Opdrachtknop > Afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Zie Foto

Zie Foto

23/08/2010 01:13:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag ipv zo'n standaard knop om in te loggen een afbeelding willen zetten.

Momenteel:
<input type="submit" name="Submit" value="Login">

Moet ik nu gewoon een hyperlink op de afbeelding zette naar mijn pagina die de login controleert?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:49:43
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 01:47:52
Quote Anchor link
nee dat gaat niet werken..

heb dit gevonden en getest, werkt bij mij:

<input type="image" src="http://www.site.nl/afbeelding.jpg" name="Submit" value="Login">
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 02:25:40
Quote Anchor link
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:

<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />

En dan met CSS je submitknop te verbergen. Daardoor zorg je ervoor dat functies die bij het versturen van het formulier getriggerd zouden moeten worden, dat ook echt worden.
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 02:48:41
Quote Anchor link
@SilverWolf

als het alleen mooier is, is het dan niet handiger om mijn optie te nemen?
direct en simpel..

Ik heb het op mijn eigen website getest, en het werkt.
Ik ben niet zo wegwijs met Javascript, vandaar.
wellicht slim om dan ook uit te leggen hoe je die submitknop wegwerkt?
 
Jens V

Jens V

23/08/2010 10:25:50
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />


Is het dan niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="..." onclick="formnaam.Submit();" />

?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 10:31:22
Quote Anchor link
<input type="submit" style="background-image: ;" value="Hoi">
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 11:50:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="javascript:document.formNaam.submit();return false;" class="button"><span>Reset</span></a>


Ik gebruik deze knop voor mijn formulieren, voordeel hier van is dat het niet een vaste stomme achtergrond is. Oftewel als je 10 buttons hebt met verschillende value's moet je ook 10 verschillende achtergronden maken ivm met de breedte.

Met deze code krijg je een mooi mee groeiende button.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 11:51:25
Quote Anchor link
Nee, het is niet mooier om jouw optie te nemen, omdat je dan met javascript aanstuurt dat het formulier verstuurt moet worden. Ik heb ooit ook zoiets gedaan, maar dan verstuurde ik het niet normaal maar met AJAX (die ontving dus de data). Sommige frameworks hebben een functie op een event geplakt (bijvoorbeeld op de submit knop drukken). Die worden overgeslagen als je het formulier met "formnaam.submit()" verstuurt. Het is dus beter om het klikken de simuleren nmm...

Eum, ik ben vegeten document voor de namen te zetten (document.formnaam.Submit.click()).

Het verbergen van de knop (die trouwens wel in je <form> element moet staan) kan met CSS:

<input type="submit" style="display:none; visibility:hidden;" name="Submit" />
Gewijzigd op 23/08/2010 11:53:47 door SilverWolf NL
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 11:56:15
Quote Anchor link
Jezus Silverwolf,
waarom zo terwijl je het met CSS kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="background-image: url(img);" value="Hoi">
 
Zie Foto

Zie Foto

24/08/2010 13:08:47
Quote Anchor link
Oke bedankt het is gelukt!


Toevoeging op 24/08/2010 13:08:48:

Oke bedankt het is gelukt!
 
Mark L

Mark L

24/08/2010 14:13:28
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:


Slechte actie.
Javascript kun je inderdaad gebruiken om dingen MOOIER te maken. Als dit kan; zeker doen. Maar zorg er wel voor dat je website ook werkt als javascript NIET AAN staat. Een gebruiker zonder Javascript zal je formulier - tot irritatie toe - niet kunnen versturen. Tenminste; het kan wel, als dit via een enter-toets kan, maar dit maakt het heel erg omslachtig.
Ga gewoon voor de input-optie (met type="image" of met type="submit", waarbij je dan een background toevoegt.)

Javascript mag een gebruiker nooit hinderen, maar moet het gebruik bevorderen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 15:05:14
Quote Anchor link
Of gewoon css:

<input id="plaatje" type="submit" />

#plaatje {
width: 0px; /* Even invullen! */
height: 0px; /* Even invullen! */
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
background: transparent url(plaatje.bmp) no-repeat center top;
text-indent: -1000em;
cursor: pointer;
cursor: hand; /* voor IE 5.x */
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.