Onderwerpen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelte

jelte

26/10/2005 19:36:00
Quote Anchor link
ik wil graag weer iets et bouwen ehbben in php kunnen jullie me helpen met een idee.?

1.het moet wel voor noobie zin hoa
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:37:41
 

26/10/2005 19:37:00
Quote Anchor link
email formulier ? tip
mail();
 

26/10/2005 19:39:00
Quote Anchor link
probeer eens een gastenboekje te bouwen met simpele query's etc
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:49:00
Quote Anchor link
dat ehb ik al gedaan:$
 
Jelmer -

Jelmer -

26/10/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Probeer iets te maken waar mensen (of jijzelf) wat aan hebben. Dat is goed voor de motivatie tijdens het maken.
Ik bijvoorbeeld ben nu bezig met het maken van een script waarmee je andere scripts makkelijk zou moeten kunnen installeren.

Ik heb bijvoorbeeld nog behoefte aan een plugin-api voor scripts, maar ik denk dat dat niet in de categorie noobie valt.
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:58:00
Quote Anchor link
MAAR WAT HEB IK ZELF NODIG DAN ..:S lol bedankt voord e info..denk het ook niet
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:17:00
Quote Anchor link
iederen mag nogsteeds onderwrrpen posten;)
 

26/10/2005 20:23:00
Quote Anchor link
en zelf al zou je me het ontzeggen, ik doe het toch :p


uhm. uhm. maak een mini-site met een mini-admin systeem
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/10/2005 20:33:00
Quote Anchor link
Effies iets wat van m'n hart moet van mijn kant gezien de aandacht die Jeltje wenst.

@ Jeltje : je had jezelf bij me aangemeld voor het volgen van een cursus php echter zoals je op het registratieformulier kon lezen diende je wel je geboortedatum op te geven en hier had je een of ander leuke, lollige kreet neergezet. Dit gaf als gevolg dat je acount bij mij is verwijderd en dus niet werkt.

Dus ben je terdege serieus dan gewoon registreren en kan je daar het basis materiaal en opdrachten volgen en maken!!!
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:40:00
Quote Anchor link
Wahahahha Ubervetjes But..waarom wil ej em bgdatum weten? ... vindt niet erg ofso maak wel nieuwe ..maareom moet dat zo nodig een geboorte datum zit er een minimun leeftijd aan ofso
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Hmm wat dacht je van een goeie tuturial voor GD beginners. Werd laatst nog om gevraagt hier op t forum.
Of goeie UBB parser met alles erop en eraan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/10/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Wat mis je dan aan de UBB parser die hier al bij de scripts staat?
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 23:04:00
Quote Anchor link
Willem-Jan waar staat hier een UBB parser? Met de zoekfunctie kan ik niks vinde
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 01:56:00
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:07:00
Quote Anchor link
Ah idd je hebt gelijk, maar via de zoekfunctie van PHPHulp is hij niet te vinden maar ik zal eens even bekijken wat daar nog aan mist
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:13:00
Quote Anchor link
Jij ook zo laat nog wakker joh :P
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:17:00
Quote Anchor link
haha altijd :P Kom net tot leven ;)
maar nog wat ideen om die UBB parser van PHPHulp wat uit te breiden:

- Offtopic
- Google
- Screenshot ( Dat je een screenshot van een plaatje kan doen zodat niet hele plaatje erop komt)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:21:00
Quote Anchor link
Thumbnails bedoel je...

Vind ik een goeie...

Offtopic: Als extra optie dan... Lijkt me niet voor iedereen echt nuttig, ik zou het niet willen op mijn forum..

En wat bedoel je met Google?
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:25:00
Quote Anchor link
Ja thumbnails ja.
Ja offtopic gewoon als extra optie voor de mensen die het wel gebruiken ;)

Met google gewoon dat je bijv er is weer een noob die te lui is om zelf op google te zoeken

Spreekt voor zich :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:33:00
Quote Anchor link
En wat komt er dan tevoorschijn?
De link naar de google functie?

Zie het nut nog steeds niet zo..
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:34:00
Quote Anchor link
Nou misgien iets voor PHP functies?
is_dir
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.