Opmaak e-mailbericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 12:39:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Voor de website die ik aan het ontwikkelen ben maak ik gebruik van e-mailberichten die ik aan geselecteerde bezoekers verstuur. De teksten, voorzien van een afbeelding in de koptekst en een footer voor extra info verstuur ik via een normale mail-opdracht. Dat werkt allemaal goed.
Nu wil ik een actieKNOP toevoegen. Een mooi opgemaakte knop die het e-mailbericht wat meet uitstraling moet geven.
Hiervoor heb ik in het e-mailbericht een <style> opgenomen waarin de knop wordt opgemaakt.
Als ik de e-mail ontvang wordt er geen knop getoond maar bij controle zie ik wel de de style is meegekomen.
Moet ik soms nog een extra opdracht meegeven dat gebruik wordt gemaakt van een in-linestyle?

De style code: (onderdeel van het e-mailbericht)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<style>
.knop {
    width:150px;
    text-align:center;
    text-transform: uppercase;
    cursor: pointer;
    font-size: 13px;
    color: whitesmoke;
    text-decoration:none;
    margin-top:18px;
    background: #CC071E;
    margin-left:0px;
    padding:2px 10px 4px 10px;
    -webkit-border-radius:10px;
    -moz-border-radius:10px;
    border-radius:10px;
    -webkit-transition:all 1s ease-out;
    -moz-transition:all 1s ease-out;
    -o-transition:all 1s ease-out;
    -ms-transition:all 1s ease-out;
    transition:all 1s ease-out
}
</style>


De php-code voor de opbouw van het bericht
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

include "include/connectie.inc.php";
// Ophalen opmaak (style) e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Style'";
$cResultStyle = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowStyle = mysqli_fetch_array($cResultStyle);
$cStyle = $rowStyle['bericht'];
                    
// Ophalen koptekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Koptekst'";
$cResultKop = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowKop = mysqli_fetch_array($cResultKop);
$cBericht2 = $rowKop['bericht'];
                    
// Ophalen e-mailbericht mailing
$sql = "SELECT bericht, onderwerp FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'E-mailvoor voorverkoop'";
$cResultEmail = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowBericht = mysqli_fetch_array($cResultEmail);
$cBericht2 .= $rowBericht['bericht'];
$cOnderwerp = $rowBericht['onderwerp'];
                    
// Ophalen voettekst e-mail
$sql = "SELECT bericht FROM emailberichten WHERE omschrijving = 'Voettekst'";
$cResultVoet = mysqli_query($verbinding,$sql);
$rowVoet = mysqli_fetch_array($cResultVoet);
$cBericht2 .= $rowVoet['bericht'];
$cBewaar = $cBericht2;
                    
// Header e-mailbericht
$html        = true;
$headers     = 'From: ' . '[email protected]' . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . PHP_EOL;
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . PHP_EOL;
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . PHP_EOL : '';
                    
while($rowMailing = mysqli_fetch_array($cResultNamen)) {
   $cBericht2 = $cBewaar;
   if($lTest == 1 ) {
      $cGeadresseerde = $cTestAdres;
   }
else {
      $cGeadresseerde = $rowMailing['email'];
   }

   if($rowMailing['geslacht'] == "Vrouw") {
      $_SESSION['aanhef'] = "mevrouw";
   }
else {
      $_SESSION['aanhef'] = "heer";
   }

   $_SESSION['kortenaam'] = ucfirst($rowMailing['tussenvoeg']) . " " . $rowMailing['naam'];
                        
   include "functies/vervangen.inc";
                        
   $cBericht3 = $cStyle . nl2br($cBericht2);
                        
   if(mail($cGeadresseerde,$cOnderwerp,$cBericht3,$headers)) {
      $cStatus = "Geslaagd";
   }
else {
      $cStatus = "Mislukt";
   }
} }

?>


De code van het e-mailbericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Geachte [&aanhef] [&kortenaam],

Hierbij stellen wij u in de gelegenheid om, als trouwe bezoeker van onze concerten, voor de concertenreeks 2015 uw kaarten tegen een gereduceerd tarief in de voorverkoop te bestellen.

De voorverkoopperiode is van [&startvvk] tot [&eindvvk]

<a href="[&linkvvk]" target="_blank"><button class="knop">Bestellen</button></a>

<br /><br />


Wie heeft voor mij een suggestie?

George
Gewijzigd op 22/09/2014 12:42:47 door George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:30:43
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2014 13:01:50
Quote Anchor link
Een <button> in een <a>?
Kan/Mag dat wel?
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 13:10:47
Quote Anchor link
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.
Gewijzigd op 22/09/2014 13:11:48 door George van Baasbank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/09/2014 16:26:29
Quote Anchor link
George van Baasbank op 22/09/2014 13:10:47:
San The,
Het werkt wel. Als ik de routine via mijn scherm laat verlopen gaat alles goed. De button wordt getoond en de link wordt aangeroepen.


Je bedoelt dat het in jouw browser werkt. Dat is echter geen garantie dat andere browsers het gaan weergeven zoals de jouwe.

Toevoeging op 22/09/2014 16:31:48:

Hou er rekening mee dat email en de email clients sinds de negentiger jaren maar weinig gemoderniseerd zijn. Veel clients werken maar beperkt met HTML of gebruiken enkel inline CSS.

En correcte HTML 1.0! structuur is daarom wel aan te bevelen. Verder kun je een <a> eenvoudig stijlen naar het uiterlijk van een button.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

22/09/2014 17:04:40
Quote Anchor link
Ik heb een afbeelding gebruikt i.pv. een button. Alles werkt nu naar behoren.

Bedankt voor de discussie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.