Optel hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 09:25:40
Quote Anchor link
Ik heb een script die geld bij elkaar op moet tellen in een while loop.

Alleen werkt dit niet echt zoals ik wil.

Kan iemand zien waarom het optellen verkeerd gaat?

Het heeft in iedergeval te maken met het optellen binnen een while loop en dan buiten de while loop weer laten zien.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

$datumnu
  = strftime("%Y-%m", time());
$Totaal = 0;

$_SESSION['Een'] = 0;
$_SESSION['Twee'] = 0;

for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
    if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
          $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
        
          $Een = 0;
          $q_Klanten = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum = '".$Datumgoed."'");
          
              while($Klanten = mysql_fetch_object($q_Klanten))
              {

                
                    $q_Domeinen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                                WHERE id_klant = '"
.$Klanten->klant_id."'
                                                AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");                
                    
                    $Aantal_Domein = mysql_num_rows($q_Domeinen);
                    $Commissie = 29 + $Aantal_Domein;
                    
                    $_SESSION['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;
                    
                  
              }
              
              
         }
}
  
              
for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
        if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
            $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
            
        $q_Klantendatum = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum != '".$Datumgoed."'");
        
        $Twee = 0;
        
            while($Klantendatum = mysql_fetch_object($q_Klantendatum))
            {

                
                $q_Domeinnamen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                            WHERE id_klant = '"
.$Klantendatum->klant_id."'
                                            AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");
                
                if($Domeinnamen = mysql_num_rows($q_Domeinnamen) > 0)
                {

                                        
                    $Twee = $Twee + $Domeinnamen;
                    $_SESSION['Twee'] = $_SESSION['Twee'] + $Domeinnamen;
                    
                    
                }
            
            }
            
    }
}


          
$Subtotaal = $_SESSION['Een'] + $_SESSION['Twee'];  
      
$Totaal = $Totaal + $Subtotaal;  

unset($_SESSION['Een']);
unset($_SESSION['Twee']);


?>



Een tip/hint is altijd welkom.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:52:53
 
Crude Oil

Crude Oil

02/09/2011 10:48:44
Quote Anchor link
wat doet hij precies fout?

overigens, waarom gebruik je mysql_fetch_object() en niet mysql_fetch_assoc()?
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:02:43
Quote Anchor link
Heb het opgelost

Heb bij beide whiles een array ingevoegd en aan het eind opgeteld.

Ik gebruik mysql_fetch_object()

Omdat ik zoveel mogelijk oophp probeer te gebruiken en daar werk je met objecten. ben nog in lerende fase maar gebruik het zoveel mogelijk.
 
- Mark -

- Mark -

02/09/2011 11:09:51
Quote Anchor link
Van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;

?>


Kun je ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] += $Commissie;

?>


maken.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/09/2011 11:14:56
Quote Anchor link
session_start();
aan het begin van je script?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2011 11:35:47
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 02/09/2011 11:14:56:
session_start();
aan het begin van je script?


Dat is nodig als je de gegevens later nog wilt gebruiken. Maar hier gebruikt de TS unset, dus hij kan net zo goed gewone $vars gebruiken. En zonder session_start() zijn het ook gewone vars.
Gewijzigd op 02/09/2011 11:36:43 door - SanThe -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/09/2011 11:40:15
Quote Anchor link
- Gebruik geen wildcards selecteer wat je wilt.
- Mysqlinjection is mogelijk! gebruik mysql_real_escape_string()
- Ik mis fouthandeling!
- mysql_fetch_assoc ipv object.
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:55:08
Quote Anchor link
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/09/2011 14:11:55
Quote Anchor link
Dennis meijer op 02/09/2011 11:55:08:
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.



mysql_fetch_assoc(); word vaak gebruikt.
mysql_fetch_object(); kan je ook gebruiken alleen moet je het anders gebruiken

Volgens mij maakt het helemaal niet uit
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

06/09/2011 10:43:21
Quote Anchor link
Ik gebruik ook altijd de object eigenlijk, qua performance of zo maakt het echt niet uit. Het is denk ik persoonlijke voorkeur, en in sommige situaties (in bepaalde loops of zo) is een array misschien iets handiger om te gebruiken.
 
Arjan -

Arjan -

06/09/2011 12:13:34
Quote Anchor link
Leer ook joins te gebruiken, want het script is zeer inefficient. Sowieso kunnen queries in een for loop vaak vermeden worden. Op jouw manier worden (te) veel queries uitgevoerd tijdens een pagina-aanroep.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.