[Opgelost][PHP] Alternate color table row [GEEN MYSQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 14:48:09
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Ik ben bezig met een site waar ik een tabel op heb, nu wil ik elke row een kleur geven(om-en-om) met php.
Ik wil dit zonder mysql omdat ik zeker weet dat dat niet hoeft.
er is toch een mogelijk heid om de even rijen een kleur te geven en de oneven niet?

Wie kan mij verder helpen?

Alvast bedankt.

Ps. op google kwam ik er ook niet echt uit, ik heb hier gekeken maar daar kom ik ook niet uit:
http://www.devtek.org/tutorials/alternate_row_colors.php
Gewijzigd op 26/01/2013 16:01:55 door Keizer Webdesign
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:17:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 14:51:36
Quote Anchor link
Waar loop je vast in dat voorbeeld?
Ik vind die vrij duidelijk..
Gewijzigd op 26/01/2013 14:52:53 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:54:50
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:05:42
Quote Anchor link
@Frank,
Ik heb een foreach loopje dus dat gaat hem niet worden denk ik...

@Aar,
Ik weet niet waar ik daar vast loop, Ik krijg gewoon niks te zien, geen fout ofzo.
Het kan liggen aan mijn css want daar in staat al welke kleur hij(een row) moet zijn...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:07:23
Quote Anchor link
R-J K op 26/01/2013 15:05:42:
@Frank,
Ik heb een foreach loopje dus dat gaat hem niet worden denk ik...

Heb je het eigenlijk überhaupt wel gelezen voordat je gaat roepen dat iets niet lukt?
Gewijzigd op 14/05/2013 20:35:09 door Nick Dijkstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:07:39
Quote Anchor link
Wat heeft foreach() ermee te maken?
CSS is clientside, en staat los van PHP, weet je nog ;-)

Laat eens jouw relevante code zien, en desnoods een voorbeeld.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:16:46
Quote Anchor link
Mijn css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<style type="text/css">
body {
font-family:
Univers;
}
 
@font-face {
    font-family: 'Univers';
    src: url('font/Univers.eot');
    src: url('font/Univers.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
         url('font/Univers.woff') format('woff'),
         url('font/Univers.ttf') format('truetype'),
         url('font/Univers.svg#univers_ce_45_lightregular') format('svg');
    font-weight: normal;
    font-style: normal;

}
.alignleft {
    float: left;
}
.alignright {
    float: right;
}

table{
    border-spacing: 0px;
    border-collapse: collapse;
    width: 100%;
}

tr:nth-child(even) {background: #CCC;}
tr:nth-child(odd) {background: #FFF;}
th {
    text-align: center;
    font-weight: bold;
    padding: 2px;
    

    background: #4a70aa;
    color: #FFFFFF;
}
td {
    text-align: center;
    padding: 2px;

    background: #e3f0f7;
}
td {
    background: #f7f7f7;
}


</style>



Hier heb ik http://www.w3.org/Style/Examples/007/evenodd toegepast maar dat werkt niet...
zijn er misschien dingen die tegen elkaar werken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:19:18
Quote Anchor link
Als je de CSS methode gebruikt, welke browser gebruik je?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:25:59
Quote Anchor link
Google Chrome, maar dan nog, het zou moeten werken via elke browser toch?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:31:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
td {
    text-align: center;
    padding: 2px;

    background: #e3f0f7;
}
td {
    background: #f7f7f7;
}


Dit slaat in ieder geval nergens op. Je geeft 2x een background een een td. Haal dat hele stuk eens weg.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:38:28
Quote Anchor link
gedaan maar dat even en oneven werkt nog steeds niet..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:45:55
Quote Anchor link
Laat nu dan eens je css en je html zien?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:48:37
Quote Anchor link
http://ns.bussenentreinenforum.nl/av.php?station=Amersfoort
Ik hoop dat u hier genoeg aan heeft en dat ik niet mijn hele php code hoef te laten zien...
 
Jurgen B

Jurgen B

26/01/2013 15:53:52
Quote Anchor link
Het werkt wel, alleen je th stijl overschrijft het effect door alles blauw te maken. Haal die maar eens weg, dan zie je dat het wel werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:54:54
Quote Anchor link
Het werkt prima, alleen omdat je zelf iets gedaan hebt wat helemaal niet klopt werkt het niet.

Overal waar jij <th> ... </th> hebt gezet moet je <td> ... </td> van maken.

Je zal zien dat het dan wel werkt.

Als je iets gaat maken, zorg dan eerst dat je er wat informatie over leest in plaats van zomaar wat te gaan doen (zoals je nu gedaan hebt). Dat geldt voor alle toekomstige code die je gaat schrijven. Eerst goed uitzoeken hoe iets werkt, dan pas maken.
Gewijzigd op 26/01/2013 15:55:54 door Ozzie PHP
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 16:00:49
Quote Anchor link
Bedankt, Ik dacht al "het moet iets heel kleins zijn waardoor het het niet doet".
Maar ik zal nog nauwkeuriger gaan werken voortaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 16:50:16
Quote Anchor link
Oké, succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.