Optel hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 09:25:40
Quote Anchor link
Ik heb een script die geld bij elkaar op moet tellen in een while loop.

Alleen werkt dit niet echt zoals ik wil.

Kan iemand zien waarom het optellen verkeerd gaat?

Het heeft in iedergeval te maken met het optellen binnen een while loop en dan buiten de while loop weer laten zien.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

$datumnu
  = strftime("%Y-%m", time());
$Totaal = 0;

$_SESSION['Een'] = 0;
$_SESSION['Twee'] = 0;

for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
    if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
          $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
        
          $Een = 0;
          $q_Klanten = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum = '".$Datumgoed."'");
          
              while($Klanten = mysql_fetch_object($q_Klanten))
              {

                
                    $q_Domeinen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                                WHERE id_klant = '"
.$Klanten->klant_id."'
                                                AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");                
                    
                    $Aantal_Domein = mysql_num_rows($q_Domeinen);
                    $Commissie = 29 + $Aantal_Domein;
                    
                    $_SESSION['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;
                    
                  
              }
              
              
         }
}
  
              
for ($i = 1;$i <= 120;$i = $i + 12)
{

    
    
    $datum_min_maand = strftime("%Y-%m", strtotime($datumnu.'- '.$i.' month'));
    
        if(preg_match('/^([0-9]{4})(\-{1})([0-9]{2})$/', $datum_min_maand, $matches) ) {
            
            $Datumgoed = $matches[3].$matches[2].$matches[1];
            
        $q_Klantendatum = mysql_query("SELECT * FROM klanten WHERE aanmelddatum != '".$Datumgoed."'");
        
        $Twee = 0;
        
            while($Klantendatum = mysql_fetch_object($q_Klantendatum))
            {

                
                $q_Domeinnamen = mysql_query("SELECT * FROM domeinnamen
                                            WHERE id_klant = '"
.$Klantendatum->klant_id."'
                                            AND toegevoegd_op = '"
.$Datumgoed."'");
                
                if($Domeinnamen = mysql_num_rows($q_Domeinnamen) > 0)
                {

                                        
                    $Twee = $Twee + $Domeinnamen;
                    $_SESSION['Twee'] = $_SESSION['Twee'] + $Domeinnamen;
                    
                    
                }
            
            }
            
    }
}


          
$Subtotaal = $_SESSION['Een'] + $_SESSION['Twee'];  
      
$Totaal = $Totaal + $Subtotaal;  

unset($_SESSION['Een']);
unset($_SESSION['Twee']);


?>



Een tip/hint is altijd welkom.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:12:17
 
Crude Oil

Crude Oil

02/09/2011 10:48:44
Quote Anchor link
wat doet hij precies fout?

overigens, waarom gebruik je mysql_fetch_object() en niet mysql_fetch_assoc()?
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:02:43
Quote Anchor link
Heb het opgelost

Heb bij beide whiles een array ingevoegd en aan het eind opgeteld.

Ik gebruik mysql_fetch_object()

Omdat ik zoveel mogelijk oophp probeer te gebruiken en daar werk je met objecten. ben nog in lerende fase maar gebruik het zoveel mogelijk.
 
- Mark -

- Mark -

02/09/2011 11:09:51
Quote Anchor link
Van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] = $_SESSION['Een'] + $Commissie;

?>


Kun je ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['Een'] += $Commissie;

?>


maken.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/09/2011 11:14:56
Quote Anchor link
session_start();
aan het begin van je script?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2011 11:35:47
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 02/09/2011 11:14:56:
session_start();
aan het begin van je script?


Dat is nodig als je de gegevens later nog wilt gebruiken. Maar hier gebruikt de TS unset, dus hij kan net zo goed gewone $vars gebruiken. En zonder session_start() zijn het ook gewone vars.
Gewijzigd op 02/09/2011 11:36:43 door - SanThe -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/09/2011 11:40:15
Quote Anchor link
- Gebruik geen wildcards selecteer wat je wilt.
- Mysqlinjection is mogelijk! gebruik mysql_real_escape_string()
- Ik mis fouthandeling!
- mysql_fetch_assoc ipv object.
 
Dennis meijer

dennis meijer

02/09/2011 11:55:08
Quote Anchor link
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/09/2011 14:11:55
Quote Anchor link
Dennis meijer op 02/09/2011 11:55:08:
Kan iemand mij eens uitleggen waarom mysql_fetch_assoc beter is?

Ben ik namelijk wel erg benieuwd naar omdat iedereen het erover heeft.

Heb de sessions verwijderd en vervangen door vars, dat was meer proberen.



mysql_fetch_assoc(); word vaak gebruikt.
mysql_fetch_object(); kan je ook gebruiken alleen moet je het anders gebruiken

Volgens mij maakt het helemaal niet uit
 
Bart Willemsen

Bart Willemsen

06/09/2011 10:43:21
Quote Anchor link
Ik gebruik ook altijd de object eigenlijk, qua performance of zo maakt het echt niet uit. Het is denk ik persoonlijke voorkeur, en in sommige situaties (in bepaalde loops of zo) is een array misschien iets handiger om te gebruiken.
 
Arjan -

Arjan -

06/09/2011 12:13:34
Quote Anchor link
Leer ook joins te gebruiken, want het script is zeer inefficient. Sowieso kunnen queries in een for loop vaak vermeden worden. Op jouw manier worden (te) veel queries uitgevoerd tijdens een pagina-aanroep.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.