Order By werkt niet helemaal correct.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

04/08/2014 10:10:44
Quote Anchor link
ah, je hebt gelijk. Ik had de test tabel te snel aangemaakt en de pk vergeten.
Ik was er van overtuigt dat het de invoervolgorde was als je niet sorteerde.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:48:41
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$indexslider = $pdo->query($postquery);


Doet het nog steeds niet..

Locatie = 1 (index.php)
Locatie = 2 (blablabla.php)
....

Order by volgorde = de volgorde die ik instel aan de hand van cijfers 1,2,3 ...

of is het dan beter dat ik elke keer een nieuwe tabel maak?
Lijkt me slordig om te gebruiken ?
Gewijzigd op 04/08/2014 12:52:03 door Jaimy A
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 13:18:45
Quote Anchor link
Nee geen nieuwe tabellen aanmaken. Waarom werkt dit niet? Laat eens de 'CREATE TABLE Slider' code zien uit een sql dump?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 13:58:24
Quote Anchor link
Dit heeft niets met de opbouw van de tabel te maken, met ORDER BY volgorde zal het resultaat altijd in dezelfde volgorde komen (met dezelfde data). Zou wat zijn zeg als dat niet zo is ....

Offtopic:
Je hoeft geen sql dump te maken om de DDL van een tabel te kunnen zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SHOW CREATE TABLE slider
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 14:10:07
Quote Anchor link
Ger, zoals ik het lees: de TS wil enkel de records waarvan Locatie == 1 Maar krijgt vervolgens records met alle? Locaties..

Ik zie geen fout in die query dus dacht ik dat we de oplossing elders moeten zoeken.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 16:38:46
Quote Anchor link
Locatie 1 index.php
Bevinden zich 4 fotos en die worden gerangschikt op volgorde die ik kies foto 2 krijgt plaats 1 , foto 3 plaats 2 ect.. zodat ik zelf kan kiezen welke van de vier fotos eerst moet worden weergeven dat is wat ik heb maar voor een of andere reden niet werkt ik zal zo snel mogelijk eens een structuur maken van wat er juist gebeurt want niet iedereen kan volgen denk ik ...

Frank niet belangrijk legt het hierboven ook juist uit.
Gewijzigd op 04/08/2014 16:41:14 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 16:41:46
Quote Anchor link
Laat eens wat php code zien. Hoe je de data ophaalt en print.

Toevoeging op 04/08/2014 16:42:53:

Oh had je al gedaan zie ik...

Toevoeging op 04/08/2014 16:44:28:

Maak anders een nieuw script op een lege pagina.
Het moet gewoon goed gaan.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:17:37
Quote Anchor link
Heb update toegevoegd aan mijn eerste post om het allemaal wat te verduidelijken
Ben nog steeds opzoek naar een antwoord

@N-K
Op deze pagina staat enkel de slider maar het gaat gewoon nog steeds niet goed :/
http://tinyurl.com/o5u3x2a

Code op deze pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
// Slider test.php
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$testslider = $pdo->query($postquery);

while ($row = $testslider->fetch()): ?>
  
     <img src="images/Slider/<? echo htmlspecialchars($row['photo_name'])?>" alt="<? echo htmlspecialchars($row['Bericht'])?>" />
<? endwhile; ?>
Gewijzigd op 04/08/2014 22:29:42 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 22:26:28
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik je verkeerd maar als ik kijk naar je query in je plaatje en dan naar index.php dan zouden daar dus 3 afbeeldingen moeten verschijnen. Als ik je site open (index.php) verschijnen er 9. Dit is correct?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:29:03
Quote Anchor link
@N-K de afbeelding is een voorbeeld de echte volgorde is zoals op deze afbeelding:
http://oi60.tinypic.com/2nbr3n4.jpg
 
N K

N K

04/08/2014 22:29:10
Quote Anchor link
Laat je code eens zien van test.php
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:30:26
Quote Anchor link
@n-k zie paar paar post hierboven je was een beetje te snel voor me :D
 
N K

N K

04/08/2014 22:31:36
Quote Anchor link
Met de query die je in je index.php hebt krijg je die 9 resultaten in ieder geval niet. Of ik begrijp je opzet niet. Wat bedoel je met pagina2.php, pagina3.php etc..

Toevoeging op 04/08/2014 22:35:18:

Wat krijg je als je de query in je phpmyadmin invoert?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:36:41
Quote Anchor link
Ik probeer gewoon uit te leggen dat ik op meerdere pagina's een slider heb staan

Dat ik vanuit alle pagina's een vraag stuur naar mysql tabel "Sliders"

Waarvan de locatie gelijk is aan de pagina die de info opvraagt, pagina2 = locatie "2" , pagina3 = locatie "3".

en als de afbeeldingen die locatie "2" hebben moeten worden gerangschikt op "volgorde"
waar nummer 1 eerst wordt getoond en nummer 9 laatst

Toevoeging op 04/08/2014 22:41:49:

@N-k

Dan gebeurt wel het juiste :/

Afbeelding
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 22:49:48
Quote Anchor link
Die slider gaat ergens niet goed, het ligt niet aan de query, noch aan PDO en noch minder aan de indeling van je tabellen.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:51:14
Quote Anchor link
@Ger van steenderen

Wordt weeral uren zoek werk :/
 
N K

N K

04/08/2014 22:54:43
Quote Anchor link
Dan ligt het aan je javascript. Als ik je bron van je pagina bekijk zijn de afbeeldingen goed gesorteerd. Bekijk ik je DOM dan staan ze door elkaar. Probeer eens de meest simpele instelling zonder effecten etc. in je plugin?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 23:02:30
Quote Anchor link
Alvast een mijn excuses voor het inbeslag nemen van jullie tijd maar blijbaar werd de zelfde script 2 maal geladen waardoor er iets niet helemaal juist liep xD

Tooltip.js & js-image-slider.js waarvan bij de ene shuffel aan stond en bij de andere de juiste instelling

Alvast bedankt voor toch te proberen allemaal!
 
N K

N K

04/08/2014 23:08:24
Quote Anchor link
mooi!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.