Notities toevoegen zonder refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een systeem en ik wil bij clienten notities kunnen toevoegen dit normaal gesproken geen propleem, maar ik wil niet dat de pagina niet refresht maar wel dat de info wordt weg geschreven naar de database en direct ook wordt ingeladen bij de overige notities, zijn hier al bestaande scripts voor?

Zoals bijvoorbeeld op hyves...

Groet,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:28:01
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Dat zal lastig worden want PHP is server side en daar zal je een refresh voor nodig hebben. Je zou AJAX kunnen gebruiken volgens mij.
Misschien schiet je hier iets mee op => http://woork.blogspot.com/2008/02/using-prototypejs-to-add-record-into.html

ik heb geen idee of dit is wat je zoekt...

Anders als dit het niet is, Kan je op www.google.nl even zoeken.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:22:00
Quote Anchor link
Je kent de hyves krabbels tog wel?,, je wanneer je een krabbel verzend, wordt de krabbel direct in de lijst erbij gezet zonderdat de pagina, refresht
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:30:00
Quote Anchor link
Quote:
Je kent de hyves krabbels tog wel?


Om eerlijk te zijn nee. Ik ben niet zo weg van dat hyven etc...

Waarom zou je geen refresh willen hebben? Is toch niks mis mee?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 11:32:00
Quote Anchor link
ik werk met tabs, en als ik dan refresh komt hij weer helemaal bij de eerste tab te staan...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

10/04/2009 11:48:00
 

10/04/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Ajax is inderdaad de manier om dit te doen. Je verstuurt de ingevulde data als POST of GET (via Ajax) naar een PHP script. Vervolgens verwerkt dit script de input, en geeft een respons terug in bijvoorbeeld XML, JSON of gewoon platte tekst. Met javascript kan je dit vervolgens weer verwerken en zo kan je een hele pagina veranderen zonder één enkele refresh.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb jij hiervoor toevallig een voorbeeld scriptje??
 

10/04/2009 15:57:00
Quote Anchor link
Nee, maar er staat een prima tutorial op het volgende adres:
http://www.w3schools.com/Ajax/Default.Asp
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk hier is naar.

http://phptuts.nl/view/44/
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Heey dankje!
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Helaas,, hij doet et niet,, ik krijg netjes de invul pagina,, maar als je wegklikt of op tab drukt doet hij het niet:(
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/04/2009 16:50:00
Quote Anchor link
En wat zegt firebug dan? Firefox Add-on Firebug
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 16:54:00
Quote Anchor link
die geeft de volgende melding:

Json is not defined
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

10/04/2009 18:13:00
Quote Anchor link
Moet ik nog dingen installeren op mijn windows server 2003? ik draai namelijk iis6

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Mar cel

Mar cel

10/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Normaal doet hij het gewoon hoor, check het voorbeeld maar.

http://phptuts.nl/script_sources/memo.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Ik heb die van http://nettuts.com/tutorials/javascript-ajax/submit-a-form-without-page-refresh-using-jquery

Nu wil ik na dat hij hem heeft verzonden en is goedgekeurt een andere pagina in laden, ik heb nu het volgende, maaar dat werkt niet, want dan krijg ik alleen het woordje test met het plaatje tezien, de link url is goed...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
$(function() {
  $('.error').hide();
  $('input.text-input').css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  $('input.text-input').focus(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFDDAA"});
  });
  $('input.text-input').blur(function(){
    $(this).css({backgroundColor:"#FFFFFF"});
  });

  $(".button").click(function() {
        // validate and process form
        // first hide any error messages
    $('.error').hide();
    

      var name = $("input#name").val();
        if (name == "") {
      $("label#name_error").show();
      $("input#name").focus();
      return false;
    }
        var email = $("input#email").val();
        if (email == "") {
      $("label#email_error").show();
      $("input#email").focus();
      return false;
    }
    
        var dataString = 'name='+ name + '&email=' + email;
        var clientnr = $("input#clientnr").val();
        //alert (dataString);return false;
        
        $.ajax({
      type: "POST",
      url: "bin/process.php",
      data: dataString,
      success: function() {
        $('#contact_form').html("<div id='message'></div>");
        $('#message').load("../notitie_toevoegen.php&clientnr=" + clientnr + "")
        .append("<p>test</p>")
        .hide()
        .fadeIn(1500, function() {
          $('#message').append("<img id='checkmark' src='images/check.png' />");
        });
      }
     });
    return false;
    });
});
runOnLoad(function(){
  $("input#name").select().focus();
});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 21:44:00
Quote Anchor link
anyone?

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

11/04/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Je doet niets met de geladen data... http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Versluis
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

11/04/2009 22:06:00
Quote Anchor link
maar hoe kan ik die complete pagina, inladen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.