Onderwerpen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelte

jelte

26/10/2005 19:36:00
Quote Anchor link
ik wil graag weer iets et bouwen ehbben in php kunnen jullie me helpen met een idee.?

1.het moet wel voor noobie zin hoa
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:00:26
 

26/10/2005 19:37:00
Quote Anchor link
email formulier ? tip
mail();
 

26/10/2005 19:39:00
Quote Anchor link
probeer eens een gastenboekje te bouwen met simpele query's etc
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:49:00
Quote Anchor link
dat ehb ik al gedaan:$
 
Jelmer -

Jelmer -

26/10/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Probeer iets te maken waar mensen (of jijzelf) wat aan hebben. Dat is goed voor de motivatie tijdens het maken.
Ik bijvoorbeeld ben nu bezig met het maken van een script waarmee je andere scripts makkelijk zou moeten kunnen installeren.

Ik heb bijvoorbeeld nog behoefte aan een plugin-api voor scripts, maar ik denk dat dat niet in de categorie noobie valt.
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:58:00
Quote Anchor link
MAAR WAT HEB IK ZELF NODIG DAN ..:S lol bedankt voord e info..denk het ook niet
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:17:00
Quote Anchor link
iederen mag nogsteeds onderwrrpen posten;)
 

26/10/2005 20:23:00
Quote Anchor link
en zelf al zou je me het ontzeggen, ik doe het toch :p


uhm. uhm. maak een mini-site met een mini-admin systeem
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/10/2005 20:33:00
Quote Anchor link
Effies iets wat van m'n hart moet van mijn kant gezien de aandacht die Jeltje wenst.

@ Jeltje : je had jezelf bij me aangemeld voor het volgen van een cursus php echter zoals je op het registratieformulier kon lezen diende je wel je geboortedatum op te geven en hier had je een of ander leuke, lollige kreet neergezet. Dit gaf als gevolg dat je acount bij mij is verwijderd en dus niet werkt.

Dus ben je terdege serieus dan gewoon registreren en kan je daar het basis materiaal en opdrachten volgen en maken!!!
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:40:00
Quote Anchor link
Wahahahha Ubervetjes But..waarom wil ej em bgdatum weten? ... vindt niet erg ofso maak wel nieuwe ..maareom moet dat zo nodig een geboorte datum zit er een minimun leeftijd aan ofso
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Hmm wat dacht je van een goeie tuturial voor GD beginners. Werd laatst nog om gevraagt hier op t forum.
Of goeie UBB parser met alles erop en eraan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/10/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Wat mis je dan aan de UBB parser die hier al bij de scripts staat?
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 23:04:00
Quote Anchor link
Willem-Jan waar staat hier een UBB parser? Met de zoekfunctie kan ik niks vinde
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 01:56:00
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:07:00
Quote Anchor link
Ah idd je hebt gelijk, maar via de zoekfunctie van PHPHulp is hij niet te vinden maar ik zal eens even bekijken wat daar nog aan mist
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:13:00
Quote Anchor link
Jij ook zo laat nog wakker joh :P
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:17:00
Quote Anchor link
haha altijd :P Kom net tot leven ;)
maar nog wat ideen om die UBB parser van PHPHulp wat uit te breiden:

- Offtopic
- Google
- Screenshot ( Dat je een screenshot van een plaatje kan doen zodat niet hele plaatje erop komt)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:21:00
Quote Anchor link
Thumbnails bedoel je...

Vind ik een goeie...

Offtopic: Als extra optie dan... Lijkt me niet voor iedereen echt nuttig, ik zou het niet willen op mijn forum..

En wat bedoel je met Google?
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:25:00
Quote Anchor link
Ja thumbnails ja.
Ja offtopic gewoon als extra optie voor de mensen die het wel gebruiken ;)

Met google gewoon dat je bijv er is weer een noob die te lui is om zelf op google te zoeken

Spreekt voor zich :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:33:00
Quote Anchor link
En wat komt er dan tevoorschijn?
De link naar de google functie?

Zie het nut nog steeds niet zo..
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:34:00
Quote Anchor link
Nou misgien iets voor PHP functies?
is_dir
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.