Ordersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bart V B

Bart V B

26/05/2012 12:29:55
Quote Anchor link
Quote:
En ga eens kijken naar MySQLi of PDO. MySQL_ functies zijn verouderd en zouden niet meer gebruikt moeten worden voor het benaderen van een MySQL database.


Dit is nou echt grote onzin.
Als de webhoster nou eens geen pdo en of mysqli nie ondersteund?
Dan maar geen website ofzo?
mysql_ functies werken altijd, dat is zo en blijft zo.
Het is aan de gebruiker zelf om te bepalen of hij het wel of niet gebruikt.

@TS
Dat het niet werkt op zich logisch.
Je sluit de verbinding terwijl je nog een insert_id() wil hebben.
mysql_close() vind ik eigenlijk onzinnige functie, mysql sluit altijd de verbinding als het script klaar is. Op zich netjes dat je het doet, maar dan kunnen dit soort simpele problemen onstaan.
Dus zo zou het moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<title>Verwerken van Stap 1...</title>
<?php
include("../config2.php");

echo "Verwerken, momentje...";


$sql="INSERT INTO bestellinginfo (datumtijd, tafel, naam)
VALUES
('"
.mysql_real_escape_string($_POST['datumtijd'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['tafel'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."')";

if (!mysql_query($sql,$con))
{

  die('Error: ' . mysql_error());
}

else
{
    header('location:../index.php?id='.mysql_insert_id());
}

?>
Gewijzigd op 26/05/2012 12:30:37 door Bart V B
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 00:48:27
 
Jens erd

Jens erd

26/05/2012 12:31:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include("../config2.php");

$sql = "INSERT INTO
bestellinginfo
(datumtijd, tafel, naam)
VALUES
('"
.mysql_real_escape_string($_POST['datumtijd'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['tafel'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."')";

if (!mysql_query($sql,$con))
{

  die('Error: ' . mysql_error());
}
else {

        header('location:../index.php?id='.mysql_insert_id());
    echo "<title>Verwerken van Stap 1...</title>\n";
    echo "Verwerken, momentje...";
}

    mysql_close($con);
?>

Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken. Header() hoort altijd voor output in welke vorm dan ook, en dat is de reden dat het script van de poster hierboven niet zal werken.
Gewijzigd op 26/05/2012 12:34:09 door Jens erd
 
Bart V B

Bart V B

26/05/2012 12:36:23
Quote Anchor link
Quote:
Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken.


Dan heb jij het niet getest, want je zou heen header already send als foutmelding moeten krijgen. En daarnaast, hij doet niets meer met mysql_close(). ;)
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 12:48:16
Quote Anchor link
@Bart, dan word het tijd om een nieuwe webhost te zoeken. Het is niet zo dat MySQLi en PDO nieuw zijn, deze gaan ook al wat jaartjes mee.

En er klopt niks van beide oplossingen. Door de manier waarop jullie je script opbouwen moet het nog steeds tussen de body tags staan. Dus jullie gaan zeer zeker een foutmelding krijgen door header().

mysql_close() is inderdaad niet nodig en mysql_real_escape_string() is inderdaad goed om SQL injection tegen te gaan maar voor de rest is het nog steeds een rommeltje.
 
Bart V B

Bart V B

26/05/2012 13:07:53
Quote Anchor link
dat het een rommeltje daar ben ik het helemaal eens.

Of ik een nieuwe hoster moet zoeken valt te bezien. Ik host nl zelf. Dus dat is het punt ook niet.
Het ging me meer om het feit dat ik het vreemd vond dat iemand iets anders zou moeten gebruiken terwijl het voor zijn probleem niets oplost. Er is geen relevantie.

Ook met pdo en MySQLi loopt de TS vast.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 13:16:17
Quote Anchor link
waarschijnlijk wel ja maar het ziet er naar uit dat hij het zich of fout heeft aangeleerd of fout heeft aangeleerd gekregen. Dan kan hij beter direct het oude overslaan en zich het nieuwe aanleren.

Maar we zijn of-topic aan het gaan. Laten we maar wachten op de TS voordat we verder gaan. Hij zal toch echt eerst zijn opbouw moeten veranderen.
 
Jens erd

Jens erd

26/05/2012 16:35:32
Quote Anchor link
Bart V B op 26/05/2012 12:36:23:
Quote:
Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken.


Dan heb jij het niet getest, want je zou heen header already send als foutmelding moeten krijgen. En daarnaast, hij doet niets meer met mysql_close(). ;)

Vertel mij eens, waar stuur ik output voor die header() naar de browser dan? Dat is bij jou het geval, hier niet. Lezen AUB.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 17:14:20
Quote Anchor link
@ Jens, door de manier waarop je script is geschreven zal hij tussen de body tags moeten staan. Je hebt dan automatish output naar de browser. Of doe jij je foutmeldingen boven de pagina echoen?

Als je puur en alleen kijkt naar wat je hebt geschreven dan heb je wel gelijk maar helaas werkt dat in de praktijk niet.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.