Notities toevoegen zonder refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een systeem en ik wil bij clienten notities kunnen toevoegen dit normaal gesproken geen propleem, maar ik wil niet dat de pagina niet refresht maar wel dat de info wordt weg geschreven naar de database en direct ook wordt ingeladen bij de overige notities, zijn hier al bestaande scripts voor?

Zoals bijvoorbeeld op hyves...

Groet,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:54:13
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Dat zal lastig worden want PHP is server side en daar zal je een refresh voor nodig hebben. Je zou AJAX kunnen gebruiken volgens mij.
Misschien schiet je hier iets mee op => http://woork.blogspot.com/2008/02/using-prototypejs-to-add-record-into.html

ik heb geen idee of dit is wat je zoekt...

Anders als dit het niet is, Kan je op www.google.nl even zoeken.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:22:00
Quote Anchor link
Je kent de hyves krabbels tog wel?,, je wanneer je een krabbel verzend, wordt de krabbel direct in de lijst erbij gezet zonderdat de pagina, refresht
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:30:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kent de hyves krabbels tog wel?


Om eerlijk te zijn nee. Ik ben niet zo weg van dat hyven etc...

Waarom zou je geen refresh willen hebben? Is toch niks mis mee?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:32:00
Quote Anchor link
ik werk met tabs, en als ik dan refresh komt hij weer helemaal bij de eerste tab te staan...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:48:00
 

10/04/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Ajax is inderdaad de manier om dit te doen. Je verstuurt de ingevulde data als POST of GET (via Ajax) naar een PHP script. Vervolgens verwerkt dit script de input, en geeft een respons terug in bijvoorbeeld XML, JSON of gewoon platte tekst. Met javascript kan je dit vervolgens weer verwerken en zo kan je een hele pagina veranderen zonder één enkele refresh.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb jij hiervoor toevallig een voorbeeld scriptje??
 

10/04/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Nee, maar er staat een prima tutorial op het volgende adres:
http://www.w3schools.com/Ajax/Default.Asp
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk hier is naar.

http://phptuts.nl/view/44/
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Heey dankje!
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Helaas,, hij doet et niet,, ik krijg netjes de invul pagina,, maar als je wegklikt of op tab drukt doet hij het niet:(
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/04/2009 16:50:00
Quote Anchor link
En wat zegt firebug dan? Firefox Add-on Firebug
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:54:00
Quote Anchor link
die geeft de volgende melding:

Json is not defined
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Moet ik nog dingen installeren op mijn windows server 2003? ik draai namelijk iis6

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Normaal doet hij het gewoon hoor, check het voorbeeld maar.

http://phptuts.nl/script_sources/memo.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Ik heb die van http://nettuts.com/tutorials/javascript-ajax/submit-a-form-without-page-refresh-using-jquery

Nu wil ik na dat hij hem heeft verzonden en is goedgekeurt een andere pagina in laden, ik heb nu het volgende, maaar dat werkt niet, want dan krijg ik alleen het woordje test met het plaatje tezien, de link url is goed...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
$(function() {
  $('.error').hide();
  $('input.text-input').css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  $('input.text-input').focus(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFDDAA"});
  });
  $('input.text-input').blur(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  });

  $(".button").click(function() {
        // validate and process form
        // first hide any error messages
    $('.error').hide();
    

      var name = $("input#name").val();
        if (name == "") {
      $("label#name_error").show();
      $("input#name").focus();
      return false;
    }
        var email = $("input#email").val();
        if (email == "") {
      $("label#email_error").show();
      $("input#email").focus();
      return false;
    }
    
        var dataString = 'name='+ name + '&email=' + email;
        var clientnr = $("input#clientnr").val();
        //alert (dataString);return false;
        
        $.ajax({
      type: "POST",
      url: "bin/process.php",
      data: dataString,
      success: function() {
        $('#contact_form').html("<div id='message'></div>");
        $('#message').load("../notitie_toevoegen.php&clientnr=" + clientnr + "")
        .append("<p>test</p>")
        .hide()
        .fadeIn(1500, function() {
          $('#message').append("<img id='checkmark' src='images/check.png' />");
        });
      }
     });
    return false;
    });
});
runOnLoad(function(){
  $("input#name").select().focus();
});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 21:44:00
Quote Anchor link
anyone?

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

11/04/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Je doet niets met de geladen data... http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Versluis
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 22:06:00
Quote Anchor link
maar hoe kan ik die complete pagina, inladen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.