Opmaak e-mailbericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 12:39:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Voor de website die ik aan het ontwikkelen ben maak ik gebruik van e-mailberichten die ik aan geselecteerde bezoekers verstuur. De teksten, voorzien van een afbeelding in de koptekst en een footer voor extra info verstuur ik via een normale mail-opdracht. Dat werkt allemaal goed.
Nu wil ik een actieKNOP toevoegen. Een mooi opgemaakte knop die het e-mailbericht wat meet uitstraling moet geven.
Hiervoor heb ik in het e-mailbericht een <style> opgenomen waarin de knop wordt opgemaakt.
Als ik de e-mail ontvang wordt er geen knop getoond maar bij controle zie ik wel de de style is meegekomen.
Moet ik soms nog een extra opdracht meegeven dat gebruik wordt gemaakt van een in-linestyle?

De style code: (onderdeel van het e-mailbericht)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style>
.knop {
    width:150px;
    text-align:center;
    text-transform: uppercase;
    cursor: pointer;
    font-size: 13px;
    color: whitesmoke;
    text-decoration:none;
    margin-top:18px;
    background: #CC071E;
    margin-left:0px;
    padding:2px 10px 4px 10px;
    -webkit-border-radius:10px;
    -moz-border-radius:10px;
    border-radius:10px;
    -webkit-transition:all 1s ease-out;
    -moz-transition:all 1s ease-out;
    -o-transition:all 1s ease-out;
    -ms-transition:all 1s ease-out;
    transition:all 1s ease-out
}
</style>


De php-code voor de opbouw van het bericht
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

include "include/connectie.inc.php";
// Ophalen opmaak (style) e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Style'";
$cResultStyle = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowStyle = mysqli_fetch_array($cResultStyle);
$cStyle = $rowStyle['bericht'];
                    
// Ophalen koptekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Koptekst'";
$cResultKop = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowKop = mysqli_fetch_array($cResultKop);
$cBericht2 = $rowKop['bericht'];
                    
// Ophalen e-mailbericht mailing
$sql = "SELECT bericht, onderwerp FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'E-mailvoor voorverkoop'";
$cResultEmail = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowBericht = mysqli_fetch_array($cResultEmail);
$cBericht2 .= $rowBericht['bericht'];
$cOnderwerp = $rowBericht['onderwerp'];
                    
// Ophalen voettekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Voettekst'";
$cResultVoet = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowVoet = mysqli_fetch_array($cResultVoet);
$cBericht2 .= $rowVoet['bericht'];
$cBewaar = $cBericht2;
                    
// Header e-mailbericht
$html        = true;
$headers     = 'From: ' . '[email protected]' . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . PHP_EOL : '';
                    
while($rowMailing = mysqli_fetch_array($cResultNamen)) {
   $cBericht2 = $cBewaar;
   if($lTest == 1 ) {
      $cGeadresseerde = $cTestAdres;
   }
else {
      $cGeadresseerde = $rowMailing['email'];
   }

   if($rowMailing['geslacht'] == "Vrouw") {
      $_SESSION['aanhef'] = "mevrouw";
   }
else {
      $_SESSION['aanhef'] = "heer";
   }

   $_SESSION['kortenaam'] = ucfirst($rowMailing['tussenvoeg']) . " " . $rowMailing['naam'];
                        
   include "functies/vervangen.inc";
                        
   $cBericht3 = $cStyle . nl2br($cBericht2);
                        
   if(mail($cGeadresseerde,$cOnderwerp,$cBericht3,$headers)) {
      $cStatus = "Geslaagd";
   }
else {
      $cStatus = "Mislukt";
   }
} }

?>


De code van het e-mailbericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Geachte [&aanhef] [&kortenaam],

Hierbij stellen wij u in de gelegenheid om, als trouwe bezoeker van onze concerten, voor de concertenreeks 2015 uw kaarten tegen een gereduceerd tarief in de voorverkoop te bestellen.

De voorverkoopperiode is van [&startvvk] tot [&eindvvk]

<a href="[&linkvvk]" target="_blank"><button class="knop">Bestellen</button></a>

<br /><br />


Wie heeft voor mij een suggestie?

George
Gewijzigd op 22/09/2014 12:42:47 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:29:01
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2014 13:01:50
Quote Anchor link
Een <button> in een <a>?
Kan/Mag dat wel?
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 13:10:47
Quote Anchor link
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.
Gewijzigd op 22/09/2014 13:11:48 door George van Baasbank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/09/2014 16:26:29
Quote Anchor link
George van Baasbank op 22/09/2014 13:10:47:
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.


Je bedoelt dat het in jouw browser werkt. Dat is echter geen garantie dat andere browsers het gaan weergeven zoals de jouwe.

Toevoeging op 22/09/2014 16:31:48:

Hou er rekening mee dat email en de email clients sinds de negentiger jaren maar weinig gemoderniseerd zijn. Veel clients werken maar beperkt met HTML of gebruiken enkel inline CSS.

En correcte HTML 1.0! structuur is daarom wel aan te bevelen. Verder kun je een <a> eenvoudig stijlen naar het uiterlijk van een button.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 17:04:40
Quote Anchor link
Ik heb een afbeelding gebruikt i.pv. een button. Alles werkt nu naar behoren.

Bedankt voor de discussie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.