Nieuwste Lid uit DB Halen.

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:31:44
Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een nieuwe website, en nu wil ik op de homepage het nieuwste lid laten zien.

kan ik dit doen met behulp van een mysql code?

Dit is mijn Database Structuur:

`id` int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`username` varchar(50) NOT NULL,
`real_name` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '',
`password` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '-',
`mail` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '[email protected]',
`auth_ticket` varchar(1250) NOT NULL DEFAULT '0',
`rank` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '1',
`credits` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`vip_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`activity_points_lastupdate` double NOT NULL DEFAULT '0',
`look` varchar(100) NOT NULL DEFAULT 'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
`gender` enum('M','F') NOT NULL DEFAULT 'M',
`motto` varchar(50) NOT NULL,
`account_created` varchar(50) NOT NULL,
`last_online` varchar(50) NOT NULL,
`online` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`ip_last` varchar(120) NOT NULL DEFAULT '127.0.0.1',
`ip_reg` varchar(120) NOT NULL DEFAULT '127.0.0.1',
`home_room` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`respect` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`daily_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`daily_pet_respect_points` int(11) NOT NULL DEFAULT '3',
`newbie_status` int(11) NOT NULL DEFAULT '2',
`is_muted` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty` enum('0','1','2') NOT NULL DEFAULT '0',
`mutant_penalty_expire` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
`block_newfriends` enum('0','1') NOT NULL DEFAULT '0',
`bb_ball` varchar(500) NOT NULL DEFAULT 'none',
`baldosas_pulsadas` int(255) NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`id`)


Zou iemand me hiermee willen helpen?
Greetz Marvin
Gewijzigd op 14/12/2010 22:52:41 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:01:05
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:37:18
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT username FROM users ORDER BY id DESC LIMIT 1
 

14/12/2010 19:38:19
Anchor link
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:39:20
Anchor link
Om de nieuwste lid te kunnen selecteren (met zekerheid, want id biedt je geen zekerheid) heb je een DATETIME veld nodig met daarin het tijdstip van registratie, en dit veld zie ik niet in uw tabel staan.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:39:44
Anchor link
Karl Karl op 14/12/2010 19:38:19:
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.


Wat dat is maakt toch niet uit? En waarom zou het niet gaan? Kijk een naar mijn vorige post?


Hipska BE op 14/12/2010 19:39:20:
Om de nieuwste lid te kunnen selecteren (met zekerheid, want id biedt je geen zekerheid) heb je een DATETIME veld nodig met daarin het tijdstip van registratie, en dit veld zie ik niet in uw tabel staan.


Als je id auto_increment is is dit toch goed? Tenzij je misschien ook nog een activeersysteem gebruikt. Dan moet je ergens de datetime gaan bijhouden van de activatie. En anders, moet je gewoon een datetime gaan gebuiken. (account_created waarschijnlijk, al moet dat dan wel een datetime worden)
Gewijzigd op 14/12/2010 19:42:38 door Jens V
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:42:14
Anchor link
@Jens: Die is zo fout als dat het maar zou kunnen..
 

14/12/2010 19:43:47
Anchor link
Jens V op 14/12/2010 19:39:44:
Karl Karl op 14/12/2010 19:38:19:
'hr-115-42.hd-190-1.ch-215-62.lg-285-91.sh-290-62',
wtf is dat?
En nee. Met deze structuur is dat niet mogelijk.


Wat dat is maakt toch niet uit? En waarom zou het niet gaan? Kijk een naar mijn vorige post?


Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...

Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:47:48
Anchor link
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...


Naar alle waarschijnlijkheid gebruikt hij MySQL, aangezien hij hulp nodig heeft met een simpele query. En auto_increment geeft ALTIJD een hogere waarde terug. Waarom denk je dat er INCREMENT staat?

Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.

Als die data zin heeft voor hem mag daar toch staan wat je wilt? Wie zegt dat dat geen gestructureerde data is? Ik kan het niet weten, maar ja. Daar gaat het hier niet om :)
Gewijzigd op 14/12/2010 19:48:45 door Jens V
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:49:13
Anchor link
en dat is een standaard uiterlijk.
ik werk met een profiel systeem.

Allemaal bedankt, met de tip van Jens is het gelukt!

