Oranjeverenigingputten.nl, v2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een website voor een klant, en nu zou ik graag jullie mening daarover horen:

Oranjeverenigingputten.nl/v2
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:23:55
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:38:00
Quote Anchor link
De content staat erg dicht tegen je menu aan. Wat is de reden dat je frames gebruikt?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:40:00
Quote Anchor link
Ik vind frames fijn werken en bovendien ben ik onbekend met betere technieken (behalve dan include)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Je kunt op zich met frames werken, maar:

1) stel dat iemand via Google op deze pagina terechtkomt, wat doe jij dan? Maak je je bezoeker attent op het feit dat hij niet in de framespagina terecht is gekomen?
2) wat doe je als een bezoeker een specifieke pagina van je site wil bookmarken?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:59:00
Quote Anchor link
hehe, ik zal ff javascriptje erin gooien morgen om het frame eromheen te requiren, en voor de bookmark tja... is ook wel op te lossen... ff een phpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_GET['pag'] == "bestuur"){
$pag = bestuur.php;
}

echo'<frameset>';
echo'<frame name="top" src="top.html">';
echo'<frame name="content" src="';
echo $pag;
echo'">';
?>

Of iets in de richting...

Lijkt op:
Regel 181 to 190 van deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Een JavaScriptje om het frame eromheen te requiren is niet genoeg. Iemand verwacht via een zoekmachine op een relevante pagina terecht te komen. Als je het frame er omheen zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'mijnframespagina.html';
}
</script>

dan komt iemand altijd op je homepage uit. Als je het echt gebruiksvriendelijk wilt maken, zorg je dat iemand de keuze krijgt. Kijk voor voorbeelden op www.quirksmode.org
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'index.php?pag=bestuur';
}
</script>

was al opgelost door bookmark
 
Marien xD

Marien xD

12/12/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Dan kan je op deze manier toch net zo goed includes gebruiken? Dit werkt zonder frames alleen sla je het javascript principe over en geef je gewoon linke op naar pagina's als: index.php?pag=bestuur
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Zijn prijzen zijn niet voor niets zo laag voor een websiteje scripten (?), euh in elkaar frutsen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

13/12/2006 02:20:00
Quote Anchor link
Heb je het CMS zelf gemaakt? Zo ja, kun je je demo werkend maken? Ben idd ook wel benieuwd wat men krijgt met zo'n lage prijs.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 08:27:00
Quote Anchor link
mijn eigens site is nog in aanbouw, en ziet er hier en daar echt zwaar scheef uit... =P, en bovendien ben ik 14, ik moet nog niet teveel geld gaan vragen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

13/12/2006 08:38:00
Quote Anchor link
Leeftijd zegt niks :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/12/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Als jou kwaliteit in orde is waarom zou je niet "veel geld" vragen? Je moet wel je concurrentie in de gaten houden(half PHPhulp waarschijnlijk). Als een andere met een beter portfolio en beter toegankelijke site even duur is over goedkoper gaan ze daar nl. heen.
 
Alfred -

Alfred -

13/12/2006 11:10:00
Quote Anchor link
Waarom een Flash menu? Zoiets kan sneller met een rollover...
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 12:12:00
Quote Anchor link
hoe maak je een niet vierkante/rechthoekige rollover?
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 12:19:00
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:12:00
Quote Anchor link
De demo van YPM CMS werkt nu...
CMS Werkt met .txt files (ja ik weet dat het slecht is), de editor is FCKeditor.
Gezien dit versie 2 is nog even over de oude =P:
ook met .txt, laat textarea zien met de inhoud van de .txt.

.txt files geinclude in de layout in beide versies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:24:00
Quote Anchor link
@kalle: en een met images...?
 
Jan geen

Jan geen

13/12/2006 14:36:00
Quote Anchor link
Kan niet echt zeggen dat die meneer van die website er veel op vooruit gaat... waarom zou je nou opnieuw het wiel uitvinden, gebruik gewoon een bestaand CMS dat zich al bewezen heeft joomla bijv.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 19:18:00
Quote Anchor link
@rik: geen copyright notice.. het gevoel dat het custom made is... makkelijker voor mij om het in te bouwen in de layout...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.