Order By werkt niet helemaal correct.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

04/08/2014 10:10:44
Quote Anchor link
ah, je hebt gelijk. Ik had de test tabel te snel aangemaakt en de pk vergeten.
Ik was er van overtuigt dat het de invoervolgorde was als je niet sorteerde.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:40:53
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$indexslider = $pdo->query($postquery);


Doet het nog steeds niet..

Locatie = 1 (index.php)
Locatie = 2 (blablabla.php)
....

Order by volgorde = de volgorde die ik instel aan de hand van cijfers 1,2,3 ...

of is het dan beter dat ik elke keer een nieuwe tabel maak?
Lijkt me slordig om te gebruiken ?
Gewijzigd op 04/08/2014 12:52:03 door Jaimy A
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 13:18:45
Quote Anchor link
Nee geen nieuwe tabellen aanmaken. Waarom werkt dit niet? Laat eens de 'CREATE TABLE Slider' code zien uit een sql dump?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 13:58:24
Quote Anchor link
Dit heeft niets met de opbouw van de tabel te maken, met ORDER BY volgorde zal het resultaat altijd in dezelfde volgorde komen (met dezelfde data). Zou wat zijn zeg als dat niet zo is ....

Offtopic:
Je hoeft geen sql dump te maken om de DDL van een tabel te kunnen zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SHOW CREATE TABLE slider
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 14:10:07
Quote Anchor link
Ger, zoals ik het lees: de TS wil enkel de records waarvan Locatie == 1 Maar krijgt vervolgens records met alle? Locaties..

Ik zie geen fout in die query dus dacht ik dat we de oplossing elders moeten zoeken.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 16:38:46
Quote Anchor link
Locatie 1 index.php
Bevinden zich 4 fotos en die worden gerangschikt op volgorde die ik kies foto 2 krijgt plaats 1 , foto 3 plaats 2 ect.. zodat ik zelf kan kiezen welke van de vier fotos eerst moet worden weergeven dat is wat ik heb maar voor een of andere reden niet werkt ik zal zo snel mogelijk eens een structuur maken van wat er juist gebeurt want niet iedereen kan volgen denk ik ...

Frank niet belangrijk legt het hierboven ook juist uit.
Gewijzigd op 04/08/2014 16:41:14 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 16:41:46
Quote Anchor link
Laat eens wat php code zien. Hoe je de data ophaalt en print.

Toevoeging op 04/08/2014 16:42:53:

Oh had je al gedaan zie ik...

Toevoeging op 04/08/2014 16:44:28:

Maak anders een nieuw script op een lege pagina.
Het moet gewoon goed gaan.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:17:37
Quote Anchor link
Heb update toegevoegd aan mijn eerste post om het allemaal wat te verduidelijken
Ben nog steeds opzoek naar een antwoord

@N-K
Op deze pagina staat enkel de slider maar het gaat gewoon nog steeds niet goed :/
http://tinyurl.com/o5u3x2a

Code op deze pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
// Slider test.php
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$testslider = $pdo->query($postquery);

while ($row = $testslider->fetch()): ?>
  
     <img src="images/Slider/<? echo htmlspecialchars($row['photo_name'])?>" alt="<? echo htmlspecialchars($row['Bericht'])?>" />
<? endwhile; ?>
Gewijzigd op 04/08/2014 22:29:42 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 22:26:28
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik je verkeerd maar als ik kijk naar je query in je plaatje en dan naar index.php dan zouden daar dus 3 afbeeldingen moeten verschijnen. Als ik je site open (index.php) verschijnen er 9. Dit is correct?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:29:03
Quote Anchor link
@N-K de afbeelding is een voorbeeld de echte volgorde is zoals op deze afbeelding:
http://oi60.tinypic.com/2nbr3n4.jpg
 
N K

N K

04/08/2014 22:29:10
Quote Anchor link
Laat je code eens zien van test.php
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:30:26
Quote Anchor link
@n-k zie paar paar post hierboven je was een beetje te snel voor me :D
 
N K

N K

04/08/2014 22:31:36
Quote Anchor link
Met de query die je in je index.php hebt krijg je die 9 resultaten in ieder geval niet. Of ik begrijp je opzet niet. Wat bedoel je met pagina2.php, pagina3.php etc..

Toevoeging op 04/08/2014 22:35:18:

Wat krijg je als je de query in je phpmyadmin invoert?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:36:41
Quote Anchor link
Ik probeer gewoon uit te leggen dat ik op meerdere pagina's een slider heb staan

Dat ik vanuit alle pagina's een vraag stuur naar mysql tabel "Sliders"

Waarvan de locatie gelijk is aan de pagina die de info opvraagt, pagina2 = locatie "2" , pagina3 = locatie "3".

en als de afbeeldingen die locatie "2" hebben moeten worden gerangschikt op "volgorde"
waar nummer 1 eerst wordt getoond en nummer 9 laatst

Toevoeging op 04/08/2014 22:41:49:

@N-k

Dan gebeurt wel het juiste :/

Afbeelding
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 22:49:48
Quote Anchor link
Die slider gaat ergens niet goed, het ligt niet aan de query, noch aan PDO en noch minder aan de indeling van je tabellen.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:51:14
Quote Anchor link
@Ger van steenderen

Wordt weeral uren zoek werk :/
 
N K

N K

04/08/2014 22:54:43
Quote Anchor link
Dan ligt het aan je javascript. Als ik je bron van je pagina bekijk zijn de afbeeldingen goed gesorteerd. Bekijk ik je DOM dan staan ze door elkaar. Probeer eens de meest simpele instelling zonder effecten etc. in je plugin?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 23:02:30
Quote Anchor link
Alvast een mijn excuses voor het inbeslag nemen van jullie tijd maar blijbaar werd de zelfde script 2 maal geladen waardoor er iets niet helemaal juist liep xD

Tooltip.js & js-image-slider.js waarvan bij de ene shuffel aan stond en bij de andere de juiste instelling

Alvast bedankt voor toch te proberen allemaal!
 
N K

N K

04/08/2014 23:08:24
Quote Anchor link
mooi!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.