Opdrachtknop > Afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Zie Foto

Zie Foto

23/08/2010 01:13:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag ipv zo'n standaard knop om in te loggen een afbeelding willen zetten.

Momenteel:
<input type="submit" name="Submit" value="Login">

Moet ik nu gewoon een hyperlink op de afbeelding zette naar mijn pagina die de login controleert?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:32:18
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 01:47:52
Quote Anchor link
nee dat gaat niet werken..

heb dit gevonden en getest, werkt bij mij:

<input type="image" src="http://www.site.nl/afbeelding.jpg" name="Submit" value="Login">
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 02:25:40
Quote Anchor link
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:

<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />

En dan met CSS je submitknop te verbergen. Daardoor zorg je ervoor dat functies die bij het versturen van het formulier getriggerd zouden moeten worden, dat ook echt worden.
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 02:48:41
Quote Anchor link
@SilverWolf

als het alleen mooier is, is het dan niet handiger om mijn optie te nemen?
direct en simpel..

Ik heb het op mijn eigen website getest, en het werkt.
Ik ben niet zo wegwijs met Javascript, vandaar.
wellicht slim om dan ook uit te leggen hoe je die submitknop wegwerkt?
 
Jens V

Jens V

23/08/2010 10:25:50
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />


Is het dan niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="..." onclick="formnaam.Submit();" />

?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 10:31:22
Quote Anchor link
<input type="submit" style="background-image: ;" value="Hoi">
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 11:50:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="javascript:document.formNaam.submit();return false;" class="button"><span>Reset</span></a>


Ik gebruik deze knop voor mijn formulieren, voordeel hier van is dat het niet een vaste stomme achtergrond is. Oftewel als je 10 buttons hebt met verschillende value's moet je ook 10 verschillende achtergronden maken ivm met de breedte.

Met deze code krijg je een mooi mee groeiende button.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 11:51:25
Quote Anchor link
Nee, het is niet mooier om jouw optie te nemen, omdat je dan met javascript aanstuurt dat het formulier verstuurt moet worden. Ik heb ooit ook zoiets gedaan, maar dan verstuurde ik het niet normaal maar met AJAX (die ontving dus de data). Sommige frameworks hebben een functie op een event geplakt (bijvoorbeeld op de submit knop drukken). Die worden overgeslagen als je het formulier met "formnaam.submit()" verstuurt. Het is dus beter om het klikken de simuleren nmm...

Eum, ik ben vegeten document voor de namen te zetten (document.formnaam.Submit.click()).

Het verbergen van de knop (die trouwens wel in je <form> element moet staan) kan met CSS:

<input type="submit" style="display:none; visibility:hidden;" name="Submit" />
Gewijzigd op 23/08/2010 11:53:47 door SilverWolf NL
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 11:56:15
Quote Anchor link
Jezus Silverwolf,
waarom zo terwijl je het met CSS kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="background-image: url(img);" value="Hoi">
 
Zie Foto

Zie Foto

24/08/2010 13:08:47
Quote Anchor link
Oke bedankt het is gelukt!


Toevoeging op 24/08/2010 13:08:48:

Oke bedankt het is gelukt!
 
Mark L

Mark L

24/08/2010 14:13:28
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:


Slechte actie.
Javascript kun je inderdaad gebruiken om dingen MOOIER te maken. Als dit kan; zeker doen. Maar zorg er wel voor dat je website ook werkt als javascript NIET AAN staat. Een gebruiker zonder Javascript zal je formulier - tot irritatie toe - niet kunnen versturen. Tenminste; het kan wel, als dit via een enter-toets kan, maar dit maakt het heel erg omslachtig.
Ga gewoon voor de input-optie (met type="image" of met type="submit", waarbij je dan een background toevoegt.)

Javascript mag een gebruiker nooit hinderen, maar moet het gebruik bevorderen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 15:05:14
Quote Anchor link
Of gewoon css:

<input id="plaatje" type="submit" />

#plaatje {
width: 0px; /* Even invullen! */
height: 0px; /* Even invullen! */
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
background: transparent url(plaatje.bmp) no-repeat center top;
text-indent: -1000em;
cursor: pointer;
cursor: hand; /* voor IE 5.x */
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.