Oranjeverenigingputten.nl, v2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een website voor een klant, en nu zou ik graag jullie mening daarover horen:

Oranjeverenigingputten.nl/v2
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:14:07
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:38:00
Quote Anchor link
De content staat erg dicht tegen je menu aan. Wat is de reden dat je frames gebruikt?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:40:00
Quote Anchor link
Ik vind frames fijn werken en bovendien ben ik onbekend met betere technieken (behalve dan include)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Je kunt op zich met frames werken, maar:

1) stel dat iemand via Google op deze pagina terechtkomt, wat doe jij dan? Maak je je bezoeker attent op het feit dat hij niet in de framespagina terecht is gekomen?
2) wat doe je als een bezoeker een specifieke pagina van je site wil bookmarken?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:59:00
Quote Anchor link
hehe, ik zal ff javascriptje erin gooien morgen om het frame eromheen te requiren, en voor de bookmark tja... is ook wel op te lossen... ff een phpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_GET['pag'] == "bestuur"){
$pag = bestuur.php;
}

echo'<frameset>';
echo'<frame name="top" src="top.html">';
echo'<frame name="content" src="';
echo $pag;
echo'">';
?>

Of iets in de richting...

Lijkt op:
Regel 181 to 190 van deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Een JavaScriptje om het frame eromheen te requiren is niet genoeg. Iemand verwacht via een zoekmachine op een relevante pagina terecht te komen. Als je het frame er omheen zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'mijnframespagina.html';
}
</script>

dan komt iemand altijd op je homepage uit. Als je het echt gebruiksvriendelijk wilt maken, zorg je dat iemand de keuze krijgt. Kijk voor voorbeelden op www.quirksmode.org
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'index.php?pag=bestuur';
}
</script>

was al opgelost door bookmark
 
Marien xD

Marien xD

12/12/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Dan kan je op deze manier toch net zo goed includes gebruiken? Dit werkt zonder frames alleen sla je het javascript principe over en geef je gewoon linke op naar pagina's als: index.php?pag=bestuur
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Zijn prijzen zijn niet voor niets zo laag voor een websiteje scripten (?), euh in elkaar frutsen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

13/12/2006 02:20:00
Quote Anchor link
Heb je het CMS zelf gemaakt? Zo ja, kun je je demo werkend maken? Ben idd ook wel benieuwd wat men krijgt met zo'n lage prijs.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 08:27:00
Quote Anchor link
mijn eigens site is nog in aanbouw, en ziet er hier en daar echt zwaar scheef uit... =P, en bovendien ben ik 14, ik moet nog niet teveel geld gaan vragen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

13/12/2006 08:38:00
Quote Anchor link
Leeftijd zegt niks :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/12/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Als jou kwaliteit in orde is waarom zou je niet "veel geld" vragen? Je moet wel je concurrentie in de gaten houden(half PHPhulp waarschijnlijk). Als een andere met een beter portfolio en beter toegankelijke site even duur is over goedkoper gaan ze daar nl. heen.
 
Alfred -

Alfred -

13/12/2006 11:10:00
Quote Anchor link
Waarom een Flash menu? Zoiets kan sneller met een rollover...
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 12:12:00
Quote Anchor link
hoe maak je een niet vierkante/rechthoekige rollover?
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 12:19:00
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:12:00
Quote Anchor link
De demo van YPM CMS werkt nu...
CMS Werkt met .txt files (ja ik weet dat het slecht is), de editor is FCKeditor.
Gezien dit versie 2 is nog even over de oude =P:
ook met .txt, laat textarea zien met de inhoud van de .txt.

.txt files geinclude in de layout in beide versies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:24:00
Quote Anchor link
@kalle: en een met images...?
 
Jan geen

Jan geen

13/12/2006 14:36:00
Quote Anchor link
Kan niet echt zeggen dat die meneer van die website er veel op vooruit gaat... waarom zou je nou opnieuw het wiel uitvinden, gebruik gewoon een bestaand CMS dat zich al bewezen heeft joomla bijv.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 19:18:00
Quote Anchor link
@rik: geen copyright notice.. het gevoel dat het custom made is... makkelijker voor mij om het in te bouwen in de layout...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.