[opgelost] browser detect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 17:30:45
Quote Anchor link
mijn website is alleen mooi in Google Chrome.
dus ik wou een browser detect hebben dat als je bijvoorbeeld:
internet Explorer gebruikt dat je een melding krijgt dat het beter is met
Google Chrome. en als je gewoon met google Chrome op me site komt grijg je geen melding. hoe kan dat.
Gewijzigd op 07/06/2011 17:50:10 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:25:46
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 17:33:35
Quote Anchor link
zou het niet beter zijn om je website dan te verbeteren inplaats van dit soort rare fratsen uit te halen?

Anyway

http://php.net/manual/en/function.get-browser.php
 
Ivo P

ivo P

06/06/2011 17:57:07
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:09:43
Quote Anchor link
ik kom er niet uit met die twee sites.

en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.

en ik heb dit gezien alleen hij geeft een fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
[code]<? Php
functie using_ie ()
{

    $ U_agent = $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT' ];
    $ Ub = False ;
    if ( preg_match ( '/ MSIE / i' , $ u_agent ))
    {

        $ Ub = True ;
    }

    
    terug $ ub ;
}


functie ie_box () {
    if ( using_ie ()) {
        ?>

        <div class="iebox">
            Deze pagina is niet ontworpen voor Intenet Explorer. Als u wilt webpagina zien dit als bedoeld, normen, gebruik dan een compatibele browser, zoals <a href = " http://www.google.com/chrome "> Google Chrome </ a>.
        </ Div>
        <? Php
    terug;
    }
}

?>

?>

en dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING on line 2
Gewijzigd op 06/06/2011 18:15:38 door patrick vollenbroek
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/06/2011 18:22:06
Quote Anchor link
Heb je een spatie tussen het vraagteken en php staan? Dan weghalen. Zie het verderop nog een keer.
Open je 2x (regel 1 en regel 2) en sluit je 2x af (regel 25/26) of komt dat omdat het plaatsen van de code niet goed gaat/ging?
Wat wil je met terug (regel 12 en 22) bereiken?

Overigens: als je site alleen goed te bekijken is in chrome, doe je toch echt iets verkeerd.

Patrick vollenbroek op 06/06/2011 18:09:43:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.
Gewijzigd op 06/06/2011 18:23:24 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:30:59
Quote Anchor link
Heb je dit door een translator gehaald?
return -> terug?

Mijn advies: Geen check inbouwen, en zorg dat je site er gewoon in alle browsers goed uitziet.
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

06/06/2011 18:31:35
Quote Anchor link
Haha ik moest wel grinniken toen ik die code zag. Heb je gelezen wat er staat? ;-)
functie, terug ...
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 18:33:35
Quote Anchor link
Quote:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.


Dat is heel vaak geen optie. beperkte kennis van de Engelse taal is een behoorlijke handicap als je met iets als programmeren bezig bent. De Nederlandse taal is totaal nutteloos grof gezegd.

Anyway.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    function is_chrome(){
        
        return (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'chrome') !== false) ? true : false ;    
    }



    if(is_chrome()){
        
        echo 'Google chrome';
    }

    else{
        
        echo 'Iets anders';
    }


?>
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:55:25
Quote Anchor link
bedankt mark dit is het
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:59:22
Quote Anchor link
Niet bot bedoeld, maar zou ik mogen vragen waarom je dit precies wilt?
Het is veel makkelijker om je site gewoon goed te bouwen zodat hij in alle browsers goed werkt.
Gewijzigd op 06/06/2011 19:00:06 door - Ariën -
 
Paul ten Oever

Paul ten Oever

07/09/2011 11:05:00
Quote Anchor link
hee, ik heb hetzelfde probleem maar dan met dat ik meerdere css wil invoegen, dus voor IE, Firefox en opera. Kan dat dus ook zonder een true of false maar gewoon dat je if/elseif/else hebt?


en helaas is dit de manier waarop men het je leert op school. in iedergeval had ik dat zo, maar dan zonder te weten hoe ik de verschillende css kies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:09:13
Quote Anchor link
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?
 
Martijn L

Martijn L

08/09/2011 15:20:08
Quote Anchor link
- Aar - op 07/09/2011 11:09:13:
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?


Is best lastig soms je kan ook op deze manier gewoon meerdere css files maken?

Elk een voor de belangrijkste browsers?
Gewijzigd op 08/09/2011 15:41:10 door Martijn L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.