Nu heb ik nog een vraag, ik wil het nieuws ook laten zien op mijn site maar dan de laatste 3, moet ik dan ook met id gaan werken?
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 19:50:47
Anchor link
Marvin Radioo op 14/12/2010 19:49:13:
en dat is een standaard uiterlijk.
ik werk met een profiel systeem.

Allemaal bedankt, met de tip van Jens is het gelukt!

Nu heb ik nog een vraag, ik wil het nieuws ook laten zien op mijn site maar dan de laatste 3, moet ik dan ook met id gaan werken?


Daarbij sorteer je best op datum. Maar uiteindelijke zou het ook met het id kunnen gaan, ja. Gewoon die LIMIT 1 verhogen....
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/12/2010 19:50:52
Anchor link
dan moet je met LIMIT werken het kan met id maar het kan ook met datum
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 19:55:56
Anchor link
Nee, zeker niet met id! De database kan niet garanderen dat het hoogste id ook effectief het laatst toegevoegde record is. Pas met een datetime veld weet je dit 100% zeker.

Dit kom je onderandere tegen als je met meerdere gelinkte database servers werkt of bij terugplaatsen van backups of een andere manier van synchroniseren.

Wat Jens je hier aanpraat is STERK af te raden, hoe dan ook zal het ooit mis gaan op die manier.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 19:57:17
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php $sql = "SELECT title FROM site_news ORDER BY id DESC LIMIT 3";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
$hoeveel = mysql_result($query,0,0);

echo $hoeveel;  ?>


Deze gebruik ik nu.

Maar ik krijg dit:
http://i51.tinypic.com/1zmmid4.png

En het moet worden:
http://i54.tinypic.com/290uemu.png

Wie weet het antwoord.

Trouwens, dat wat het moet worden komt van een andere site.

Groetjes Marvin
Gewijzigd op 14/12/2010 19:58:03 door Marvin Radioo
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 20:00:03
Anchor link
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.
Gewijzigd op 14/12/2010 20:01:02 door Hipska BE
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 20:00:25
Anchor link
?
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 20:04:28
Anchor link
Hipska BE op 14/12/2010 20:00:03:
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.


Zoals ik al zei; voor nieuws gebruik je best een datum. Die is altijd accuraat. Voor iets triviaal als de laatste nieuwe gebruiker tonen, kan een id gebruiken geen kwaad (naar mijn inzien), maar kan dezelfde constructie gebruikt worden met een datetime veld.
Gewijzigd op 14/12/2010 20:05:15 door Jens V
 
Hipska BE

Hipska BE

14/12/2010 20:05:50
Anchor link
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.
 
Jens V

Jens V

14/12/2010 20:07:49
Anchor link
Hipska BE op 14/12/2010 20:05:50:
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.


Leg eens verder uit, als je wilt. (Ik geloof je wel hoor ;) ) Ik zou eens willen weten hoe dat komt. :)
 

14/12/2010 20:08:20
Anchor link
Dit wordt zeker phphulp's nieuwe ondertitel:
PHPhulp: Voor idioten door idioten!.

Echt, echt echt. Ik heb er gewoon geen woorden voor.

Jens V op 14/12/2010 19:47:48:
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Foei! Een waarde hangen aan auto increment. Auto increment zorgt er alleen voor dat je unieke waarden krijgt. Toevallig is het zo dat je bij mysql een oplopende rij cijfers krijgt (hoeft ook weer niet per se, kan met gaten, en kan tussendoor worden opgevuld).
Andere databasesystemen gebruiken zelfs letters...


Naar alle waarschijnlijkheid gebruikt hij MySQL, aangezien hij hulp nodig heeft met een simpele query. En auto_increment geeft ALTIJD een hogere waarde terug. Waarom denk je dat er INCREMENT staat?

