" name="sage"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Reageren"></td>
</tr>
</form>
<?php
}
?>

</p>
        </div>
        <div class="contentheading">&nbsp;</div>
    </div>
<?php include("rmenu.php"); ?>        
    <div id="copyright"><?php echo $footer; ?></div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:13:09
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/08/2006 23:07:00
Quote Anchor link
Staat auto_increment aan op die die ID kolom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$reag
= mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES(
'"
.$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());
?>


Misschien dat dit ook iets beter werkt.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

10/08/2006 23:14:00
Quote Anchor link
nee zoals jij het hebt, had ik het eerst maar ook dit werkt niet??

auto_increment staat natuurlijk aan. hij geeft het nieuws_id niet mee,

CREATE TABLE `nieuws_reacties` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`nieuws_id` tinyint(5) NOT NULL,
`naam` varchar(15) NOT NULL,
`bericht` text NOT NULL,
`datum` datetime NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 23:26:00
Quote Anchor link
Dit:
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=8 DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=8 ;
kan ook gewoon zo:
);

Dat snapt het script zelf ook nog wel.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 08:00:00
Quote Anchor link
Ik heb de tabel gexporteerd vandaar.

maaa het script wilt niet werken :S ??
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/08/2006 08:07:00
Quote Anchor link
volgens jou database is id auto_increment,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$reag = mysql_query("INSERT INTO nieuws_reacties (id, nieuws_id, naam, bericht, datum) VALUES( '',

'".$id."','".$_POST['some']."','".$_POST['sage']."',NOW())") or die(mysql_error());

Waarom doe je dit dan?
waarom vul je id met een waarde, terwijl dat volledig automatisch opgeteld wordt....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Roy Bongers

Roy Bongers

11/08/2006 09:23:00
Quote Anchor link
phpmyadmin vult volgensmij ook altijd een lege value in en dan wordt die id evengoed ingevuld maar goed ik laat em ook altijd weg idd.
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 09:34:00
Quote Anchor link
het staat tussen '' dus gevuld zal die niet worden., maar zonder het id werkt die ook niet :S?
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Hij stuurt bij de hidden field geen value mee. hier ligt dacht ik de fout.

heb meteen ook even een .htaccess bestand toegevoegd en nu zie ik ook de fouten goed.:

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:18:00
Quote Anchor link
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_GET['nieuws_id'];

LIjkt mij omlogich. eerder iets van:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
$id=$_POST['nieuws_id'];
 
Jznwlnl

Jznwlnl

11/08/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Werkte ook niet klaasjan

Notice: Undefined variable: nieuws_zien1 in /home/jznwlnl.org/www/includes/nieuws/nieuws.php on line 12

$reac = mysql_query("SELECT * FROM nieuws_reacties WHERE nieuws_id='".$nieuws_zien1['id']."'") or die(mysql_error());

dit is volgens mij nog de enigste fout.

ik ga ook even verder prutsen hoor het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jznwlnl
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/08/2006 20:37:00
Quote Anchor link
Waar wordt $nieuws_zien1['id']. geset dan?
en dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'".$id."'"></td>

Wordt imo dit:
<td><input type="hidden" name="nieuws_id" value="'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id ?>
'"></td>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/08/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Die notice krijg je als je niet gecontroleerd hebt of de variabele wel bestaat, doe dit met bijvoorbeeld isset()...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.