Alsjeblieft, wees nou niet zo'n arrogant omhooggevallen kut joch. Twee mensen zeggen hier direct al dat het fout is. Als je even verder kijkt dan je neus lang is (dus niet in mysql's handleiding, of wat nouw de betekenis van een woord is (daarom vind ik je een arrogant omhooggevallen kut joch)).
Het is een ontzettend grote fout. Ik heb ergens gelezen dat je op school zit en java kan ofzo. Daaruit zou je al moeten kunnen beredeneren dat een id niet echt juist is om het nieuwste lid op te halen. Want wat zou je moeten doen als je het nieuwste lid per week wilt ophalen? Dat kan niet met je leuke 'gebruik toch die id' theorie

Het is zo zonde dat MySQL zoveel wordt gebruikt. Want het heeft zoveel fouten. Alleen al met auto increment:
Auto increment.
Dingen die je moet weten over databases # records kennen geen volgorde.
De auto increment functie is een verhaal apart, daarom een hoofdstuk apart.
De slechte punten van MySQL op een rijtje # geen getal uit auto increment zonder een record in te voeren.
De slechte punten van Mysql op een rijtje # slechts één auto increment kolom per tabel.
De slechte punten van mysql op een rijtje # auto increment slechts in een tabel tegelijk te gebruiken.
En nu zal je waarschijnlijk gaan zeiken dat dit allemaal van dezelfde website komt. Inderdaad, maar wat je waarschijnlijk niet weet is dat achter deze websites database guru's zitten. Die voor hun dagelijks werk met databases werken. En als je dus een beetje verder kijkt, dan zul je inderdaad vaker zien dat je auto increment niet op deze manier moet gebruiken.

Volgens mij stond het zelfs in de manual van mysql dat het alleen maar een rijtje getallen genereert.

Jens V op 14/12/2010 19:47:48:
Karl Karl op 14/12/2010 19:43:47:
Verder maakt dat wel uit. Dat duid er nog meer op dat dit een verkeerd databasemodel is. Onzin hoort niet thuis in een database.

Als die data zin heeft voor hem mag daar toch staan wat je wilt? Wie zegt dat dat geen gestructureerde data is? Ik kan het niet weten, maar ja. Daar gaat het hier niet om :)

Als die data zin zou hebben (heb sterk mijn twijfels, ook als ik naar de rest kijk van deze entiteit), dan zou het een zinnige naam moeten hebben.

Deze onzin wijst, zoals ik al eerder heb aangegeven heb, op een verkeerd databasemodel. Dat betekend dat de TS-er gemakkelijk in de problemen kan raken door de onzin die hij heeft. Als hij in de problemen zit, dan komt hij hier terecht.
Verder weet hij niet hoe hij de laatste gebruiker kan opzoeken (jij ook niet), wat er ook nog eens op wijst dat hij niet erg veel verstand heeft van databases. Daarom zou hij dus beter eerst eens kunnen leren hoe je daar precies mee om moet gaan (jij misschien ook?)

Edit:
Marvin Radioo op 14/12/2010 20:00:25:
?

Je hebt vingers gekregen om mee te tikken. Tik dan ook wat zinnigs.

Jens V op 14/12/2010 20:04:28:
Hipska BE op 14/12/2010 20:00:03:
Ziedaar, het gaat nu al mis.

Probeer eerst eens iets te doen met de nuttige reacties in dit topic en niet te gaan voor de gemakkelijkheidsoplossing.


Zoals ik al zei; voor nieuws gebruik je best een datum. Die is altijd accuraat. Voor iets triviaal als de laatste nieuwe gebruiker tonen, kan een id gebruiken geen kwaad (naar mijn inzien), maar kan dezelfde constructie gebruikt worden met een datetime veld.

TRIVIAALS? WTF! Jezus christus. Ik geloof mijn ogen niet.
Jij moet je echt diep schamen.
Stel je voor dat dit een bedrijf is. En die heeft werknemers. Is het dan TRIVIAAL hoe lang iemand in dienst is??!?!?!?

Jens V op 14/12/2010 20:07:49:
Hipska BE op 14/12/2010 20:05:50:
@Jens, zoals ik al zei kan de database je dan niet garanderen dat het hoogste ID ook de nieuwste gebruiker is. Zie hiervoor mijn eerdere post.


Leg eens verder uit, als je wilt. (Ik geloof je wel hoor ;) ) Ik zou eens willen weten hoe dat komt. :)

Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan? Waarom dan?
Lijkt wel alsof je dit doet. En dat doen kleuters.
Kunnen we nu met logica stellen dat jij een kleuter bent? Ik vind van WEL!
Gewijzigd op 14/12/2010 20:11:49 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/12/2010 20:12:52
Anchor link
ik heb geen zin om dat te lezen maar soms vind ik dat je wel gelijk hebt karl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

14/12/2010 20:35:55
Anchor link
:S

Maar wat kan ik nu gebruiken als code?
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.